Hangi gelin ağır basar?

bensun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
260
0
0
Diğer
slm ben eşimle görücü usülü evlendim.eşime zamanla birbirimizi sevdik ama kaynanam hiç sevmedi.kaynanam bana hiçbirzaman kızı gibi davranmadı kaynımı akrabasını kızınla evlendirdi ona kızı gibi davranıyor.sizce akraba olması büyük bir etken mi?

hiçbirşey açıklamamışsınki ...kaç senelik evlisin mesela...çocuğunuz varmı..kayınvalidenlerle yakınmı oturuyorsunuz..eşin annecimi...sana tam olarak nasıl davranıyor ?

yani nebiliyim bişeyler açıklaki az çok bi fikrimiz olsun

slm ben eşimle görücü usülü evlendim.eşime zamanla birbirimizi sevdik ama kaynanam hiç sevmedi.kaynanam bana hiçbirzaman kızı gibi davranmadı kaynımı akrabasını kızınla evlendirdi ona kızı gibi davranıyor.sizce akraba olması büyük bir etken mi?

neden seni sevmesini bekliyosun ki, bırak sevmesin
birbirinize saygınız olsun yeterli
zaten hiç bi kaynana gelinini kızı gibi sevemez, böyle bişey yok
diğer kızı bilemicem yiğeni falansa ondan onu çok seviyor olabilir
ama kimseye kendini sevdirmeye çalışma, kimseye yaranmaya çalışma derim ben, sen eşine muhabbetinize bak...

Bunu hissetmen iyi olmuş.Sende ona göre davranırsın
Seni kimse sevmiyor diye üzülme.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil zaten :82:

hiçbirşey açıklamamışsınki ...kaç senelik evlisin mesela...çocuğunuz varmı..kayınvalidenlerle yakınmı oturuyorsunuz..eşin annecimi...sana tam olarak nasıl davranıyor ?

yani nebiliyim bişeyler açıklaki az çok bi fikrimiz olsun

10 senelik evliyim 2 çocuğum var.3 ay kaynanamla oturdum eşimde kayınvalidemlerin beni ezme çabasında olduğunu görünce ayrılmak istedi. ayrıyım ama evlerimiz yakın.eşim çok anneci değil ama beni annesine karşı savunamadığı için eziliyorum.ne yapıyım anlamıyorlar diyor ben konuşuncada kaynanam, kaynatam. kaynım beni çebe alıyorkendi suçlarını örtmek için beni suçlamaya çalışıyorlar

neden seni sevmesini bekliyosun ki, bırak sevmesin
birbirinize saygınız olsun yeterli
zaten hiç bi kaynana gelinini kızı gibi sevemez, böyle bişey yok
diğer kızı bilemicem yiğeni falansa ondan onu çok seviyor olabilir
ama kimseye kendini sevdirmeye çalışma, kimseye yaranmaya çalışma derim ben, sen eşine muhabbetinize bak...

evet yiğenin kızı ama evine gittiğim zaman bende 9 yaş küçük eltimle muhabbet ediyor ben yokmuşum gibi davranıyor.ben soru sorarsam cevap veriyor.yemek yapılıcak ona ne yemek yapsak diye soruyor.bende önemsenmediğimi fark edince 2aydır gitmiyorum

evet yiğenin kızı ama evine gittiğim zaman bende 9 yaş küçük eltimle muhabbet ediyor ben yokmuşum gibi davranıyor.ben soru sorarsam cevap veriyor.yemek yapılıcak ona ne yemek yapsak diye soruyor.bende önemsenmediğimi fark edince 2aydır gitmiyorum

çok iyi yapıyosun boşver, eşinde farkındaymış zaten, otursun o geliniyle işte, hiç kafanı yorma bence

