• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi doktor fitoterapide daha iyi ?

Merve223

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
40
8
36
26
Merhabaeşimde azosperm var bu yuzden tüp bebek olmadı bu yuzden fitoterapi denicez yani bitkisel yolla çocugumuz olsun dite acaba ertan cevizci mi hakan özkulmu daha iyi yada başka öneriniz varmi

Rast geldim, bizde çok araştırıyoruz...
Eşimin bir yakını kanser konusunda Dr. Şenol Şensoy'dan fayda gördü ve yeni bir hayata başladı.
Haricinde bizde infertilite ile mücadelede dr. hakan özkul, dr şenol şensoy ve dr ertan cevizciyi araştırdık, eşim dr ertan cevizci konsunuda karar kıldı.
Daha tam karar veremediğimiz için başlamadık.

Rast geldim, bizde çok araştırıyoruz...
Eşimin bir yakını kanser konusunda Dr. Şenol Şensoy'dan fayda gördü ve yeni bir hayata başladı.
Haricinde bizde infertilite ile mücadelede dr. hakan özkul, dr şenol şensoy ve dr ertan cevizciyi araştırdık, eşim dr ertan cevizci konsunuda karar kıldı.
Daha tam karar veremediğimiz için başlamadık.
Ben 3 ay toplamda 1900 tane takviye yuttum ama hiç bir faydasını görmedim. Ve takviyeleri kullandığım süre zarfında regl olamadım. Ben memnun kalmadım. Zaten kendileri de eleştiriye asla açık değiller. Doktor sizle hiç görüşmüyor asistanları muhattap oluyor hep. Açın instagram sayfasını inceleyin sürekli eski şeyleri paylaşıp duruyorlar zaten. çok pişmanım ben hem maddi kayıp hem de zaman kaybı oldu sadece.

Back