Doğuma Hazırlık hangi iki isim sizce ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

amanda061

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
208
20
318
35
Kızımın ismini bir turlu seçemedik bi kaç isim var aklımda sizce hangi isim olur seçeneklerde almila berin tuana simay var

Tuana eskide kaldı.almıla (veya almila ) cok güzel. Hem Türk isimlerinden.:))sağlıkla doğur inşallah canım.

Bence açık ara Simay bu isimler arasından. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim kızınızı...:)

simay hoş geldi kulağıma Allah kucağına almayı nasip etsin

Tuana eskide kaldı.almıla (veya almila ) cok güzel. Hem Türk isimlerinden.:))sağlıkla doğur inşallah canım.
Bende almilayı çok beğendim ama söylemek çok zor geliyor çevremde almila diyorum almira diyorlar yada almina diyorlar yada soyleyemiyorlar acaba kızım da omru boyunca hep bununla mı uğraşacak diye düşündüm ama isimde çok hoşuma gidiyor kararsız kaldım bu yuzden

Millet mira ve minaya aşina ya o yüzden. Yeni yeni almilayı da duymaya başlıyorum. Benceçok güzel bir isim.hayırlısı olsun.

almila en güzeli bence
tuana anamı güzel söylemi kötü, simay da sıcak bi isim değil, berin ismi yarım kalmış gibi ifade veriyor
sen en iyisi derin koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…