Hangi Dekorasyon Tarzı Sizi Yansıtıyor

french country,iskandinav ve ingiliz tarzi bazi detaylar...sicak olmali ev,sade ve kullanisli olmali,acik renklerin hakimiyetinde ama pastel diger renkelere de ev sahipligi yapabilmeli...oyle bir tarz olmali ki bir iki degisiklikle evin havasi degisebilmeli...kisiye ozel olmali,bir tarza bagli olmak yerine kisinin kendi tarzi olmali ortaya karisik ;)

Minimal
Her şeyin birbiriyle koordinasyon içinde olduğu, açık, toplu, az eşya kullanılan bir tarzdır. "Mükemmellik" bu tarz için anahtar kelimedir. Kullanılan renkler nötr ve siyah-beyazdır. buda benimm:))

yazlık ev fransız kır tarzı kışlık ev minimal olmalı bence :31:

fransız kır evi tarzı ve modern tarz ikisinede bayılıyorum:34:

minimalden countrye hızlı bir geçiş yaptık... adressistanbul da coastal home var.. kalpkalpkalp onların yüzünden hayallere daldık

Kesınlıkle mınımal ıvır zıvırın evı mesgul etmedıgı ve göz yormayan derli toplu :) sade şık siyah beyaz daha ne olsun ;:)

İskandinav, modern ve minimal tarzları seviyorum. başka bir eve gittiğimde mesela klasik dekorasyon da hoşuma gidebilir (gösterişli avizeler, ağır perdeler, altın varaklı objeler gibi) yeter ki bir araya getirilişi, ortaya çıkan kompozisyon güzel olsun. ama kendim sürekli öyle bir evde oturamam. beyaz ve siyahın hakim olduğu ferah bir ev tam bana göre.

Back
X