Hangi çağda yaşıyor bu şimdi?

Kimin kimden önce öleceğini Allah bilir ne demek onun daha az ömrü var ya. Genel olarak anneler üzülmesin kırılmasın diye düşünürüm ama ben de yerinizde olsam böyle düşünürdüm. Abartmış eşiniz durumu. Allah yardımcınız olsunn.
Biraz cahil ablası.Aptal mı desem bilmiyorum.Diğerleri misler gibi

Allah yardımcın olsun. Siz insanlık namına elinizden geleni yapın yinede,ama eşinizin durumu fark etmesi için kırıcı olmadan arada konuşun eşinizle
Vallahi alttanda aldım üstende aldım ben kötü oluyorum.Biraktim ne halleri varsa görsünler dedim.isin Garibi akrabalarına bile ikisi gidiyor diğerleri piyasada yok.

Şimdi eşim çok anacı diyorsunuz da ne yapıyor mesela? her yere mi annesini götürüyor çok mu görüşüyor ne yapıyor? hem samimi olmalarına kızıyorsunuz hem de çocuğunuzu baktırıyorsunuz bu da çelişki değil mi yok öbürküler ilgilenmiyormuş falan tamam da kimse ilgilenmiyor diye eşinizde mi ilgilenmesin? yani menfaatiniz olunca çocuğunuz bakılınca amenna ama eşim annesiyle samimi olmasın.. neden? alt tarafı bir yere gitmişsiniz bir dahakine annemi de getirelim demiş beğenir diye ne var ki bunda bende eşime derim bunu. Başka da bir durum yok yani

Biraz cahil ablası.Aptal mı desem bilmiyorum.Diğerleri misler gibi

neden öyleler biliyor musunuz gözleri arkada kalmıyor zaten bakanı var diye düşünüyorlar bağımlılık benim eşim de öyle anam da anam her yere beraber gideriz sıkılırmış ya gidilecek yer var gidilmeyecek yer var tatile bile onu götürdük bakalım bu yıl ne olacak gına getirene kadar çabalıyo kadına aslında güzel dille desen gelmez de benim adam ah ah

Kimin kimden önce öleceğini Allah bilir ne demek onun daha az ömrü var ya. Genel olarak anneler üzülmesin kırılmasın diye düşünürüm ama ben de yerinizde olsam böyle düşünürdüm. Abartmış eşiniz durumu. Allah yardımcınız olsunn.
Eşimi annesi eline dolamış sanırım.Çünkü maaşlı.Onun için sanirim.kadin hasta olunca bu koşuyor bende kızdım diğerleri nerede diye bana etmediğini bırakmadı.sonra özel gün olsun mesela yılbaşı ben rezervasyon yaptirdim iki kişi bunu da eşime söyledim bir hafta önce ki anası gelmesin diye bakalım ne yapacak dedim.Yilbaşi akşamı anasına her şey yaptırmış gideceğimiz yere giderken uğrayalim dedi yaptırdıklarıni verdi.Ben gocunmuyorum.Tamam annesi yapsın etsin de diğer evlatları nerede bu kadının?

Eşimi annesi eline dolamış sanırım.Çünkü maaşlı.Onun için sanirim.kadin hasta olunca bu koşuyor bende kızdım diğerleri nerede diye bana etmediğini bırakmadı.sonra özel gün olsun mesela yılbaşı ben rezervasyon yaptirdim iki kişi bunu da eşime söyledim bir hafta önce ki anası gelmesin diye bakalım ne yapacak dedim.Yilbaşi akşamı anasına her şey yaptırmış gideceğimiz yere giderken uğrayalim dedi yaptırdıklarıni verdi.Ben gocunmuyorum.Tamam annesi yapsın etsin de diğer evlatları nerede bu kadının?
Böyle düşünürseniz mutsuz olursunuz. Siz üzerinize düşeni yapın hastalık vs. Bunlar için üzmeyin eşinizi de kendinizi de.

Şimdi eşim çok anacı diyorsunuz da ne yapıyor mesela? her yere mi annesini götürüyor çok mu görüşüyor ne yapıyor? hem samimi olmalarına kızıyorsunuz hem de çocuğunuzu baktırıyorsunuz bu da çelişki değil mi yok öbürküler ilgilenmiyormuş falan tamam da kimse ilgilenmiyor diye eşinizde mi ilgilenmesin? yani menfaatiniz olunca çocuğunuz bakılınca amenna ama eşim annesiyle samimi olmasın.. neden? alt tarafı bir yere gitmişsiniz bir dahakine annemi de getirelim demiş beğenir diye ne var ki bunda bende eşime derim bunu. Başka da bir durum yok yani
Ben çalışıyorum eşimde.Çocuga bakmasın dedim bakıcı tutarım dedim.Yok illa ben bakacağım dedi üstteledi.Bir çıkarım yok bakmaması taraftarıyim ben.Zaten bakıyor diye az huzurum bozulmadı.Bakici daha iyi bakar çoçuga.

