Hangi doktora gitmeliyim

Geçmiş olsun Psikolog sanırım aslında beyinde herşey Allah yardımcınız olsun 3 yıl çok uzun bi zaman

İlk donemlerde hazr olana kadar beklemeyi tercih ettik sonra belli donem esimde sıkti cikti ona defelarca doktora gidelim ddim kabul etmedi ben esimden bekledim oda istemyince artik kafamda bitti arzulama kalmadi bu sefer surekli kavga oldu bn kendimi ise verdim oda isine verdi kavga eden ettikce bni tiksindiricek seyler yapti bundan dolyi istemdim artik isteyemiyorum arzulayamiyorum esimi bunun icin tekrar doktora gitmeyi onerdim esim hala kabul etmiyor ama artik kendim icin gidicem esim doktoragelmez cozumun kafamizda oldugunu savunuyor

Gidemedim calisiyordum esimde istemedi simdi de iyice sıkıntı vermeye basladi bu durum
Çalışıyordum ne demek ya? Gerekirse bıraksaydın işini. Sağlık sorunları ertelenmez. 3 yil niye beklediniz diye kafanizi sisirecek tum doktorlar. Kadın doğuma gideceksiniz ama onlar psikiyatriste yönlendirir büyük ihtimal. Geçmiş olsun

Asıl yani?
Kanka modunda mı takılıyorsunuz ?
Eşiniz problem etmemiş hayret .
Çok geç bile kalmışsın psikoloğa görün

Bilmiyorum bekledik zaten evliligimizin ilk donemleri aile yuzunden cok sıkntili gecti sonrada olmadi gidemedim bir turlu simdi gitmek istedigimi soyledim esim yinede doktoru istemiyor hersey kafanda bitiyor diyor

Demekki eşin ya aseksüel ya da kadınlardan hoşlanmıyor. Doktora bile gelmeyi kabul etmiyor ben olsam direk ailelere meseleyi açar boşanırım. Böyle şey olmaz ki.

Demekki eşin ya aseksüel ya da kadınlardan hoşlanmıyor. Doktora bile gelmeyi kabul etmiyor ben olsam direk ailelere meseleyi açar boşanırım. Böyle şey olmaz ki.
Sanmiyorum onuda piskolojik sıkntilari vardi o donmede borclari coktu isi yoktu ondan dolayi ustune gitmedim ailelerede aciklamadim

Kanka degilde ayni evi paylasiyorduk karsilikli bir birimize yardmci oluyorduk sadrce cinsellik yoktu

Bence siz vajinismussunuz.

Esiniz sorum sende diyormus bu yuzden de sizi zorlamamis.

Yoksa o da duramazsi 3 sene.

Ama genel anlamda tuhaf bir durum.

Mutlaka bir doktora git canim hemen

Sanmiyorum onuda piskolojik sıkntilari vardi o donmede borclari coktu isi yoktu ondan dolayi ustune gitmedim ailelerede aciklamadim
Ama 3 yıl boyunca böyleydi değil mi? Tamam hadi öyle oldu diyelim de neden sizinle şu an doktora gelmiyor?

Bilmiyorum bekledik zaten evliligimizin ilk donemleri aile yuzunden cok sıkntili gecti sonrada olmadi gidemedim bir turlu simdi gitmek istedigimi soyledim esim yinede doktoru istemiyor hersey kafanda bitiyor diyor
Olmaz dinleme sen onu, biraz daha beklerseniz çok sıkıntılar çıkacak. İlk başta hemen gitseydin hallolurdu, çalışan modern bir kadınsın belli. Doktordan çekinmek yanlış. Yakın bir arkadaşım yaşadı bunu, 19 yaşındaydı hemen doktora gitmelerine rağmen tedavisi 2 yıl sürdü o yüzden daha fazla vakit kaybetme zaten çok geç kalmışsın. Umarım seninki çabuk çözülür hemen randevu al bence

İnsaallah hemn gidicem doktora

merhaba hanimlar 3 yillik evliyim daha esimle birlikte olamadik bunun icin hangi doktora gitmeliyim yardimci olurmusunuz
Sebep vajinismus mu, yoksa eşinde veya sende ilişkiye girmenize engel olacak başka bir durum mu var?

Akrabam on yıl bekledi eşini , çokta aşıklardı ama kocasının erkekliği yokmuş , bülbül hiç ötmemis yani .. bunu sakladi on yıl boyunca ,sonra ayrıldılar yeniden evlendi çocuk sahibi oldu .. biz bunları 12yil sonra öğrendik .. baştan bbilinse birşeyler degise bilirdi . Üç yılda çok uzun bir zaman ,tam anlamıyla birleşme olmasa da teşebbüs etmesi lazım. Bence sorun sizde değil esinizde

Her maddi sorunu olan cinsel iliski yasmasaydi...
Milletin basini sokacak evi yok, o stresle 8-10 tane doguruyorlar, neyse. Bence asıl sorun esinizde, anladigim kadariyla basarili olabiliritesi mumkun bir tesebbuste bile bulunmamis, simdi de isi size yikip yine zaman kazanmaya calisiyor. Birlikte terapiste gitmeye ikna edin, olmazsa eş zamanli olarak birlikte üroloji ve jinekolojiye gidin, esinizin sonuclarini da mutlaka dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…