- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Ama anlattim sonraBazen ben de böyle yazmak istiyorum...
Sadece derdim var yazsam ama ne olduğunu detayları anlatmasam diyorum...
Bakalım senin konun nasıl gelişecek...
Takipteyimmm...
Belki guzel seyler duyarm destek amacli diyeAma anlattim sonra
anne babani salla gitsin net ..Bebegimle olann derdim nasl dogurucam korkusu ona alisabilcekmiyim endisesi.anne baba ise.annm babam ben iki yasndayken ayromislar bana ikiside bakmamis babaannem bakmis.ve yillar aonra ben annemle baristim ve onda hic anne sevgisini ozlemini goremesim cok uzdu beni onla baristiktan sonra cok huzirsuzluklar yasadm.babaannem istemesi beni birakti gitti diye bana bakmadi diye baabmda bakmadi bana ikiside evlendi tabi ben babaannemin yanda kaldgim icin babam8 goruyodum ona kusme gibi bi seyim yoktu ama bana babalik yapmadi.simdi annem bnm yapma sedigim seyleri yapip hemde bikac kez beni kendinden iyice soguttu bida benle konusma annem falan ilamzsin diye mesj attim ve hicbi as atmadi sevse gelirdi kiizm bole yyapma diye ama yok.babam ise annemle baristim diye kustu bide esimle sorunlarim olmustu o zmn ona soylemedim diye kustu konusmiyo ben onla normalde bile sohbet etmezdim gerektiginde dersim anca baba kelimesini bile ben anlamiyorum sanki onlar beni degilde ben onlari birakmisim gibi.
Bebegimle olann derdim nasl dogurucam korkusu ona alisabilcekmiyim endisesi.anne baba ise.annm babam ben iki yasndayken ayromislar bana ikiside bakmamis babaannem bakmis.ve yillar aonra ben annemle baristim ve onda hic anne sevgisini ozlemini goremesim cok uzdu beni onla baristiktan sonra cok huzirsuzluklar yasadm.babaannem istemesi beni birakti gitti diye bana bakmadi diye baabmda bakmadi bana ikiside evlendi tabi ben babaannemin yanda kaldgim icin babam8 goruyodum ona kusme gibi bi seyim yoktu ama bana babalik yapmadi.simdi annem bnm yapma sedigim seyleri yapip hemde bikac kez beni kendinden iyice soguttu bida benle konusma annem falan ilamzsin diye mesj attim ve hicbi as atmadi sevse gelirdi kiizm bole yyapma diye ama yok.babam ise annemle baristim diye kustu bide esimle sorunlarim olmustu o zmn ona soylemedim diye kustu konusmiyo ben onla normalde bile sohbet etmezdim gerektiginde dersim anca baba kelimesini bile ben anlamiyorum sanki onlar beni degilde ben onlari birakmisim gibi.
Insalah yapicam.ben annemide babamida bu yaptiklarina ragmen ozluyorum.ve kac kez konusmaya calistim sonucta annem ve babam diye blki hata yapiyorumdur diye.bana da cocugum yapar aynisini diye korkuyorum.ama onlar beni anlamadi.ana babanı salla
babannen ve eşine tutun
eşimin hayatına benziyo hayatın
ondan çok iyi baba olur senden de anne olur çünkü bir ailenin nasıl olmaması gerektiğini görmüş yaşamışsın
anne babanın yaptıklarının tam tersini yap çocuguna
sağlıkla ve sevgilerle..
Nasil anlarsaniz anlayin olamazmi.yani.konu acmak icin degil sohbet icin akil almak icin yaziyorum ve agrilarimi takmamak icin.Yanlış anlamayın da açtığınız bazı konuları gördüm. Yok kocam kuzenine gitti kocime küstüm yok derdim var. Bilmiyorum aslında analizini yapamadım ama sırf konu açmış olmak için açıyorsunuz gibime geldi
Sagolun insallh hayirlisianne babani salla gitsin net ..
çocugun da dogmasi gelmis zaten akisina birak , sagliklica kucagina alirsin insallah ..
Sagolun ama aklima da geliyo bende anne olucam aile olucam.diye.korkularm varSen nasıl anne olacağını dert etme nasıl olmaman gerektiğini tecrübe etmişsin maalesef.
