• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi haftada kac kilo aldiniz?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
su 30 haftaya geldim 4 kilo aldim diyenleri gormek istemedigim bir topic aciyorum su an hamile hamile bunalima sokmayin beni lutfen sessiz sedasiz gidin kizlar nolur:)

Kilo almaya cok musait bir bunyem var zaten hamilelik oncesi de glukofenlerin destegiyle zayifliyordum. 64 kiloya kadar cikmistim sonra bir travma gecirdim ve yemeden icmeden kesilip 51 kiloya kadar dustum ve 51,5 kilolardayken hamile kaldim. (Boyum 150 cm)

Glukofeni biraktik hamilelikte malum, bir de hic bulanti felan olmuyor benim hamileliklerimde surekli midem kaziniyor felan...

15. Haftadayim bugun 55 kiloyu gordum tartida...

Bu normal midir? Doktorum cok titiz kilo konusunda korkuyorum kontrollere giderken vallhi:)

Sizlerin durumu neydi hangi haftalarda?

Günaydın canım ben 58 kilo ile hamile kaldım şu an 20+3 haftadayım sabah tartıldım ac karna 62 kiloyum toplamda 5 ayda 4 kilo almışım nasıl gidiyorum bilmiyorum ama herşeyden yiyorum hiç bulantim olmadı çok şükür insallah herşey yolunda gider Allahın izniyle

Günaydın canım ben 58 kilo ile hamile kaldım şu an 20+3 haftadayım sabah tartıldım ac karna 62 kiloyum toplamda 5 ayda 4 kilo almışım nasıl gidiyorum bilmiyorum ama herşeyden yiyorum hiç bulantim olmadı çok şükür insallah herşey yolunda gider Allahın izniyle
Gayet makul almissin:) 2 arkadasim daha var hamile biriyle ayni haftadayiz biri 24. Haftada. Ayni haftada olan 6 kilo 24. Haftada olan 13 kilo almis simdiden onlarin yaninda ben iyiyim ama 20 haftada 4 kilo deyince ben yaninda dombili kaliyorum:)

Yok canım ya öyle deme herkesin bünyesi farklı ben normalde 57 58 kilolarda seyrederdim hep hamile kalmadan önce bünyem kilo almaya çok müsaittir ama hamilelikte öyle olmadı muhtemelen bebek kilo alıyor bende ilerleyen dönemlerde nasıl olacak bakalim insallah hayırlısı ile tamamlarız hamileliklerimizi sende çok takma canım ne isterse ye akışına bırak ben öyle yapıyorum

Bende 62 ile hamile kaldım sonra 64 e çıktım bulantılar başlayınca 60 a düştüm şimdi 61 kiloyum ve bende korkuyorum açıkçası bebeğim iyi midir diye :KK43:

Bende 62 ile hamile kaldım sonra 64 e çıktım bulantılar başlayınca 60 a düştüm şimdi 61 kiloyum ve bende korkuyorum açıkçası bebeğim iyi midir diye :KK43:
Kiloyla bebegin alakasi yok ve duydugum kadariyla kilolu hamile kalanlar saha az aliyor ancak zayif hamile kalanlar daha fazla kilo aliyormus...

İyidirler insallh su tekmelerini duymaya baslasam bende rahat edicem ama kilo arttikca o da zorlasiyormus sanirim:)

Benım boy 1.60 kılo 62ydı hamıle kaldıgımda suan 12.haftamdayım 63.5 olmusum bende cok korkuyorm kılo almaktan cunku yapım cok musaıt almaya bu haftadan sonra bıraz yuruyuse baslamayı dusunuyorm.yedıgımde pek bısey yok hareketsızlıkten kaynaklı benm kılo

3.5 kilo almissin cok degil ki zaten ilk uc aylik donemde 2 kilo falan aliniyomus kimisi basta almiyomus sonrasinda hizli kilo aliyomus o daha kotu

Kiloyla bebegin alakasi yok ve duydugum kadariyla kilolu hamile kalanlar saha az aliyor ancak zayif hamile kalanlar daha fazla kilo aliyormus...

