- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullaniyorum.Cok da memnunum.kızlar römer king plus highline oto koltuğu kullanan var mı aranızda
besafe easy mi yok artık, herkes çok mu zengin ya anlamıyorum, kraft bile pahalı gibi görünüyor, yani arabalarınız çok mu pahalı ki, burdaki herkes mi zengin, herkesin mi arabaları çok pahalı çok mu güvenilir ki içine bir araba fiyatında koltuk alabiliyor, neler var ülkede ya.
neyse koala, kraft ara fiyatlı yatarlı koltuklar.
Ben de neyi anlamiyorum biliyor musun, herkesler arabalarina kasko yaptiriyor 1000 liraya yakin yillik kasko parasi odeniyor, ama ayni insanlar cocuklarina bir araba koltugu alirken cimri davraniyorlar, o kemerler ani kaza fren durumunda nasil gevsiyor biliyor musunuz, valla ben arabama kasko yaptirmadim can daha onemli benim icin, hele ki bu can evlad cani olursa cok daha onemli.
En iyisi britax römmer ancak ablamlar chicco almışlardı.fazla kullanmadıkları için onlardan alıcaz.eğer kendimiz alsaydık kesinlikle britax römmer alırdımMerhaba,
Hangi oto çocuk koltuğunu aldınız veya almayı düşünüyorsunuz ?