Doğuma Hazırlık hangi cocuk bezi daha iyi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bluehouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
36
1
36
Ankara
kızlar.....30. haftamdayım,cantamı hazırlamaya basladım.bebegım için hangi bezi alayım?sizler hangi markalardan memnunsunuz?iyi bi marka belirleyip ona devam etmek istiyorum da..yorumlarınızı beklıyorum

Bizim de doğuma az kaldı bu haftasonu son alışverişlerimizi yapacağız. Prima alacağız herkesin tavsiyesi üzerine, Molfix yeni doğan da kordon bağı için özel kesimi varmış. Tecrübelilere sordum. Prima al kıvır dedi, kaliteli almak gerekiyormuş çünkü ilk zaman sırtına kadar çıkan su gibi kaka oluyor dediler.

güzel bir topik olmuş
bizim daha zamanımız cok ama bu benımde aklıma geldi
yigenlerime hep molfix kullandık cokta memnun kaldık bebeği neye alıştırırsan öyle devam ediyor yoksa pişik oluyorlar
primada diğerlerine göre cok pahalı hem ilk zamanlar günde nerdeyse 8 tane değiştiriyorlar
ben baştan molfixe alıştırmayı düşünüyorum ayrıca güzelde bir bez

güzel bir topik olmuş
bizim daha zamanımız cok ama bu benımde aklıma geldi
yigenlerime hep molfix kullandık cokta memnun kaldık bebeği neye alıştırırsan öyle devam ediyor yoksa pişik oluyorlar
primada diğerlerine göre cok pahalı hem ilk zamanlar günde nerdeyse 8 tane değiştiriyorlar
ben baştan molfixe alıştırmayı düşünüyorum ayrıca güzelde bir bez

bende genelde prima duyuyorum ama gercektn pahalı kızlar,bide onun premıum care dıye beyaz ambalajlı bı cesıdı daha var.ondan aldık cantamız ıcın ama umarım pişman olmayız:))

her bebişin poposuna göre farklı oluyor.mesela benim kızıma huggies ve molfix alerji yapıyordu,primadansa çiş sızıyordu ama ilginçtir bimde satılan çokçok uygun bi marka var.o iyi geliyordu.

ben prima alacağım. arkadaşım oğlunda birkaç bez denedi ve diğerlerine göre primanın daha emici olduğunu söyledi. o nedenle prima düşünüyorum. Daha 4 aylık miniğim, ama başlayacağım stoklamaya :emir_bebek:

merhaba kızlar.... benim oğlum 5.5 yaşında yani uzun yıllar oldu bez kullanalı ama yine de bir yorum yazmak istedim.... oğlum ilk doğduğunda prima kullanmaya başladık biz.... önceleri iyiydi... çünkü çok sık değiştiriyorduk... daha az değiştirmeye başlayınca bu bezlerin acaip bir çiş kokusu verdiğini farkettik dışarıya... yani duysanız o kukuyu... keskin bir koku... ve sanki çocuk saatlerdir aynı bezi takıyor sanırdınız... zamanla çok rahatsız olmaya başladım... ama bez ile ilgili hiçbir şey gelmedi aklıma... oğlumun çişi asitli ve keskin kokuyor diye düşündüm ta ki çevremdekiler de söyleyene kadar....inanın kokudan oğlumu doya doya koklayamıyordum....

Neyse sonra başka bez arayışına girdik... molfix denedik... çok topaklandı.... sonra huggies denedik... o zamanlar hem yeni çıkıyordu hem de çok ucuzdu... şimdi o kadar değil sanırım... ve kesinlikle o çiş kokusu kalmadı... demek ki bezdenmiş....her bebekte olmuyor galiba ama bize huggies daha iyi geldi ve kesinlikle çok emiciydi... biz çok memnun kaldık...

yazın ablamlar gelmişlerdi ziyarete ve kızına bez kullanıyor... aynı keskin çiş kokusunu onda da farkettim... bezinin markası primaydı... bitince huggies aldı... ve koku gitti... nedendir bilmiyorum bu koku... yani çiş hapsediyor belki ama koku acaip dışarı çıkıyor bir kere bile yapsa... huggies çözmüş bu koku işini....

benim paylaşımım da bu işte...

bende huggies organik olanlardan aldım bi tane,deneyip görecez,,,primanın yeni modelleri gibi sıvı kaka emme özellği filan budada var,saf ve doğal diye yazdığı için paketin üzerine ilgimi çekti ve bunu aldımm...inşlh bebişim de memnun kalır...

merhaba bende bir araştırma yaptım. molfix sin yeni doğan bebekler için olanı var. 2 ile 5 kg arası yazıyor 1 numara olanı. özel bir yer yapmışlar göbek kordonuna değmesin diye oyuntulu çok hoşuma gitti ve kilot şeklini alıyor ve çocuğu rahatsız etmiyormuş bende ondan almayı düşünüyorum.

sende kesinlikle prima premium alıcam bebişim için hatta geçen markete gittik eşime gösterdim bu bezden alıcaksın iyi bak dedim :)):21:

her bebek her bezi kabul etmiyo. bence öncelikle 1 paket alıp deneyin sonra stoklamaya geçin. ben 3 aydır prima kullanıyorum çok memnunum. doğduğundan beri değiştirmedik. ama arkadaşımın bebeği prima ile pişik oldu onlarda molfix kullanmaya başladı ve pişik sorunu geçti. bebeğin cildiyle alakalı biraz da. allah hepinize bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin:emir_bebek:

oğlumda hepsını denedım ama prımadan memnun kaldım hala devam edıyoruz ıkıncı için prıma beyaz paketlerden bır tane huggies saf ve dogal olanından bır pakette ondan aldım deneyıp gorecez

ben oğluma huggies canbebe prima molfix hepsini kullandım.
huggies organik çok kalındı ve altını sararken bant yerleri elimde kalıyordu.bi paketten yaklaşık 20 tanesini bu şekilde atıyordum
molfix de çok kalın geldi oğlumun yürüyüşü değişti adeta
canbebe fiyat yönünden uygundu ve incecikti.fakat son dönemde iyice kötüleştirdi kalitesini
prima en güzeli normalini kullanıyorum

şimdi kızım olucak birde.İlk zamanlar çok sık bez değiştirdiğimizden can bebeyle başlicam 3 aydan sonra primaya geçicem kızımda Allah izin verirse

bizde bugun bebişe prıma premıumcare aldık 5 yıldızlı koruma falan yazıyoya reklamlardada gorunce iyi gıbı geldı aldık bı paket 2-5 kg arası yenıdogandan.bakalım artık inşallah iyi cıkar:)):

ilk cocugumda prıma aldım evdede bır suru deneme paketlerı vardı canbebe cok kotu geldı molfıx cok kalın huggıes yanbantları esnek dedıl ve bantları cok sert aralarında en ıyısı prima p.tesı doguma gıdecem bu sefer prima beyaz paketlerden aldım ılk dogduklarında bol bol kaka yapıyorlar oğlumun hep sırtına tasardı bu sfer sıvı kakayı emıyormus gorcez bakalım

Back
X