• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi çeşit Türk kahvesini daha çok seversiniz ?

Hangisi

• Sade

OY: 55 77,5%
  • Çikolatalı

OY: 8 11,3%
  • Damlasakızlı

OY: 9 12,7%
  • Vanilyalı

OY: 1 1,4%

• Ankete Katılan
    71
Bende anneme aldırıyorum kemeraltındaki meshur bir kahvecide var bu çeşitler:)))
vanilyalıyı seviyorum ben yaparken mis gibi kokuyor mhh...
damla sakızlıda güzel cidden,
bide kakuleli var o da hoş kokulu bi bitki ama denemedim :/

damla sakızlıyı denemedim ben bi süredir çok kavrulmuş ve kakuli kahve içiyorum tabii sade olarak.arap kahvesi demek daha doğru olur.içindeki kakuleden ötürü hazmı kolaylaştırıyor ve sakinleştiriyor.

Ben sade Türk kahvesinin sadece kokusunu çok severim. Haricinde içimini sevmem.
Ama biri fal bakıcaksa sadesini içerim :kahve:

Ben sade kahve disindakileri henuz denemedim..Turk kahvesi icmezdim ama tanistigim bir abla sayesinde bol sekerli icmeye basladim, supermis gercekten :kahve:

bana da şekersiz sade bol köpüklü bi kahwe olsun yatıya giderim diyenlerdenim walla her gün içmezsen olmuyo.........

kesinlikle şöyle az şekerli bol köpüklü olucak.sonra oturucaksın sakin kafayla günün yorgunluğunu atıcaksın.bundan daha güzel bir zevk varmı hayatda.:kahve:

ben ne çay ne de kahvede şeker kullanmıyorum o yüzden sade diğerlerini de hiç denemedim zaten

aplacıgımmlaa koyu sohbetler arasında içtiğimm okkalı türk kahvesi tercihimdir.

ablamlısını severim.yanınadaa sigaralarımızzz.arkasınadaa fallaşmalarımızzzz

pff kaydirigubbakcemile5

aslında sütlü bol köpük ve şekerli severim ama şıklarda sütlü yok:1no2: sadeyi işaretledimyerimseniben:enbuyukkk:

şekersiz yanında lokum olan fincanda pişirilmiş sade bol köpüklü Türk kahvesi bayılırım.

Back
X