Ömer Faruk bey var asıl ıstedıgım doktor kendisi lakin gecen seneden bu seneye 4 5 bin artıs oldu her ay da zam yapıyor lar.. Letdown teknıgı her burna uygulanmıyor lakin en malulu o burun sırtı korunması acısından.. Sıızn burnunuz cok guzel olmus ama 5 bin e olması ayrıca guzel tabıkı... Sonrası ıcın tampon lar yaralar herkes bırsey diyor ama bnm en buyuk cekıncem yara kanama kanı yutma korkusu bilgi ıcın cok saolunBenim 2 ay oldu bende panik atak var ameliyattan çıkınca nefes alamazsam ölürüm dedim. Nefes alacaksın dedi ve çıktığım anda öyle nefes aldımki burun üşüdü. biraz indirim yapılmıştı size de olur sanırım konuşursanız. Foto koyarım kendi albimüme öncesi ve sonrası fotosu. Çok pozitif ve para canlısı olmayan biri. Öyle piyasadaki diğer doktorlar gibi değil sanırım bu çok önemli bir ayrıntı. Ben herkese tavsiye ediyorum.
Inanın dr a güvenin ve gerisi gelecek ben çok şükür kolay geçirdim ve korkulacak bisey değilmiş sonrası zor belkide psikoloji tarafı oldumu olacakmı bisey varmı çevreye kulak aşmamak grrekCok sevindim gecmıs olsun ınsallah cok cok ıcinıze sınmıstır darısı bız olmak isteyenlere
Ah maalesef doktor konusunda kıme elımınatsam zam yaptı o oldu su oldu derken bugun oldu iyice arttı bide bnm iki ve 4 yasında oglum var onlarla zprlanırım koruyamam diyede korkuyorum ama cok saolun gercekten iyi geldi yazismakInanın dr a güvenin ve gerisi gelecek ben çok şükür kolay geçirdim ve korkulacak bisey değilmiş sonrası zor belkide psikoloji tarafı oldumu olacakmı bisey varmı çevreye kulak aşmamak grrek
Allah bağışlasın benim kilerde 4bucuk oğlum ve 9 yasinda kızım bende korumaya çalışıyorum burnumu haklisiniz epey pahalı malesef ama umarım anlaşmalı hastane ve iyi bir dr a denk gelirsinizAh maalesef doktor konusunda kıme elımınatsam zam yaptı o oldu su oldu derken bugun oldu iyice arttı bide bnm iki ve 4 yasında oglum var onlarla zprlanırım koruyamam diyede korkuyorum ama cok saolun gercekten iyi geldi yazismak
Maaşallah sizşnde evlatlarımızı Rabbım korusunAllah bağışlasın benim kilerde 4bucuk oğlum ve 9 yasinda kızım bende korumaya çalışıyorum burnumu haklisiniz epey pahalı malesef ama umarım anlaşmalı hastane ve iyi bir dr a denk gelirsiniz
9 yaşındaki kızım diyabet insulin kullanıyor bakacak kimseler yok ve odada benle kaldı insulin yaptım o halde bi kere hemşire yaptı uyumuşum:) babada anlamıyor hala o işlerden kızım 4 yıldır hasta, oğlumu da ablama bıraktım şansa o da evdeydi anlayacağın bendede kimse yoktu ve eve geldim oğlum ateşlendi hastanede aksana kadar bekleydi ben ameliyattan çıkınca almaya geldiler mikrop kaptı kesin çok meşakatli fakat bitti korkma biz anneler başa cikariz ne varsaMaaşallah sizşnde evlatlarımızı Rabbım korusunkimse olmayısı ıst ailem uzakta kucuk cocuklar derken bugun oldu korkulardan tabı sımdı yazısmalar cok II geldi ama ıns hayırlı zmnda banada nasip olsun
Kızınızın adını rica edıcem dua etmek İcin... Rabbım safı ismiyle sifa versin vpk cok iyi olsun ınsallah.... Maasallah sırtınız yere gelmesin ınsallah gercekten cok daha zor sartlar soyledınız bnm kaygı korkularım da bunlar bı nevi ama cok net bir cumle kurdunuz biz anneler nelere gogus germıyoruz ki Rabbım yardım ediyor daima... Pozitif olmanızbır anne olarak nasihat lerınız gercekten güc verdi9 yaşındaki kızım diyabet insulin kullanıyor bakacak kimseler yok ve odada benle kaldı insulin yaptım o halde bi kere hemşire yaptı uyumuşum:) babada anlamıyor hala o işlerden kızım 4 yıldır hasta, oğlumu da ablama bıraktım şansa o da evdeydi anlayacağın bendede kimse yoktu ve eve geldim oğlum ateşlendi hastanede aksana kadar bekleydi ben ameliyattan çıkınca almaya geldiler mikrop kaptı kesin çok meşakatli fakat bitti korkma biz anneler başa cikariz ne varsa
