Hangi Göğüs Pompasını Kullanmalı????

bebish080302

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
83
2
28
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ocak ayı sonunda doğum yaptım. Henüz hiç pompa kullanmadım ama bu aralar sütüm azaldı diye hissediyorum. Pompa kullanan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi paylaşın. Hangi pompalar iyi hangisinden almalıyım??

Bebeğinizi sık sık emziriyorsanız aksine sütünüzün artması lazım.Ama işe yaramıyorsa ben otomatik olanlarını tavsiye ederim.Elle kullanılan pompalar pek işe yaramıyor. İnternet ten elektrikli olanları araştırın,hatta kiralayanlar bile var. Kızım 4 -5 gün küvezde kalmıştı o zaman kullanmıştım.çok faydasını gördüm sonuna kadar çekiyordu çünkü.sanırım medula markaydı benim kullandığım.Ben kiralamıştım ama satın almadım.

Aslında bir hayli sık emiyor ama yine de yeterli gelmiyor sanırım çünkü doktor mamaya başlattı az kilo aldı diye. Bazı arkadaşlar da sağdıkça çoğaldı diyo bu nedenle ben de bir tane alayım diyorum. Netten yaptığım araştırmalar daha çok kafamı karıştırdı. Ama genelde medeladan bahsediliyor. Bir arkadaşım Philips aventi önerdi ama kararsız kaldım işte.

benim kızım emmedi, ben 9 ay kızıma anne süütnü sağarak verdim, maşallah sütüm çok çok fazlaydı, ben buna elektirikli pompam neden oldu diyorum, çünkü kanlları tamamen boşlatıyor, ben aynı emzirir gibi sık sağıyordum, bebeğin emme saati geldiğinde gece gündüz demeden kalkıp sağıyordum, medela mini elektirikli pompa kullandım, 9 ay gece gündüz 2 saate bir, 3 saate bir kullandım, tık demedi maşşalah, tavsiye ederim.

Ben de medela mini aldım. Bir defa denedim göğüs uçlarım tahriş oldu acaba yanlış mı kullandım? Kan noktacıkları oturdu hep. Sadece göğüs ucunu mu almalı içine yoksa daha geniş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…