- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
- Konu Sahibi sevgi_kartal
-
tatlım bence hiç biri değil eğer bütcen varsa ve kampanyaları takip edersen mutlaka fissler al ben çeyize iki tane aldm şimdiki evimizdede kullanıyoruz harika bi ürün ocak en fazla 5-7 dakika açık kalıyor ve altını kapattıktan sonra kendi kendine pişiyor gerçekten harika bi ürün kesinlikle tavsiye ederim
ben de fissler düşünüyorum ama 6 lt mi alsam 4,5 mu yoksa ikisini birden mi alsam bilemedim canım ya, sen ne tavsiye edersin
canm 6 çok büyük benimki 4.5 bide 2.5 ufak olanı günlük kullancam çorba yemek hepsi için yetiyo şuan bekar evimizde 2.5 kullanıyoruz 3 kişiye 2 günlük yemek pişirio
Çok iyiymiş :) çok anlamıyorum ben bu düdüklülerden de herkes fissler'ı öneriyor. Ben de senin gibi alırsam gayet güzel olur o zaman
ikisini sorması ayıptır ama ne kadara aldın canım?
tatlım bence hiç biri değil eğer bütcen varsa ve kampanyaları takip edersen mutlaka fissler al ben çeyize iki tane aldm şimdiki evimizdede kullanıyoruz harika bi ürün ocak en fazla 5-7 dakika açık kalıyor ve altını kapattıktan sonra kendi kendine pişiyor gerçekten harika bi ürün kesinlikle tavsiye ederim
ben de fissler düşünüyorum ama 6 lt mi alsam 4,5 mu yoksa ikisini birden mi alsam bilemedim canım ya, sen ne tavsiye edersin
canm 6 çok büyük benimki 4.5 bide 2.5 ufak olanı günlük kullancam çorba yemek hepsi için yetiyo şuan bekar evimizde 2.5 kullanıyoruz 3 kişiye 2 günlük yemek pişirio
Ben düdüklü tencerede fisslerı öneririm 2.seçenektede tefali öneririm modelide güzelmiş tefalin içinize sinen olsun huzurla kullanın inşallah
Eki Görüntüle 695119
bu düdüklü tencere 259 tl karaca
Eki Görüntüle 695120
bu düdüklü 235 tl emsan
Eki Görüntüle 695123
buda tefal 150 tl
hem kaliteli hemde uygun fiyatlı olmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?