Canım çok sağol Allah razı olsun senden dua en ihtiyacımız olan şey adı Emine Simay kızımın,Allah başka dert vermesin hepsi aşılıyor inan ki ben de hayatı birakmadim kendimi çok salmıştım toparladım çok şükür ben başka diyabet ailelerine de gönüllü desteğim hep yeni tanılarda önceliğim moral olmak onlaraKızınızın adını rica edıcem dua etmek İcin... Rabbım safı ismiyle sifa versin vpk cok iyi olsun ınsallah.... Maasallah sırtınız yere gelmesin ınsallah gercekten cok daha zor sartlar soyledınız bnm kaygı korkularım da bunlar bı nevi ama cok net bir cumle kurdunuz biz anneler nelere gogus germıyoruz ki Rabbım yardım ediyor daima... Pozitif olmanızbır anne olarak nasihat lerınız gercekten güc verdicok saolun
Dua dunya ve ahiretin anahtarı yer gök dua uzerıne deniliyor ya ıste gercekten oyle ınsallah ismi ile edecegım Rabbım dermansız dert vermesin Şafi ismi ile sifa versin ınsallah gonullu oldugunuz kurumda da bbnm bile tebessüm ettırdıgınız gıbı nice insanların gonlu rahatlar.. Cok ıyı yapmıs sınız bende iki yavrum ust uste oldu birden bir bunalıma girdim ama Allaha sukur her halimize tabıkı lakin yasım gecıyor gectık e goruntu olarak ta tıkanıklık olarak ta ilerliyor oyızden olmam gerek ıns nasıp te olursa cesaretlendırdınız varolunCanım çok sağol Allah razı olsun senden dua en ihtiyacımız olan şey adı Emine Simay kızımın,Allah başka dert vermesin hepsi aşılıyor inan ki ben de hayatı birakmadim kendimi çok salmıştım toparladım çok şükür ben başka diyabet ailelerine de gönüllü desteğim hep yeni tanılarda önceliğim moral olmak onlara
AminDua dunya ve ahiretin anahtarı yer gök dua uzerıne deniliyor ya ıste gercekten oyle ınsallah ismi ile edecegım Rabbım dermansız dert vermesin Şafi ismi ile sifa versin ınsallah gonullu oldugunuz kurumda da bbnm bile tebessüm ettırdıgınız gıbı nice insanların gonlu rahatlar.. Cok ıyı yapmıs sınız bende iki yavrum ust uste oldu birden bir bunalıma girdim ama Allaha sukur her halimize tabıkı lakin yasım gecıyor gectık e goruntu olarak ta tıkanıklık olarak ta ilerliyor oyızden olmam gerek ıns nasıp te olursa cesaretlendırdınız varolun
Maaşallah gamze hanım adınıza cok sevindim darısı bızlere ınsDr.süleyman taşa burun ameliyatı oldum ve cok memnum kaldım binlerce şükürler olsun karşıma cıkartana ☺☺ ben değil sadece arkadaslarım ailemdende olanlar var vallahi gözünüz kapalı olabilirsiniz ayrıca doğal bir burun yaptı resim yükledim bakabilirsiniz gerek asistanı gerek kendisi cok ilgilidirlerdr.süleyman taş
Ömer Faruk bey var asıl ıstedıgım doktor kendisi lakin gecen seneden bu seneye 4 5 bin artıs oldu her ay da zam yapıyor lar.. Letdown teknıgı her burna uygulanmıyor lakin en malulu o burun sırtı korunması acısından.. Sıızn burnunuz cok guzel olmus ama 5 bin e olması ayrıca guzel tabıkı... Sonrası ıcın tampon lar yaralar herkes bırsey diyor ama bnm en buyuk cekıncem yara kanama kanı yutma korkusu bilgi ıcın cok saolun
Evet çok doğal olmuş, sonrası öncesi fotoğraflar ise bunlar hiçbir değişiklik görünmeyecek kadar doğal. Bu kadar minimal bir değişiklik için bu kadar fahiş bir ücret ödemeye değmez kendisine.Dr.süleyman taşa burun ameliyatı oldum ve cok memnum kaldım binlerce şükürler olsun karşıma cıkartana ☺☺ ben değil sadece arkadaslarım ailemdende olanlar var vallahi gözünüz kapalı olabilirsiniz ayrıca doğal bir burun yaptı resim yükledim bakabilirsiniz gerek asistanı gerek kendisi cok ilgilidirlerdr.süleyman taş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?