Ama hayatim, hayatin kurali bu, herkes bir gun gidiyor. Yani universite arkadaslarin universietde kaliyor, onlar gezip tozup beraber eglendigin insanlar sadece. Her seyini anlatabilecegin candostlarin degiller ama bu onlarla muhabbet edip iyi vakit gecirmene engel degil. Beraber birkac yil geziyorsunuz, mezun olunca herkes kendi yoluna gidiyor. Universite arkadasliklari yuzeysel oluyor, sen de eglenmene bak . Universite flortu de keza, arkadaslarimdan hicbiri genclik askiyla evlenmedi. Universitede de samimi olacagin insanlar cikabilir, mesela ben 2 kiz arkadas kardayim bu durumda, hala gorusuyoruz
Senin yalniz hissetmemeni saglayacak dostluk/ask nadir bulunur, buldugunda anlarsin zaten.
Yani dostluk/ask da kismet bence, sen her seyi kafana takarak mutlu olamazsin. Bak, biraz beni dinleyip unv ortaminda sosyalles, kafanda bu zirvalari dusunecek vaktin olmayinca bak nasil mutlu olacaksin.
Ben de duygusalim cok, ben de cok yalniz hissettim o yuzden dedikelrimi bri denesen? bana cok faydalari dokundu.