Hangi çocuk oto koltuğu ?

Hangi marka oto çocuk koltuğunu kullanıyorsunuz ?

• Ankete Katılan
    226
yani emniyet kemeri ile oto koltuğunu bağlamak hiç tekin değil arkadaşlar.isofix şart...

ben de bu aralar koltuk bakıyorum. ama yatma pozisyonu güzel, rahat birşey arıyorum.oğlum arabaya binince dayanamaz uyur onun için rahat edeceği birşey arıyorum..bir arkadaşımın oto koltuğunu denemek için aldım ama yatma pozisyonu nerdeyse dik pozisyonuna çok yakındı.uyurken hiç rahat edemedi yavrum.. bu konuda fikri, deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

Besafe izi comfort kullaniyoruz 9-18 kg. Gayet memnunuz bi sikintimiz yok şu an insallah hic olmaz da.

besafe easy mi yok artık, herkes çok mu zengin ya anlamıyorum, kraft bile pahalı gibi görünüyor, yani arabalarınız çok mu pahalı ki, burdaki herkes mi zengin, herkesin mi arabaları çok pahalı çok mu güvenilir ki içine bir araba fiyatında koltuk alabiliyor, neler var ülkede ya.
neyse koala, kraft ara fiyatlı yatarlı koltuklar.

Maxi cosi pearl ve britax römer arasinda feci sekilde kaldik ...
bizim beklentimizi sanki maxi cosi pearl karşılıyor isofixli olmasi kafa korumaligi olmasi yüksek olması dışarıyi izlemesi icin ve emniyet kemerleri pilotlarin gibi havada kaliyor baglanana kadar,cocugu oturtunca atinda kalma durumu olmuyor .şu bir kac gun icinde internet siteleri magazalar arastirilip en ucuz fiyata bulmamiz lazim cunku bizim ikiz kuzularimiz var :nazar::KK48:

besafe easy mi yok artık, herkes çok mu zengin ya anlamıyorum, kraft bile pahalı gibi görünüyor, yani arabalarınız çok mu pahalı ki, burdaki herkes mi zengin, herkesin mi arabaları çok pahalı çok mu güvenilir ki içine bir araba fiyatında koltuk alabiliyor, neler var ülkede ya.
neyse koala, kraft ara fiyatlı yatarlı koltuklar.

Ben de neyi anlamiyorum biliyor musun, herkesler arabalarina kasko yaptiriyor 1000 liraya yakin yillik kasko parasi odeniyor, ama ayni insanlar cocuklarina bir araba koltugu alirken cimri davraniyorlar, o kemerler ani kaza fren durumunda nasil gevsiyor biliyor musunuz, valla ben arabama kasko yaptirmadim can daha onemli benim icin, hele ki bu can evlad cani olursa cok daha onemli.

Ben de neyi anlamiyorum biliyor musun, herkesler arabalarina kasko yaptiriyor 1000 liraya yakin yillik kasko parasi odeniyor, ama ayni insanlar cocuklarina bir araba koltugu alirken cimri davraniyorlar, o kemerler ani kaza fren durumunda nasil gevsiyor biliyor musunuz, valla ben arabama kasko yaptirmadim can daha onemli benim icin, hele ki bu can evlad cani olursa cok daha onemli.

bizim araba üç kuruşluk da ondan öyle dedim, ama ben de kastım takside böldüm yatarlı bir şey aldım, diğer türlü çocuk yatmak isticek uyuyamıcak bir de düzgün baglanmak istemezse çok kötü bir kere bağlı değildi çok da yavas gidiyorduk bir fren yaptık koltukla birlikte ön koltuğa yapıştı kuzum :( hemen gidip aldık. araba da taka gibi sagolsun :) ama yine de sağlam bir koltuk gerekiyor, dediğin konuda haklısın.

kızım 9 aylık 8 kg civarı şu an kullandığımız chicco nun ana kucağı şeklinde olan koltuğu, çoğunlukla tek seyahat ettiğimiz için ön koltukta yüzü arkada olacak şekilde monteli, ancak artık durmuyor sanırım öne doğru oturtmak doğru olanı internette çok fazla yorum var bunla ilgili olarak

koltuğu değiştireceğim sanırım

sorularım
alacağım koltuğu arka koltukta hangi tarafa koyacağım
nasıl bir koltuku olmalı
öne mi arkaya mı bakmalı

teşekkürler şimdiden

Yukarıdaki ankette CYBEX nasıl olmaz, çok şaşırdım. Biz kullanıyoruz ve ödüllü markayı çok sevdik açıkçası.

Arkadaşlar 9 kilo sonrası rahatça yatabilen bi koltuk arıyorum. Şimdi 16 aylık kzm. Joie almıştık, yatırınca bile dimdik duruyor. Çocukcağızımın kafası öne düşüyor uyurken.
Tavsiyesi olan var mı?

Çok önemli olan bu konu neden rağbet görmemiş:KK51:

Acılalı cok olmuş konu ama bence BeSafe
Biraz pahalı ama çok memnunuz iyikide almışız
Oto koltuklarında en iyi 3 marka
1-besafe
2-römer
3-maxicosi

joie almıştık, 9 aylıkken kullanmaya başladı, öncesinde puset kullanıyorduk.
organik kumaş özellikli olanı seçmiştik, diğerini bilmiyorum ama bu kumaş da çok işimize yaradı, hiç terleme vs yapmadı.

arabamızda isofix özelliği yoktu, o tarz ürünlere bu yüzden bakmamıştık.

Ben bütçemin yettiğini sınıra kadar zorlayarak Römer aldırdım eşime.
Gönül isterdi isofix'li alalım, en güvenlisi onu diyorlar.
Fakat dediğim gibi, bütçe meselesi, kemer ile bağlananlarından aldım.
1 senedir kullanıyorum çok memnunum. Herkese de tavsiye ederim.

Biz de alacağız araştırıyorum oğlum 21 aylık 13.5 kg olduğu için 15-36 kg olanlar daha mantıklı geliyor ama maxi tosi tobinin bulamadım bir de isofixli olması daha güvenilir terletmemeli uyuduğunda uyku pozisyonu almalı dışarıyı seyredebilmeli bir de fiyatı makul olmalı çok mu şey istiyorum Bir de koala diye bir ürün var Alman markası kullanan var mı ki

Off bulamadım tam bu olsun diyorsun aa terletiyormuş tamam şu olsun uyku pozisyonu yokmuş öyleyse bu iyi isofixli değilmiş hepsi birarada olan bulamadım :(

Merhaba,
Hangi oto çocuk koltuğunu aldınız veya almayı düşünüyorsunuz ?
En iyisi britax römmer ancak ablamlar chicco almışlardı.fazla kullanmadıkları için onlardan alıcaz.eğer kendimiz alsaydık kesinlikle britax römmer alırdım

Back
X