- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Kızlar antidepresan ilaç yazması için hangi doktora gitmek gerekiyo? Aile hekimi yazar mı yada ben direk eczaneden alıym diyorum ama zararı olmasından korkuyorum ama acı çekerek kendime acıyarak yaşamaktan bıktım nolur yardım edin
aile hekimi yazmaz.eczaneden de isteseniz bile alamazsınız.
psikiyatra gitmeniz şart.
zaten kafanıza göre kullanamazsınız onları.teşhisin durumuna göre dozu ayarlanıyor onların.
başka koşulda alamazsınız.
Ailemden habersiz gidebilirmiyim sigortamı karşılıyo haberleri olurmu ?
özel bir kliniğe giderseniz karşılıyormu onu bilmiyorum maalesef.
haberleri olmaz tabi ki de ama özel değilse neden habersiz gitmek istiyorsunuz.
bazı psikolojik rahatsızlıklarda ilaç kullanırken kontrol altında olmanız gerekebiliyor.sonuçta rahatsızlığınızı bilmiyoruz şuan.
belki kontrol gerektiren bir durum olabilir.
bazı ilaçların ilk bir-iki haftasında yan etki olarak farklı sonuçlar çıkabiliyor.bu yüzden kontrol gerekli olabiliyor.
bence yine de habersiz gitmeyin.
(bu arada bu kadar açıklama yaptım ama uzman değilim.onu da belirtmek istedim)
yahu yapmayın böyle o ilaçlar agır ilaçlar (mış) gidiyim alıyım kullanıyım butun dertlerımden kurtulayım dıye mı dusunuyosunuz? insanın bunyesını mahvedıyormuş o ilaçlar , en azından doktora görunun gercekten ıhtıyac varsa onun verdıgı ölcude alın. basıt bi agrı kesıcıyı bıle içmemeye çalışmalıyız mumkun oldugunca..
Bilmiyorum herkese karşı mutluyum maskesini taktığım için ruh Halim'i bilmiyolar anlatarak kimsenin bana acımasını istemiyorum
Bilmiyorum herkese karşı mutluyum maskesini taktığım için ruh Halim'i bilmiyolar anlatarak kimsenin bana acımasını istemiyorum
Kızlar antidepresan ilaç yazması için hangi doktora gitmek gerekiyo? Aile hekimi yazar mı yada ben direk eczaneden alıym diyorum ama zararı olmasından korkuyorum ama acı çekerek kendime acıyarak yaşamaktan bıktım nolur yardım edin
Yasinin kac olduguna bakmamisim sekerim.....onceki yorumumu dikkate alma.
Ailene soyle bence mutsuz oldugunu. Bir de cok karamsarsin kuzum.......neden bu kadar kara bakiyorsun her seye? Bak ne guzel unv desin, cik, arkadaslarinla takil, okuldaki kluplere git, ne bileyim hayatin tadini cikar. Ogrencilik iyidir, hayatinin en guzel zamanlarini rezil etme kendine.
senin daha önceki konularını da hatırlıyorum.
senin kesinlikle en azından bir psikologa gitmem lazım. kendine acıman için bir sebep yok bence.
insanlar ne sorunlar yaşıyor. yok güzel değilim ilişkim yok gibi konular açtığını da biliyorum.
daha yaşın ne kadar genç. anladığım kadarıyla sağlık sorunun yok, üniversitede okuyorsun, maddi durumunuz kötü değil, bir ailen var.
her gün niye ağlayıp kendine acıyorsun.
iyi ki birçok kişinin hayatını yaşamıyorsun yoksa ne yapardın bilmiyorum.
ama git gerçekten psikiyatriste falan çünkü psikolojin normal değil. yaşadığın sorunlar varsa anlatabilirsin. o zaman hak veririm sana.
ciddi dertlerin varsa anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız.
Takılıyorum yapıyorum o dediklerinizi ama kimseyi yakın göremiyorum çünkü herkes bir gün gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?