Gidemedim calisiyordum esimde istemedi simdi de iyice sıkıntı vermeye basladi bu durum3 yıl neden beklediniz? 3 yıl yani insan hiç mi doktora gitmez?
Kadın Doğuma gidin o gerekirse sizi yönlendirir.
Tamam gidicem insaallah tesekkur ederimÖnce kadın doğuma gidin bir problem varmı bakılsın. Benim arkadaşımda öyleydi Ankara da özel biryere gitmişti tedavi oldu. Şimdi 2 yaşında oğlu var.
merhaba hanimlar 3 yillik evliyim daha esimle birlikte olamadik bunun icin hangi doktora gitmeliyim yardimci olurmusunuz
İlk önce jinekologa gidin. Muayene eder ve anatomik olarak bir sıkıntı olup olmadığını inceler. Zaten ona göre de alanında uzman bir doktora sizi yönlendirir.
Peki altan muayenemi edicek boyle bir durumla karsilasmak istemiyorumİlk önce jinekologa gidin. Muayene eder ve anatomik olarak bir sıkıntı olup olmadığını inceler. Zaten ona göre de alanında uzman bir doktora sizi yönlendirir.
alttan muayene etmesi lazım ne yazık kiPeki altan muayenemi edicek boyle bir durumla karsilasmak istemiyorum
Bu durumdan korkuyordum nasil yapicam ki istemesem sonucta bende cinsel isteksizlik var o durumlar midemi bulamdriyor ve daha once hic birlikte olmadim bunun icin alttan bakmasna gerek yok gibialttan muayene etmesi lazım ne yazık ki
Bu durumdan korkuyordum nasil yapicam ki istemesem sonucta bende cinsel isteksizlik var o durumlar midemi bulamdriyor ve daha once hic birlikte olmadim bunun icin alttan bakmasna gerek yok gibi
yani isteksizlik nedniyle olmuyorsa muayene etmeyebilirBu durumdan korkuyordum nasil yapicam ki istemesem sonucta bende cinsel isteksizlik var o durumlar midemi bulamdriyor ve daha once hic birlikte olmadim bunun icin alttan bakmasna gerek yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?