- Konu Sahibi anabelmontero
-
hangisini okursan oku, fark etmez. ama daha sonra internete girip o haber hakkında başkalarının yorumlarını okuman lazım ki başkalarının o haberi nasıl degerlendirdigini de gör.
ama sanki sen de kendi görüşünün yandaşı olan bi gazete istiyorsun gibi
Evet sözcü cok keskin , biraz daha yumusak bisey ariyorum. Cumhuriyet daha iyi sanirimsözcünün üslubu biraz daha sert ve mizahi
cumhuriyet daha resmi gibi
Cumhuriyeti eskidden çok severdim, ama abartılı fikirler ve abartılı propagandalar rahatsız ediyor beni. Artık onu da almıyorum. Sözcü daha da beter ondan, ara ara sol alıyorum haftasonları falan.
Radikali takip ediyorum internet üzerinden. Eskiden çok severdim her gün alırdım. Ortadoğuyu almadım evrenseli bir kez aldım yorum yapmam doğru olmaz. Milliyeti sevmiyorum pek.Peki radikal, ortadogu, milliyet, evrensel bunlar hakkında ne dusunuyorsunuz?
Ben okunacak bir gazete olduğunu düşünmüyorum. Yandaşı ayrı, ırkçısı ayrı, ezberenmiş cümleleri her olay için kullananlar, hiçbir derinliği olmayan ucuz bir siyaset...
Artık internet çağındayız ve bilgiye erişim çok kolay zaten. Ben sözlük formatındaki malum siteleri ve twitter'da pek çok görüşten insanı takip ediyorum. Böylece olayları tek bir görüşü savunan gazetelerin bana dayattığı açıdan değil, tüm yönleriyle görebiliyorum. Her görüşten insana da fikirlerini kaliteli bir şekilde yansıttıkça tahammülüm var. Gündemi bu şekilde takip ediyorum, tavsiye ederim.
Radikali takip ediyorum internet üzerinden. Eskiden çok severdim her gün alırdım. Ortadoğuyu almadım evrenseli bir kez aldım yorum yapmam doğru olmaz. Milliyeti sevmiyorum pek.
Bana artık daral geliyor haberlerden, gazeteden.
Eskiden dedem ajansı izlerdi, çok ufakken bile dikkatimi çeken şeyler olurdu.
Şimdi ülkemde neler dönüyor bilmek dahi istemiyorum, bir kaç gündür takip edeyim dedim moralim yerlerde geziyorum.
En büyük mutluluk cehaletmiş hakikaten
Bende yazarları pek takip etmem elime ne geçerse okurum, sanal ve gazete fark etmez birde dış basın onuda takip ederim , okumak okumamaktan iyidir , beyni canlı tutuyoruz bazıları pembe diziyle bazılarıda gazete okumakla
Bence hangi taraftan olursak olalim.taraf olmak hic guzel birsey degil. Tarafsiz ve objektif olmak en dogrusu. Zaten akilli olan biri yazilip cizilenden dogru olani gorur. Onun icin her gazete okunmali ve objektif olup, dogruyu gorebilmeye calismalidir. Keske insanlar siyasetin her turuyle ugrasip kafa yoracaklarina. Baris icin, daha guzel Bir dunya icin ve gelecek nesile daha guzel bir dunya birakmak icin calissalar.Okypte den simdiden ozur diliyorum cunku hangi bolume yazacagimi bilemedim,ilgili bolume aktarmasini rica ediyorum
Kizlar ben gazete ariyorum ama kendi gorusume yakin gazete istiyorum obur turlu fazla yandas olan gazeteler cok sinirimi bozuyor. Kendi gorusumu yazicam ama siyasete girecek yazamiyorum. Gazeteleri cok iyi bilen varsa yardimci olabilir mi ben genelde intetnetten takip ettigim icin cok ayrintili bi bilgim yok
Bence hangi taraftan olursak olalim.taraf olmak hic guzel birsey degil. Tarafsiz ve objektif olmak en dogrusu. Zaten akilli olan biri yazilip cizilenden dogru olani gorur. Onun icin her gazete okunmali ve objektif olup, dogruyu gorebilmeye calismalidir. Keske insanlar siyasetin her turuyle ugrasip kafa yoracaklarina. Baris icin, daha guzel Bir dunya icin ve gelecek nesile daha guzel bir dunya birakmak icin calissalar.
Iste mesele burda. Ne olursa olsun taraf olmak. Ister saga ister sola taraf olmak benim icin yanlis. Buyuzden ben tarafsizligi sectim. Kim dogruyu yazarsa ve savunursa hangi taraf olursa olsun dogru odur benim icin. Yeterki icinde siyaset barindirmasin.daha guzel bir dunyaya sahip olmak icin hizmet edilsin.Tabiki. Ben de her goruste okumaya calisiyorum. Ama madem tarafsiz bi gazete yok o zaman benim tarafimda olsun isterim
Düşüncelerine aynen katılıyorum. Ve bu olayları maalesef canlı bir şekilde yaşıyoruz. Dışarıya cikamiyoruz. Cocugumu okula gonderemiyorum. Akşamları eşim gidiyor mahalleyi korumaya toplaniyorlar. Uyuyamiyoruz. Tepemizd3 helikopterler. Savaş alanı gibi heryer. Bir de böyle olduğunuzu düşünün. Artık taşınmayi düşünüyoruz. Allah yardımcımız olsun... ve bunları hiçbir gazete yazmıyor tv ler üstten üstten gösteriyor. O yüzden ne haber izliyorum ne gazete okuyorum. ..Bana artık daral geliyor haberlerden, gazeteden.
Eskiden dedem ajansı izlerdi, çok ufakken bile dikkatimi çeken şeyler olurdu.
Şimdi ülkemde neler dönüyor bilmek dahi istemiyorum, bir kaç gündür takip edeyim dedim moralim yerlerde geziyorum.
En büyük mutluluk cehaletmiş hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?