hangi düdüklü tencereyi almalıyım sizce

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158

bu düdüklü tencere 259 tl karaca

bu düdüklü 235 tl emsan

buda tefal 150 tl
hem kaliteli hemde uygun fiyatlı olmalı bence

Canım bende Karaca alma kaliteli ve uygun diyorsun tefalin ki tam istediğin gibi en azından kalitesini bildiğimiz bir marka

Düdüklü tencere alırken Size bir öneride bulunmak isterim.
Bazıları kapağını kaldırınca yüksek buhardan dolayı kapaktan elinize sıcak suyun akmasına sebep olabiliyor.
Elinizden geldiğince dikkatli olun derim.
Bir de 5 litrelik almayın derim.
Benim düdüklü tencerem de Tefal' in faklı bir modeli. Gerçi ben almadım onu ama çok memnunum.

ben 3 ay önce düdüklü aldım.bazı marka ve modeller inanılmaz pahalıydı.açıkcası o kadar para vermek istemedim.çünkü dijital olanlarda bozulma durumunda artı bir masraf çıkacakki buda maliyetli olur.kapak kulplarıda ablamın ikiye bölünmüştü öle böle die tamir pahalıya getirdiler.bende klasik model bir düdüklü aldım.sonuçta nohut fasulye et belirli şeyler pişireceğim.onuda hergün kullanmayacağım.SCHAFER - Mutfağınızın Yeni Şefi ! modelide bu.70 tlye aldım.3 aydırda kullanıyorum çok memnunum.çok fazla para dökmeye hiç gerek yok bence.ne varsa klasik eski modellerde var...

tatlım bence hiç biri değil eğer bütcen varsa ve kampanyaları takip edersen mutlaka fissler al ben çeyize iki tane aldm şimdiki evimizdede kullanıyoruz harika bi ürün ocak en fazla 5-7 dakika açık kalıyor ve altını kapattıktan sonra kendi kendine pişiyor gerçekten harika bi ürün kesinlikle tavsiye ederim

ben de fissler düşünüyorum ama 6 lt mi alsam 4,5 mu yoksa ikisini birden mi alsam bilemedim canım ya, sen ne tavsiye edersin

ben de fissler düşünüyorum ama 6 lt mi alsam 4,5 mu yoksa ikisini birden mi alsam bilemedim canım ya, sen ne tavsiye edersin

canm 6 çok büyük benimki 4.5 bide 2.5 ufak olanı günlük kullancam çorba yemek hepsi için yetiyo şuan bekar evimizde 2.5 kullanıyoruz 3 kişiye 2 günlük yemek pişirio

canm 6 çok büyük benimki 4.5 bide 2.5 ufak olanı günlük kullancam çorba yemek hepsi için yetiyo şuan bekar evimizde 2.5 kullanıyoruz 3 kişiye 2 günlük yemek pişirio

Çok iyiymiş :) çok anlamıyorum ben bu düdüklülerden de herkes fissler'ı öneriyor. Ben de senin gibi alırsam gayet güzel olur o zaman
ikisini sorması ayıptır ama ne kadara aldın canım?

Çok iyiymiş :) çok anlamıyorum ben bu düdüklülerden de herkes fissler'ı öneriyor. Ben de senin gibi alırsam gayet güzel olur o zaman
ikisini sorması ayıptır ama ne kadara aldın canım?

canm 4.5 litreliği çeyiz setimin hediyesiydi onun fiyatını bilemiyorum ama küçüğü hepsi buradadan 200tlye almıştm gecen yıl

Ben düdüklü tencerede fisslerı öneririm 2.seçenektede tefali öneririm modelide güzelmiş tefalin içinize sinen olsun huzurla kullanın inşallah

Bencepembe de sormuş ona da binaen;

Kullanan arkadaş zaten tavsiye etmiş ben de ekleme yapmış olayım,
Ben düdüklümü aldım ama sonradan detaylı araştırma yapınca piyasadaki en kaliteli düdüklünün fissler olduğuna kanaat getirdim.

4,5 litresi de rahat rahat işinizi görür bence kızlar

Ben Tefal'ın fotoğraftaki modelini aldım Secure 5 değil mi? Henüz kullanmadım ama çok içime sinerek aldım. Aynı dönemde Fissler'in daha küçük modelinin fiyatı iki katıydı bir düdüklü tencereye o kadar vermeye içim el vermemişti Tefal de güvenilir marka diye rahatladım. Bence modele karar ver internetten al derim mesela ben aynı modeli YKM'nin hafta sonu kampanyasından 110-120 tl arası bir fiyata almıştım. Ama yine de bütçe ayırırım diyorsan Fissler'i herkes çok öneriyor.

canım bunların fiyatları bayağı yüksek çeyiz setleri içinde bazı markalar hediye olarak düdüklü veriyorlar mesela Kütahya porselen bir kampanyasında çatal/bıçak takımı + çelik tncere takımı + yemek takımına hediye olarak tefal clipso düdüklü hediye ediyordu. böyle bir kampanya yakalayabilirsen ve bu takımlara da ihtiyacın varsa bu şekilde al derim ama tabi ki senin kararın

bende geçenlerde tefalde indirim vardı 300tl ye tefal anticook aldım. yanında yemek kitabı tarifi hediye ediyorlar. etli nohut tarifini yaptık. 16 dakikada pişiriyor yazıyordu fakat emin olamadığım için 25 dakikada pişirdik çok güzel oldu. belkide daha az zamanda da pişirebilir daha denemedim. ama yemek lezzetli idi. tavsiye ediyorum.

düdüklü tencere korkum yüzünden bu topic tam benlikmiş, ancak kullanan arkadaşlardan güvenlikle ilgili birkaç ip ucu vermelerini rica etsem, nasıl olur?

mesela yeni nesil düdüklü tencerelerin ötmediği söyleniyor, yani aspiratör çalışırken diğer odadan duyulabilecek kadar değil de, mutfakta yakınında dururken fark edilecek buharın çıkarken yarattığı bir durum gibi. sizlerin kullandıkları nasıl bu konuda ? modeliyle birlikte yazarsanız sevinirim.

ocakta bırakıp diğer odaya geçiyor musunuz yoksa başında mı beklemek lazım acaba? fissler'in dediğiniz gibi çok kısa sürede pişirdiği söyleniyor yoksa korkumla savaşmaya hiç kalkışmazdım sanırım

bunu duyduğuma sevindim çünkü yemekli misafir ayda yılda 1 gelir, kendimiz için düşünüyoruz sadece 2,5 lt liklere bakabiliriz o zaman hatta 2 tane 2,5 lt lik olsa ileride 2 yemek aynı anda süper hızlı olur

Ben düdüklü tencerede fisslerı öneririm 2.seçenektede tefali öneririm modelide güzelmiş tefalin içinize sinen olsun huzurla kullanın inşallah

kullanımla ilgili de birkaç rahatlatıcı detay paylaşabilir misiniz, benim gibi korkanlar için

Eki Görüntüle 695119
bu düdüklü tencere 259 tl karaca
Eki Görüntüle 695120
bu düdüklü 235 tl emsan
Eki Görüntüle 695123
buda tefal 150 tl
hem kaliteli hemde uygun fiyatlı olmalı bence

fissler markayı öneriyolar düdüklüde öyle duymustum ama illa ikisinde biri arasında secim yapılcak ise ikinci olan bence.tefalde bu özellik var mı bilmiyorum ama fissler de olduğu zaman kendi kendini bosa alma yani oksijeni dısarı vereme özelliği varmıs sanırım.unutma vs durumunda patlamayı engellemek için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…