bırak işti ilgileri başka yöne dağılmış artık kafan rahat olsun seni görmeyeni sende görme ohh misafir gibi git misafir gibi gel.. bu kadar
hem diğer geline ilgileri yoğunlaşır sana bulaşacak yerde bulamazlar..
hem ne laf dalaşına sen gireceksinki kimse kimseyi değiştiremez bunu bil onu değiştiremeyeceğine göre suçlusun güçlüsün diye kendini yorup üzmenin bir anlamı yok ki :)
ben senin yerinde olsamm ohhh gel keyfim gel yapardım ayda bir uğrar eşiminde gönlünü yapardım
eşin farkındaymış işte kötü davrandıklarının illa seni korumak iççin kavgamı çıkarsın
almış seni evini ayırmış.. anneci babcı değil.. ana baba lafıyla senide üzmüyor işte bukadar
onlar karşı komşunmuş gibi düşün komşun seni istemese zorla gidecek değilsin sırf onun için evinin huzurunu bozacak değilsin
uzat bacaklarını kanepene aç tv ni onlarda takılsınlar kafalarına göre
akraba da olsalar yakında kokuları çıkar sen merak etme :) seninde değerini anlarlar
çünkü ev üstünde ev olmaz
kaynanadan anne olmaz..
hele senden 9 yaş küçük gelin daha yeni şeylerden hoşlanan havai olcakki kaynanan 2 gün sonra hiç anlaşamayacak herşeye ben bilirim yeni kız da bende bilirim diycek bak gör sen :)
valla bizde öyle oldu eski gelinler gibi değilim diye burnumdan getirdi yeni hiçbirşeye açık değil..
yani canciğerde olsalar olmayacak :)
madem bukadar sizi sevememiş ta başında görücülüğü niye yapmışki :) sanki siz severek zorla evlenmişsinizde sizi kabul etmemiş töbe töbe
bak akşam akşam buldum yine bi konu :64:

bırak işti ilgileri başka yöne dağılmış artık kafan rahat olsun seni görmeyeni sende görme ohh misafir gibi git misafir gibi gel.. bu kadar
hem diğer geline ilgileri yoğunlaşır sana bulaşacak yerde bulamazlar..
hem ne laf dalaşına sen gireceksinki kimse kimseyi değiştiremez bunu bil onu değiştiremeyeceğine göre suçlusun güçlüsün diye kendini yorup üzmenin bir anlamı yok ki :)
ben senin yerinde olsamm ohhh gel keyfim gel yapardım ayda bir uğrar eşiminde gönlünü yapardım
eşin farkındaymış işte kötü davrandıklarının illa seni korumak iççin kavgamı çıkarsın
almış seni evini ayırmış.. anneci babcı değil.. ana baba lafıyla senide üzmüyor işte bukadar
onlar karşı komşunmuş gibi düşün komşun seni istemese zorla gidecek değilsin sırf onun için evinin huzurunu bozacak değilsin
uzat bacaklarını kanepene aç tv ni onlarda takılsınlar kafalarına göre
akraba da olsalar yakında kokuları çıkar sen merak etme :) seninde değerini anlarlar
çünkü ev üstünde ev olmaz
kaynanadan anne olmaz..
hele senden 9 yaş küçük gelin daha yeni şeylerden hoşlanan havai olcakki kaynanan 2 gün sonra hiç anlaşamayacak herşeye ben bilirim yeni kız da bende bilirim diycek bak gör sen :)
valla bizde öyle oldu eski gelinler gibi değilim diye burnumdan getirdi yeni hiçbirşeye açık değil..
yani canciğerde olsalar olmayacak :)
madem bukadar sizi sevememiş ta başında görücülüğü niye yapmışki :) sanki siz severek zorla evlenmişsinizde sizi kabul etmemiş töbe töbe
bak akşam akşam buldum yine bi konu :64:

2 aydır gitmediğim için de bana kızıyorlar şimdi kaynanama sen bana böyle hareket yapıyorsun desem kabul etmicek biliyorum.gitmeyincede onlara çocukları göstermiyomuşum

2 aydır gitmediğim için de bana kızıyorlar şimdi kaynanama sen bana böyle hareket yapıyorsun desem kabul etmicek biliyorum.gitmeyincede onlara çocukları göstermiyomuşum

niye gitmiycen ki git
otur bi köşeye çocukların zaten babanne dede muhabbetiyle nasılsın bilmem neyle yarım saat geçer
sonra bi kalkarsın lavabo bahanesiyle 5-10 dk yanlarında oturmazsın sonrada 1 saat doldu mu çocukların okulunu falan bahane et kalk
öyle sana daha büyük ilgi bekleme
:)
ne gerek varki
işte ayda birden uzağa kaçmayacan yada haftada 1 yrm saat daha kısa daha çabuk geçer
arada çocukları bırak bii işim var fatura yatırcaktım de sonra çocukları alınca 15 dk otur kalk
yani sen yakın olma ama eşin için 1 saat yrm saat te zulüm olmaz herhalde

Bırak sevmesin arkadaşım..Gördüğün gibi kayınvalide sevmesin aramasın diyen arkadaşlar var.Çokta lazım değil yani kayınvalide sevgisi.

hiç umursama bile boşverr..benimde kaynanam dünyanın en gereksiz insanı seni sevmeyeni sen hiç sevme kocana kendine bak...herzaman mesafeli ol ..rahat edersin..tecrübemden dolayı böyle diyorum..iyi insana canım feda ..ama böyle vicdansız ukala insanlara yazıklar olsun ne diyim cnm..

