hangi hastaneleri ve doktorları tavsiye edersiniz

erdem hastanesi emel hnmı tavsiye ederim arkadaşlar çok iyi bi şekilde bilgilendiriyor ve çok yardımcı olup bütün sorunlarını dinliyor

selam bu konuyu unutmuşum yeni farkettim.Dilek hanımın bilgilerini yazıyorum inşallah işinize yarar.

DR. DİLEK YAĞMUR ( ISTANBUL)

evet çok tatlı ve bir okadarda iyi bir doktordur. benim kadın doğum doktorumdur ve ameliyatımıda o yapmıştır bende tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ben avcılar hospitala gidiyorum ve Nil hnı çook met ettiler oyüzden doktorumu değiştirip ona gidicem...Ben lale hn.a gidiyordum,ama memnun kalmadım...İlk gideceksen Nil hn.a git bence...Bu arada hayırlı olsun,allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

sadece istanbul mu var burda..ankara akropol hastanesi bülent bey...süper rahat doğum için tavsiye..

ilk hamile kaldığımda bir hastanede düşük olayı yaşadım ve Medipol hastanesinde çalışmakta olan Dr. SEMA OVALI yı çevremizde bulanan insanların tavsiyesiyle tercih ettim. Kendisi 2. hamilelikte başından beri takip ederken yine düşük olayı yaşadım ve Dr. hanımın bu konudaki tek yorumu şu idi: '' herşey Allahtan, bir daha deneyin.'' tamam herşey Allahtan ama bunun bir nedeni olmalı diye sorduğumuzda nedeni olamaz senin herşeyin normal, anormal bi durumun olsa ben bunu görürüm, herkeze olur böyle şeyler cevabını aldım, 3. kez hamile kaldığımda netice yine aynı ve yine düşük. Dr. hanımın bu seferki yorumu ise şöyle idi: '' Ah canııım çok yıprandın sen''
Dr. hanım tahlil yapsak nedenini araştırsak diye sorduğumda, tabi yapmak lazım, bakmak lazım cevabını aldık,
Kendi araştırmalarımızla öğrendiğimiz HSG(rahim filmi) çektirmemiz gerektiğini sorduğumuzda, rahimde bir bozukluk yok, olsa ben görürüm diyerek gerek yok dedi.
şu unutulmamalıdırki sorunsuz gebelikte her dr. başarılıdır, önemli olan sorun yaşandığı an araştırma yoluna gitmek veya daha uzman kişilere yönlendirmektir, ama sema hanım bunları yapmak yerine biz kendisini bırakmamış olsa idik, ‘’tekrar deneyin tekrar deneyin’’ gibi saçma sapan sözler üretmekle uğraşıyor olacaktı.
Sonuçta bu konuda çok uzmanlaşmış bir doktora gittik, HSG çektirdiğimde rahimde T uterus (T şeklinde rahim) çıktı. Düşüklerin sebebi tamami ile bundan ve bunun tek tedavisinin histeroskopi ameliyetı olduğunu öğrendik, ameliyatımı başarılı bir şekilde oldum. Ve sorunum kalmadı.
SEMA OVALI hanım sayesinde 3 düşük olayı ve inanılmaz psikolojik sorunlar yaşadım. Böyle sorunlarla karşılaşan insanlara tavsiyem, bu konuda en iyiyi bulmalarıdır.

Merhaba Sair, yaşadığın şeylere gercekten çok üzüldüm, doktorunuzun bile bile sizi hataya sürüklemiş olması kabul edilebilir bir sey değil,hele hele sen tüm bu olumsuzluklara mantıklı bir sebeb ararken, onun boş boş konuşup, sadece ben bilirim edasında olması.... Kötü günleri ardında bırakmana cok sevindim, dilerim rabbim sana tez zamanda tüm bu kötü zamanları unutturacak bir bebek verir.

merhaba dilek yagmur hangi hastanede calısıyor?
birde reyhan topuz ve delta hospital halkında bilgisi olan varmı?

tsk

ben avcılar hospital faruk mehmet çekmeceliyi beyi tavsiye edebilirim muayene için gittim pko lu olduğumu öğrendim oturup hastasını dinleyip çok güzel şekilde hastalığı anlatıyor .benden tahlil istedi yaptırdım ama gösteremedim.anadolu hospitalde özcan karademiri tavsiye ettiler ona giittim ama faruk bey kadar memnun kalmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…