Bu saatten sonra anne baban için yapabileceğin bişey yok.
Ne anne anne olmuş nede baba.
Sen kendi küçük çekirdek ailenle mutlu ol
Madem hazır değildin neden gebe kaldın ki???Bebegimle olann derdim nasl dogurucam korkusu ona alisabilcekmiyim endisesi.anne baba ise.annm babam ben iki yasndayken ayromislar bana ikiside bakmamis babaannem bakmis.ve yillar aonra ben annemle baristim ve onda hic anne sevgisini ozlemini goremesim cok uzdu beni onla baristiktan sonra cok huzirsuzluklar yasadm.babaannem istemesi beni birakti gitti diye bana bakmadi diye baabmda bakmadi bana ikiside evlendi tabi ben babaannemin yanda kaldgim icin babam8 goruyodum ona kusme gibi bi seyim yoktu ama bana babalik yapmadi.simdi annem bnm yapma sedigim seyleri yapip hemde bikac kez beni kendinden iyice soguttu bida benle konusma annem falan ilamzsin diye mesj attim ve hicbi as atmadi sevse gelirdi kiizm bole yyapma diye ama yok.babam ise annemle baristim diye kustu bide esimle sorunlarim olmustu o zmn ona soylemedim diye kustu konusmiyo ben onla normalde bile sohbet etmezdim gerektiginde dersim anca baba kelimesini bile ben anlamiyorum sanki onlar beni degilde ben onlari birakmisim gibi.
Hazirlikla ilgisi yokki hazirdim ama insan dusunuyo bunlaari siz hic dusunmuyomusunuzMadem hazır değildin neden gebe kaldın ki???
Sanki istemiyomuş gibi yazmışsın veya ben öyle anladım.. belki de yaşadıklarından dolayı böyle düşünüyosundur.. oğluşumu çok istemiştim ve çok şükür Rabbim nasip etti.. benim tek korkum hakkıyla yetiştiremezsem naparım ben olmuştu.. iyi huylu olması için çırpınıyorum.. tüm anneler aynıdır eminim..Hazirlikla ilgisi yokki hazirdim ama insan dusunuyo bunlaari siz hic dusunmuyomusunuz
o zaman anlatma
yaa sevicem zaten daha dogmadan konusurum ederim de hani yasadiklarm var ya benmde hatam varmi diye dusunuyorum cocugumda bana bunlari yapar diye korkuyoyorum ama ustume dusenin de fazlasini yapiyorum.Sanki istemiyomuş gibi yazmışsın veya ben öyle anladım.. belki de yaşadıklarından dolayı böyle düşünüyosundur.. oğluşumu çok istemiştim ve çok şükür Rabbim nasip etti.. benim tek korkum hakkıyla yetiştiremezsem naparım ben olmuştu.. iyi huylu olması için çırpınıyorum.. tüm anneler aynıdır eminim..
o bi doğsun sen o gül yüzünü gör mis kokusunu çek içine.. minik ellerini ayaklarını öp kokla.. o an bağlanıcaksın daha.. bi de şu da var zaman geçtikçe daha çok seviyosun bağlanıp alışıyosun.. Rabbim sevgileriyle gönderiyo.. canından can nasıl sevilmez.. bunları düşününce rahatlıycaksın emin ol...
İyi düşün iyi olsun.. ve hep dua et Rabbim hayırlı salih evlat nasip et diye.. babası da çok dua etsin.. baba duası geri çevrilmezmiş.. bu kadar kafana taktığına göre iyi bi anne olucaksın..Y
yaa sevicem zaten daha dogmadan konusurum ederim de hani yasadiklarm var ya benmde hatam varmi diye dusunuyorum cocugumda bana bunlari yapar diye korkuyoyorum ama ustume dusenin de fazlasini yapiyorum.
Sagolun insallh iyi bir anne olurum herseyine hazirim zatenİyi düşün iyi olsun.. ve hep dua et Rabbim hayırlı salih evlat nasip et diye.. babası da çok dua etsin.. baba duası geri çevrilmezmiş.. bu kadar kafana taktığına göre iyi bi anne olucaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?