İyidirler insallh su tekmelerini duymaya baslasam bende rahat edicem ama kilo arttikca o da zorlasiyormus sanirim:)
Aynen bende bir an önce hissetmeyi bekliyorum inşallah en kısa zamanda hissederiz :)

Benım boy 1.60 kılo 62ydı hamıle kaldıgımda suan 12.haftamdayım 63.5 olmusum bende cok korkuyorm kılo almaktan cunku yapım cok musaıt almaya bu haftadan sonra bıraz yuruyuse baslamayı dusunuyorm.yedıgımde pek bısey yok hareketsızlıkten kaynaklı benm kılo

İlk zamanlar dusuk riskim vardi hic hareket etmedim korktum da simdi de temkinli olmaya calisiyorum hareketsizim ayni sekilde o yuzden bu kadar cok aliyorum aslinda eskisinden fazla yemiyorum

3.5 kilo almissin cok degil ki zaten ilk uc aylik donemde 2 kilo falan aliniyomus kimisi basta almiyomus sonrasinda hizli kilo aliyomus o daha kotu

İnsallah oyledir ya:) sen kac kilo aldin:)

İlk zamanlar dusuk riskim vardi hic hareket etmedim korktum da simdi de temkinli olmaya calisiyorum hareketsizim ayni sekilde o yuzden bu kadar cok aliyorum aslinda eskisinden fazla yemiyorum

56,4 falandim sabahlari normalde artik 57.7 cikiyorum aksamlari 59 oluyo yemek yedikce:))

Aynen bende oyle asırı bı yemek yedıgım yok aksam 6 7 den sonra agzıma bırsey almıyorm.su 12.hafta bıtsn yarım saat yuruyus yapıcam ıns yoksa alır gıder basını kılolar

çekilin ben geldim En Büyük KK

ilk 3 ayımda 6 kilo aldım. öncesinde tüp bebek tedavisinden aldığım kilolarım vardı. sonrasında hamile kalışımla bıraktığım sigara ve düşük riskinden dolayı devamlı yatış hop 6 kilo geldi. ama 12.haftadan sonra kilo alımım yavaşladı. arada 1-2 yukarı gösterse de ertesi gün düşmüş oluyor sanırım ödemden kaynaklanıyor. yediklerimle alakası olamaz çünkü daha yeni yeni bişeyler yiyebilmeye başladım.

Selaamm :KK36: bende 5 ayda 2 kilo aldım ama hiç iştahım yoktu bu aralar iştahım bi açıldı tam açıldı sanırım kilo alıcam gibi doğuma kadar biraz daha inşallah bebekleri besleyerek alırız kilolarımızı fos fos şişmeyelim de boşuna :-)

su 30 haftaya geldim 4 kilo aldim diyenleri gormek istemedigim bir topic aciyorum su an hamile hamile bunalima sokmayin beni lutfen sessiz sedasiz gidin kizlar nolur:)

Kilo almaya cok musait bir bunyem var zaten hamilelik oncesi de glukofenlerin destegiyle zayifliyordum. 64 kiloya kadar cikmistim sonra bir travma gecirdim ve yemeden icmeden kesilip 51 kiloya kadar dustum ve 51,5 kilolardayken hamile kaldim. (Boyum 150 cm)

Glukofeni biraktik hamilelikte malum, bir de hic bulanti felan olmuyor benim hamileliklerimde surekli midem kaziniyor felan...

15. Haftadayim bugun 55 kiloyu gordum tartida...

Bu normal midir? Doktorum cok titiz kilo konusunda korkuyorum kontrollere giderken vallhi:)

Sizlerin durumu neydi hangi haftalarda?

Ben 16. Haftamda 2.2 kg fazla almışım toplamda. Şu anda 11 kilo civarı, net bilmiyorum çünkü aç karnına tartılmadım bir süredir. 31. Haftayı bitirmek üzereyim inşallah. İlk dönemlerde kilo yavaş artıyor da son dönemlerde çok hızlı artıyor. O yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ben, birden kilo alırsam yemeğime daha çok dikkat ediyorum, daha lifli besleniyorum falan. Doktorum kilo alımın güzel diyor ama ben gene de haftada 1 kilo almayı pek sağlıklı bulmuyorum. (Dikkat etmezsem alıyorum, daha doğrusu tahminimce midem yediklerimi öğütemediği için midemde birikiyorlar)

Bana kilon normal geldi. :)

48 kiloyla hamile kaldım şuan 22 haftadayım 61 kiloyum kızlaaaarrr doğuma yuvarlanarak gidicem galiba

Back
X