Böyle düşünürseniz mutsuz olursunuz. Siz üzerinize düşeni yapın hastalık vs. Bunlar için üzmeyin eşinizi de kendinizi de.
Zaten mutsuzum ki.Diger evlatları nerede kayiboluyorlar.Ben hizmetçi miyim?Diğer gelinine hizmet eden kayinana beni de kendi hizmetçisi sanıyor.

Annelerimiz başımınız tacıdır. Herkes ailesine değer verir vermeyen de sorun vardır bence. Ama sizin eşiniz daha doğamamış bile. Bu kadar abartılacak ne var. onun az ömrü var filan kimin kimden önce öleceğini nerden biliyormuş. Şu kendi çekirdek ailesini kabullenemeyecek insanlar evlenmese de milletin başını da yakmasa keşke.

benimki de aynı
annesine anneler gününde gayet pahalı bir hediye alıp benimkini kutlamadı bile.
11 yıldır çözüm bulamadım.
böyle insanlar evlenmemeli bence

Bırakın annesiyle son günlerini mutlu geçirsin
a90b1b95975d68205e167b493ba44a9c.gif

Sizde anneymişsinz sizin anneler gününüzü kutlamıyo. Annesininkini de kutlasın tabiki ama sizinkini de kutlaması gerekiyodu. Beni de üzerdi bu durum.
Ya işin Garibi diğer çocukları misler gibi hayatlarını yaşarken bu salak benim hayatımı mahvediyor.Diger evlatları geziyor eğleniyor başbaşa mutlu mesut oluyorlar faceden paylaşıyorlar imreniyorum.Bende artık özel gün falan kutlamam gitsin anası ile ne yapıyorsa yapsınlar bundan sonra bana ne diyorum hep.

Ya yorumlar çok acımasız. Yeminle kötü bir nesil olduk.

Eşim çok anneci diye verdiğiniz şu örnek var.

1- Bir yere tatile gitmişsiniz. Eşiniz annemi de başka sefer getirelim demiş.

2- Yılbaşına yemeğe giderken, eşiniz uğramış annesine bişeyler bırakmış.

3 - Hastalanınca eşiniz ilgileniyormuş.

İyi sizin anneniz babanız hasta olsa kardeşleriniz ilgilenmiyorsa siz de ilgilenmeyin madem. Ne hali varsa görsün, mantık buysa di mi? Hiç ilgilenmeyeceğiniz bir kadına çoçuğunuzu da yük etmemeniz lazım ama.

KV'ye çocuğa baksın diye para veriyor musunuz?

neden öyleler biliyor musunuz gözleri arkada kalmıyor zaten bakanı var diye düşünüyorlar bağımlılık benim eşim de öyle anam da anam her yere beraber gideriz sıkılırmış ya gidilecek yer var gidilmeyecek yer var tatile bile onu götürdük bakalım bu yıl ne olacak gına getirene kadar çabalıyo kadına aslında güzel dille desen gelmez de benim adam ah ah
Güzel dille de dedim sonuç hüsran.kendi hayatıma odaklandım artık.

İlgilnseler iyi tabi ki ama sizinde nereler nereler diye söylemeniz yanlış herkes kendisine yakışanı yapar .

Eşiniz düşünmekten çok abartıyor sanki ama bu eşinizin problemi . Hem annesinin gönlünü yapıp evde ki dengeyi de kurabilmeli bu yüzden kardeşlere kızmayın.

Kv de çocuğunuza bakıyormuş aynı evde de degilmissiniz heryere de beraber gitmiyorsaniz bu şekilde negatif düşünerek sadece siz sinir olursunuz .

İyi sizin anneniz babanız hasta olsa kardeşleriniz ilgilenmiyorsa siz de ilgilenmeyin madem. Ne hali varsa görsün, mantık buysa di mi? Hiç ilgilenmeyeceğiniz bir kadına çoçuğunuzu da yük etmemeniz lazım ama.

Niye böyle düşünüyorsun ne biri ne ikisi ne üçü sürekli böyle.Diğerleri de evlat.Onlar niçin piyasada yok?

+100

İlgilnseler iyi tabi ki ama sizinde nereler nereler diye söylemeniz yanlış herkes kendisine yakışanı yapar .

Eşiniz düşünmekten çok abartıyor sanki ama bu eşinizin problemi . Hem annesinin gönlünü yapıp evde ki dengeyi de kurabilmeli bu yüzden kardeşlere kızmayın.

Kv de çocuğunuza bakıyormuş aynı evde de degilmissiniz heryere de beraber gitmiyorsaniz bu şekilde negatif düşünerek sadece siz sinir olursunuz .
Diğer kaynım dükkanı almış arabayı almış evini almış miras olarak hatta 6 sene kira odemeden anasının alt katında yaşamış.Kadin hasta olunca umrunda değil.Kafa olsa bizimkinde zaten bunları görür de boş artık değmez.

Back
X