hangi düdüklü tencereyi almalıyım sizce

patlamayı engelleme özelliği mi, tam bizlik yani çok korkuyoruz çok :18:

kullanımla ilgili de birkaç rahatlatıcı detay paylaşabilir misiniz, benim gibi korkanlar için

Kullanımı açısından korkulacak birşey yok diye sürekli okuyorum yazılarda herkesin elinin altındaymış çok çabuk pişirmesi açısından özellikle benim gibi çalışan bayanların yardımcısı kendimin kullanımı açısından henüz birşey diyemiycegim malesef çeyizime aldım kullanmak nasip olmadı henüz

Kızlar herkes 4,5 ideal diyor ama annemde misafir geldiğinde ya da tavuk mısır gibi şeylerde küçük gelir diyor bende 3,5 ve 6lt olan seti ya da ayrı ayrı iki tane alayım diyorum ama biraz pahalı olcak.. maximum doldurma .çizgisini de düşünerekten 4,5 yeter mi herşeye ne dersiniz?

cevaplayacak biri yok mu lütfen???

Bende karacanın düdüklü tenceresini kullanıyorum.
Yanii şimdilik güzel pişiriyor.
Bütcen hangisine uygunsa onu al.

Bu tarz işler biraz da şans işi ama annemde de kayınvalidemde de tefal düdüklü vardı, hiç memnun olmadıkları için değiştirmişlerdi 1 sene kadar önce. Öneri ile sofram diye bi marka aldılar ve gayet memnunlar düdüklülerinden. Tefali atık kimse önermiyor genelde benden söylemesi. Fissler de çok iyi bir marka ama biraz daha fazla fiyatları. Benim evlenen iki üç arkadaşım fissler aldılar ve onlar da çok memnunlar. Hisarın düdüklüsünü kullanan arkadaşım da var o da gayet memnun. Ben de çeyizime sofram aldım inşallah beni de üzmez =) Kısacası bütçeniz uygunsa fissler, değilse sorfamı öneririm.

Düdüklü biliyorsunuz ağzına kadar doldurulmuyor yarım bırkılıyor, bu nedenle annemler misafire yemek yaparken yetmediğini söylediği için 6lt tercih ettim.

Benim düdüklüm bu. Kırmızı ve beyazı da var ama bana daha şık geldiğinden siyah tercih ettim.

http://img.alkapida.com/images/products/o/974/d_mg_1586__97009_zoom.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…