Hangi dizi muzigi sizi sizden alir ???

ıhlamurlar altında dizisi,sultan makamı müziği aynı zamanda yer gök aşkta çalan ,"işte gidiyorum,"ve yer gök aşkın tüm jenerik müzikleri,süper baba,daha çok var ama ilk aklıma gelenler muhteşem yüzyılın başlama müziği:9: bi arada iffet vardı ohoooo bende çook:9::9:

Çalıkuşu dizideki şarkılar ve en son ulan istanbul dizisideki yaren & carlos yanarım düeti

şu ara favorim Ulan İstanbul kesinlikle jenerik olsun içindeki şarkılar ayrıca Karlos ve Yaren'in düeti tek geçiyorum :16:

Biraz eski ama Zerda'nın müziği çok hoşuma giderdi. Belki de söyleyeni çok seviyordum o zamanlar o yüzden aban güzel geliyordu :16:

Toygar isiklinin tum dizi muzikleri :)
Kiraz mevsimi ve ulan istanbuluda tek gecerim :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Yaprak dökümü dizisinin müziğini dinleyince kendimden geçiyorum bana hep o zamanları hatırlatıyor...

Kara para aşk :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ıhlamurlar altında dizisi,sultan makamı müziği aynı zamanda yer gök aşkta çalan ,"işte gidiyorum,"ve yer gök aşkın tüm jenerik müzikleri,süper baba,daha çok var ama ilk aklıma gelenler muhteşem yüzyılın başlama müziği:9: bi arada iffet vardı ohoooo bende çook:9::9:

Biraz eski ama Zerda'nın müziği çok hoşuma giderdi. Belki de söyleyeni çok seviyordum o zamanlar o yüzden aban güzel geliyordu :16:

Haziran gecesi vardi ozcan denizin dizisi onun jenerik muziginr bayilirdim.basligi okuyunca hemen o geldi aklima

Bende Zerda'nin muzigine sarkisina bayilirdim ...

Zerda, m.yuzyil ve haziran gecesi. .off ne yetenekli bestecilerimiz muzisyenlerimiz var yaa

Back
X