Hangi erkek trne tahamml edemezsiniz?

hangi erkek türüne tahammül edemezsiniz:)

• Cahil erkek

OY: 134 22,1%
  • Kıroyum ama para bende tarzı erkek

OY: 74 12,2%
  • Bakımsız, pasaklı erkek

OY: 98 16,1%
  • Tek sohbeti seks, para ve futbol olan erkek

OY: 103 17,0%
  • Ayakları kokan erkek

OY: 14 2,3%
  • Maymun gibi kıllı erkek

OY: 27 4,4%
  • Gazlı erkek

OY: 15 2,5%
  • Romantizmde sıfır çeken erkek

OY: 18 3,0%
  • Yatak faaliyetlerinde başarısız erkek

OY: 32 5,3%
  • Dedikodu yapan erkek

OY: 18 3,0%
  • Kadın programlarını takip eden erkek

OY: 15 2,5%
  • Çok kıskanç erkek

OY: 20 3,3%
  • Horlayan erkek

OY: 7 1,2%
  • Sürekli askerlik anılarını anlatan erkek

OY: 1 0,2%
  • Şu erkek türü daha dayanılmaz olurdu

OY: 31 5,1%

• Ankete Katılan
    607
Hayata karşı belli bir duruşu prensibi olmayan ezik onun bunun lafı ile hareket eden, kendine güveni olmayan pasif erkeğe... ıyyyy

kendine güveni olmayanlmaz:
pısırık sessiz:umursamaz:
zenginliğini bişi sanıp kabara kabara gezen kıro tipli klava:
önüne gelen kadına ağzının suyunu akıtankötükedihüso
belli bi duruşu olmayan efendi olmayansengözlerimebaksanab

şıklarında çoğu

Son düzenleme:
oy kullanmadım şıklar çok zorlu :umursamaz:

dedikodu yapan erkek seceneği dışındakilerin hiçbirine tahammül edemem.klava:

tek muhabbeti seks para ve futbol olan erkeklere hiiiiiiiiiiç tahammülüm yok! :umursamaz:

gerçekten her şık kötü ama, mesela ben sevgilimin horlamasını seviyorum, askerlik anılarını da çünkü şuan asker :gitme: :asigim:

futbol seven erkeğe genel bir gıcığım var, Allahtan benimki sevmiyor oh! :Saruboceq::lepi:

hepsi hepsi hepsi ve yakışıklı olmayıp kendini çok yakışıklı zanneden çakma güneş gözlüğüyle hava atan erkeklerden nefret ederim

3.şıkkı seçtim
''maymun gibi kıllı bir erkek'' bunu işaretlemek çok istedim ama ne yazıkki her gece bir gorille aynı yorganın altında uyuyorum:gitme:başa gelen çekilirmiş bilseydim bu kadar kıllı olduğunu almazdım

ya ben "tahammül" kelimesinden bihaberim, ya da bu ankete "hepsi" yanıtını veren evli arkadaşlar kusursuz genetik kodlara sahip übermensch'lerle evliler=)

bu tiplerın hepsi berbat ayrım yapmak okadar zorkı ama artı olarak şu tipide ekleyebilirim kadın gibi aşırı nazık kırılgan korkak erkekde miğdemi bulandırır gercekden erkek dedıgın bıras erkek gıbı olucak yanımda kız arkadasım varmıs gibi hissetmiyim yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…