Hangi derdimi anlatsam

anne babani salla gitsin net ..
çocugun da dogmasi gelmis zaten akisina birak , sagliklica kucagina alirsin insallah ..

Yanlış anlamayın da açtığınız bazı konuları gördüm. Yok kocam kuzenine gitti kocime küstüm yok derdim var. Bilmiyorum aslında analizini yapamadım ama sırf konu açmış olmak için açıyorsunuz gibime geldi

ana babanı salla
babannen ve eşine tutun

eşimin hayatına benziyo hayatın
ondan çok iyi baba olur senden de anne olur çünkü bir ailenin nasıl olmaması gerektiğini görmüş yaşamışsın
anne babanın yaptıklarının tam tersini yap çocuguna

sağlıkla ve sevgilerle..

Insalah yapicam.ben annemide babamida bu yaptiklarina ragmen ozluyorum.ve kac kez konusmaya calistim sonucta annem ve babam diye blki hata yapiyorumdur diye.bana da cocugum yapar aynisini diye korkuyorum.ama onlar beni anlamadi.

Nasil anlarsaniz anlayin olamazmi.yani.konu acmak icin degil sohbet icin akil almak icin yaziyorum ve agrilarimi takmamak icin.

Sen nasıl anne olacağını dert etme nasıl olmaman gerektiğini tecrübe etmişsin maalesef.
Bu saatten sonra anne baban için yapabileceğin bişey yok.
Ne anne anne olmuş nede baba.
Sen kendi küçük çekirdek ailenle mutlu ol

Lütfen allah aşkına su konuları açarken yazıp bitirince bir kez baştan sona okumadan yayınlamayin ya.her şey çorba. Kelime harf hataları... okuduğumu çözüne kadar ölüyorum

S
Sagolun ama aklima da geliyo bende anne olucam aile olucam.diye.korkularm var

Madem hazır değildin neden gebe kaldın ki???

Hazirlikla ilgisi yokki hazirdim ama insan dusunuyo bunlaari siz hic dusunmuyomusunuz
Sanki istemiyomuş gibi yazmışsın veya ben öyle anladım.. belki de yaşadıklarından dolayı böyle düşünüyosundur.. oğluşumu çok istemiştim ve çok şükür Rabbim nasip etti.. benim tek korkum hakkıyla yetiştiremezsem naparım ben olmuştu.. iyi huylu olması için çırpınıyorum.. tüm anneler aynıdır eminim..

o bi doğsun sen o gül yüzünü gör mis kokusunu çek içine.. minik ellerini ayaklarını öp kokla.. o an bağlanıcaksın daha.. bi de şu da var zaman geçtikçe daha çok seviyosun bağlanıp alışıyosun.. Rabbim sevgileriyle gönderiyo.. canından can nasıl sevilmez.. bunları düşününce rahatlıycaksın emin ol...

annen baban sana emek vermedi sevgi sefkat gostermedi diye sen aynisinimi yapacaksin yavruna hayir.insan emek verdigi sey icin mucadele eder sevgisini canini koyar ortaya.sen zaten yavrun dogar dogmaz sarilacaksin ona.orayi takman bile gereksiz sende goreceksin.cok uzuluyorum mesela bebek doguyor ilgi sevgi sefkat gosterilmiyor boyle bebislerin hepsine anne olasim geliyo..oturup agliyorum sonra..anne olunca daha bi duygusallasiyorsun.anne babanida Allah islah etsin.umarim gec kalmadan hatalarini telafi ederler..

Y
yaa sevicem zaten daha dogmadan konusurum ederim de hani yasadiklarm var ya benmde hatam varmi diye dusunuyorum cocugumda bana bunlari yapar diye korkuyoyorum ama ustume dusenin de fazlasini yapiyorum.

Y
yaa sevicem zaten daha dogmadan konusurum ederim de hani yasadiklarm var ya benmde hatam varmi diye dusunuyorum cocugumda bana bunlari yapar diye korkuyoyorum ama ustume dusenin de fazlasini yapiyorum.
İyi düşün iyi olsun.. ve hep dua et Rabbim hayırlı salih evlat nasip et diye.. babası da çok dua etsin.. baba duası geri çevrilmezmiş.. bu kadar kafana taktığına göre iyi bi anne olucaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…