Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik öncesi folikasit kullnmak istiyorsan folbiol kullanmalısın,decavit in içindeki folikasit miktarı cok az ve genelde gebeliğin ilk 3 ayından snra veriliyor.
Kızlar 2 aydır folibol kullaniyorum ama solgar gibi guvenilir markalarinki sanirim daha doğal ve guvenilir. Ama solgarin folik asitini bulamiyorum depolarda yok diyorlar... Baska bir formu varmis direk kandan emilebilen o da 50 tanesi 49 lira. Normal folik asit 100lü 36.5 lira.Aradaki fark çok uçurum. Folibol 4.5 lira mi neydi doktor yazdiginda odedigim.
Siz hangi isim altinda kullaniyorsunuz öğrenebilir miyim?
canım kesinlikle sadece folik asit olanı al baska vitaminlileri alma. zaten miden felan bulanınca zor ilac yutuyorsun geri cıkarıyorsun tek folik asit minnacık kolay oluyor. en ucuzunu al oda iş görürü sadece golik asit zagen
Decaviti sağlık ocakları ücretsiz olarak veriyor. ben de ilk 3 kutuyu parayla almıştım sonra internette okudum aile hekimine sorunca evet viz veriyoruz dedi. bundan sonra oradan alacağım
Folbiol kullanmıştık kizima hamileyken. Gayet rahat içiyordum. Sonra büyük diye folidoce kulandim. Öncelik sıraları farklı olabilir şimdi tam hatirlayamadim. Bebeğim gayet sağlıklı ve çok şükür kız bebeğe göre kilolu doğdu biraz anne baba genetigi etkili bunda.. Sizin degerleriniz duzgunse cok ta komplex bir ilaca gerek yok bence. Şu an folio kullanıyorum sanırım içinde 120 tane var. 40 tl ydi galiba. Fiyat olarak iyi gibi aya vurunca ama çok kullanamicam ki. 6. Hafta basladim 12. Hafta değişecek ilaç muhtemelen. Ben o kadar parayi ilacı çöpe atmış olcagim. Ne gereği vardı diyorum
Femivit diye bir ilacı da mide bulantim için verdi ama baktım içinde folik asit varmış. Ne gereği var boşa aldirdi bu dr bana diye söylenip duruyorum eşime. Bu yüzden dr degiscem.
İlk üç ay folidoce kullandım. Sonra decavit yazdı doktorum fakat ilacın kokusundan kullanamamıştım. Onun yerine Imom verdi, kullandım bitti. şimdi decavit e geri döndüm.