bebedor , dalin , wee ve nuk kullandım bir ay icinde , en iyisi nuk ama her eczanede yok , internetten alıyorum bende acil durumlarda eczaneden wee alıyorum o da fena diil..
bende nuk aldum ilk olarak cok memnun kaldım fakat gecen gün onu bulamayınca bebedor aldım fakat ondan memnun kalmadım dediğiniz gibi kokuyor arkadaslar
uni,bebedor,kraft denedikten sonra lansinoh alıp bir daha başka hiçbir marka almamaya karar verdim.
fazla süt akışım oluyor lansinoh hem incecik hem de koruyucu. pedi daha uzun süre kullanabiliyorsunuz çünkü pedi ikiye bölmüşler ve bir tarafı dolduktan sonra diğer tarafını çevirebiliyorsunuz. he birde yapışkanları iyi ve göğüsü kavrayan bir tasarımı var. denerseniz memnun kalacaksınız.
Çok eski bir başlık ama Yeni konu mu açmalıydım bilemedim foruma pek aşina değilim göğüs pedi olarak ben Kraft aldım ama hiiiç memnun kalmadım KRAFTIN jelli olanıhava almasına yardımcı olurmuşş bilmiyorum belki iyidir belki benim hassasiyetimdendir ama bunu aldığıma çok pişmanım meme uçlarım yanıyor kaşınıyorr bir de ekonomik diye en kocaman paketinden almıştık bi türlü bitmiyor (((((
Şu an göğüs pedi kullanan ve memnun olan anneler Allah aşkına bana da söyleyin ne kullanıyorsunuz ne sıklıkla değiştiriyorsunuz ayrıca giyinikken meme ucumun kaşınmaması yanmaması için önerileriniz varsa hayır demem lütfen yardıııım