madem 2 aydır gitmyosun ve byle bi imkanın var daha ne sevmezse sevmesin seni eşin sevsin yeter ne hali varsa görsün vlla benide sevmediler kendileri kaybetti bnde onları sevmiyorum mümkün oldugu kadarda görmem oğullarıda benm yanımda........:47:

niye gitmiycen ki git
otur bi köşeye çocukların zaten babanne dede muhabbetiyle nasılsın bilmem neyle yarım saat geçer
sonra bi kalkarsın lavabo bahanesiyle 5-10 dk yanlarında oturmazsın sonrada 1 saat doldu mu çocukların okulunu falan bahane et kalk
öyle sana daha büyük ilgi bekleme
:)
ne gerek varki
işte ayda birden uzağa kaçmayacan yada haftada 1 yrm saat daha kısa daha çabuk geçer
arada çocukları bırak bii işim var fatura yatırcaktım de sonra çocukları alınca 15 dk otur kalk
yani sen yakın olma ama eşin için 1 saat yrm saat te zulüm olmaz herhalde

babamla tartışıp yüzüne şerfsiz diyen kadının ayağınada gitmek istemiyorum aslında.babam annem önceden büyüktür git derlerdi.şimdi gitme kızım bu zamana kadar seni neden git diye zorlamışız diyorlar.kaynanam arkamdan konuşunca sen böle birşey dedinmi deyince suçları örtmek için kavga çıkardılar.

babamla tartışıp yüzüne şerfsiz diyen kadının ayağınada gitmek istemiyorum aslında.babam annem önceden büyüktür git derlerdi.şimdi gitme kızım bu zamana kadar seni neden git diye zorlamışız diyorlar.kaynanam arkamdan konuşunca sen böle birşey dedinmi deyince suçları örtmek için kavga çıkardılar.

ozaman bacım umursamayacan göstermiyor derselerde desinler
okadarda niye kafana takıyorsun ki sen zaten kafanda herşeyi çözmüşsün.. :)
boşver eşin giderse gitme deme kırk yılda bi gitmek zorunda kalırsan da dediğim gibi hiiç bişeylerine karışma sohbette etme otur soğuk soğuk bi 15 dak kalk
ama gtmeyince şunu diyorlar bunu diyorlar diyosun bak bunları duyduğuna göre
biri arada laf taşıyor
o kişiylede pek konuşma
sana bu lafı getiren kimse seninde lafın gidiyordur oraya
sende bunu duyduğun kişiye (eşin komşun akraban her kimse) kırgınım ben hemde çok babama küfür edildi vs de..
kimseden bişey sakladığım yok özlerseler gelip görürler babasısın arada sende götürürsün benimde orda olmama gerek yok zaten beni ne seviyorlar nede istiyorlar beni arayacaklarınıda sanmam de bitir..

benzer şeyleri bende yaşadım ben 17 yıllık evliyim eltim 18 akraba değiller. ama kaynım ailesine düşkün değil.kayınvalide bu yüzden eltim ne kadar kötülük yapsada onu pohpohlar bir kez itiraf etti senin ki bana düşkün kaaybetmem ama diğerini karısını idare etmezsem oğlumdan olurum.:31:
ben mi ne yaptım onları artık başbaşa bıraktım.gerektikce gidiyorum hepsine gerekirse konuşuyorum.aile sorunlarına bulaşmıyorum mümkünse evime açğırmıyorum.17 yıl sonra huzura kavuştum.yokmuş sayıyorum onları eşimden 17 yıl sonra destek alarak tabi:6:

madem 2 aydır gitmyosun ve byle bi imkanın var daha ne sevmezse sevmesin seni eşin sevsin yeter ne hali varsa görsün vlla benide sevmediler kendileri kaybetti bnde onları sevmiyorum mümkün oldugu kadarda görmem oğullarıda benm yanımda........:47:

eşim birkaçkere çocukları aldı kaynanama gitti ben onlarla gitmedim ama görümcemler geldiğinde eşim beni gidelim diye sıkıştıracağınıda biliyorum.onlar geldimi hergün gitmememizi istiyorlar.

eşim birkaçkere çocukları aldı kaynanama gitti ben onlarla gitmedim ama görümcemler geldiğinde eşim beni gidelim diye sıkıştıracağınıda biliyorum.onlar geldimi hergün gitmememizi istiyorlar.

ailen bile gitme dyosa o kadın ne oglunu ne seni nede torunlarını görmeyi haketmyo canım esinle konus hic bi şekilde seni gitmeye zorlamasın cocuk degilsin özel zamanlar olur amenna..

Back
X