- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Gayet makul almissin:) 2 arkadasim daha var hamile biriyle ayni haftadayiz biri 24. Haftada. Ayni haftada olan 6 kilo 24. Haftada olan 13 kilo almis simdiden onlarin yaninda ben iyiyim ama 20 haftada 4 kilo deyince ben yaninda dombili kaliyorum:)Günaydın canım ben 58 kilo ile hamile kaldım şu an 20+3 haftadayım sabah tartıldım ac karna 62 kiloyum toplamda 5 ayda 4 kilo almışım nasıl gidiyorum bilmiyorum ama herşeyden yiyorum hiç bulantim olmadı çok şükür insallah herşey yolunda gider Allahın izniyle
Kiloyla bebegin alakasi yok ve duydugum kadariyla kilolu hamile kalanlar saha az aliyor ancak zayif hamile kalanlar daha fazla kilo aliyormus...Bende 62 ile hamile kaldım sonra 64 e çıktım bulantılar başlayınca 60 a düştüm şimdi 61 kiloyum ve bende korkuyorum açıkçası bebeğim iyi midir diye
Aynen bende bir an önce hissetmeyi bekliyorum inşallah en kısa zamanda hissederiz :)Kiloyla bebegin alakasi yok ve duydugum kadariyla kilolu hamile kalanlar saha az aliyor ancak zayif hamile kalanlar daha fazla kilo aliyormus...
İyidirler insallh su tekmelerini duymaya baslasam bende rahat edicem ama kilo arttikca o da zorlasiyormus sanirim:)
Benım boy 1.60 kılo 62ydı hamıle kaldıgımda suan 12.haftamdayım 63.5 olmusum bende cok korkuyorm kılo almaktan cunku yapım cok musaıt almaya bu haftadan sonra bıraz yuruyuse baslamayı dusunuyorm.yedıgımde pek bısey yok hareketsızlıkten kaynaklı benm kılo
3.5 kilo almissin cok degil ki zaten ilk uc aylik donemde 2 kilo falan aliniyomus kimisi basta almiyomus sonrasinda hizli kilo aliyomus o daha kotu
56,4 falandim sabahlari normalde artik 57.7 cikiyorum aksamlari 59 oluyo yemek yedikce:))İlk zamanlar dusuk riskim vardi hic hareket etmedim korktum da simdi de temkinli olmaya calisiyorum hareketsizim ayni sekilde o yuzden bu kadar cok aliyorum aslinda eskisinden fazla yemiyorum
İnsallah oyledir ya:) sen kac kilo aldin:)
Aynen bende oyle asırı bı yemek yedıgım yok aksam 6 7 den sonra agzıma bırsey almıyorm.su 12.hafta bıtsn yarım saat yuruyus yapıcam ıns yoksa alır gıder basını kılolarİlk zamanlar dusuk riskim vardi hic hareket etmedim korktum da simdi de temkinli olmaya calisiyorum hareketsizim ayni sekilde o yuzden bu kadar cok aliyorum aslinda eskisinden fazla yemiyorum
İnsallah oyledir ya:) sen kac kilo aldin:)
su 30 haftaya geldim 4 kilo aldim diyenleri gormek istemedigim bir topic aciyorum su an hamile hamile bunalima sokmayin beni lutfen sessiz sedasiz gidin kizlar nolur:)
Kilo almaya cok musait bir bunyem var zaten hamilelik oncesi de glukofenlerin destegiyle zayifliyordum. 64 kiloya kadar cikmistim sonra bir travma gecirdim ve yemeden icmeden kesilip 51 kiloya kadar dustum ve 51,5 kilolardayken hamile kaldim. (Boyum 150 cm)
Glukofeni biraktik hamilelikte malum, bir de hic bulanti felan olmuyor benim hamileliklerimde surekli midem kaziniyor felan...
15. Haftadayim bugun 55 kiloyu gordum tartida...
Bu normal midir? Doktorum cok titiz kilo konusunda korkuyorum kontrollere giderken vallhi:)
Sizlerin durumu neydi hangi haftalarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?