Hangi erkek trne tahamml edemezsiniz?

hangi erkek türüne tahammül edemezsiniz:)

• Cahil erkek

OY: 134 22,1%
  • Kıroyum ama para bende tarzı erkek

OY: 74 12,2%
  • Bakımsız, pasaklı erkek

OY: 98 16,1%
  • Tek sohbeti seks, para ve futbol olan erkek

OY: 103 17,0%
  • Ayakları kokan erkek

OY: 14 2,3%
  • Maymun gibi kıllı erkek

OY: 27 4,4%
  • Gazlı erkek

OY: 15 2,5%
  • Romantizmde sıfır çeken erkek

OY: 18 3,0%
  • Yatak faaliyetlerinde başarısız erkek

OY: 32 5,3%
  • Dedikodu yapan erkek

OY: 18 3,0%
  • Kadın programlarını takip eden erkek

OY: 15 2,5%
  • Çok kıskanç erkek

OY: 20 3,3%
  • Horlayan erkek

OY: 7 1,2%
  • Sürekli askerlik anılarını anlatan erkek

OY: 1 0,2%
  • Şu erkek türü daha dayanılmaz olurdu

OY: 31 5,1%

• Ankete Katılan
    607
bencede hepsiiiiiiiilmaz:

katılıorum arkadşm bence de hepsiiikötükedihüso
ama ben özellkle bakmsz we pasaklı erkekten nefret ediorum.hem kendileri bakmlı güzl bayan isterler ama kendilerne bakmazlar ben böleym die çıkarlar işin içinden.ama erkek de bakımlı olmalı!!!!!!küpe taksn saç boyasn ağda yaptrsın demiorum amadelikafadulden en azndan temz olsun parfüm kullansn giyimi iyi olsun çok şey mi istioruzzakannehir

Hepsi çok beterde kaba erkek bunların zaten bir çoğunu kapsar,nazik erkeklerde pek bulunmayacak özellik bunlar..

Hepsii itici hepsiii,ama erkeklerde bunlardan biri mutlaka bulunur bence:)o yüzden bazen şükretmek gerek:)

cahil ve çok küfür eden erkeğe asla tahammül edemem bide orda burda seks para futbol konuşan erkek tabiki bakımsız demiyorum o birazda biz kadınların elinde adam ederdim öyle kocam olsaydıda cahil nasıl adam olacak kroda var tabi ilk 3 şık işte favorilerim...​

hepsi berbat ama cahil ve dedikodu yapan erkeklerden nefret ediyorum bu huy asla geçmezz bana göre:umursamaz::umursamaz:

kaprisli,herkesin içinde surat asıp trip yapan ve ilgisiz bir erkeğe kesinlikle tahammülüm yok.

cahil erkek cahil insana tahammul yoktur zaten hele bu kocam olcak adamsa ben yokum bu işte..

cahil erkek zaten onların hepsine sahip erkek =)
Allahtan zeka küpü bi sevgilim war bazen kötü oluyo ama olsun yinede iyidir =)

Hepsi ya en kötüsü die seçemedim birini ıykkk berbat yaa kafamçokkarıştı :umursamaz:

Ben horlayan adamı bırak kadını da çekemem.Horlayan biriyle aynı odada yatamam çünkü biliyorum onun horultusu ne zaman biterse o zaman uyurum.Geğiren adam:S burnunu sesli silen.Zaten aynı fikirleri paylaşmadığım adamla hiç olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…