Hangi işi tercih ederdiniz?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.042
1.208
133
Merhaba herkesee
İş bakarken nelere dikkat edersiniz arada kaldım. Daha yeni mezun eczacıyım. İstanbulda beylikdüzünde oturuyorum haliyle uzak kalıyor çoğu yer bana.
Birincisi bir eczane konumu yakın 30 dk uzaklıkta 7bin maaş
İkincisi kurumsal hastane servisi var ancak 1.5 saat uzaklıkta 8250 maaş.
Yol çok yorucu geliyoe gözümü korkutuyor. Siz ne yapardınız, sizin iş ev mesafesi yakın mı.

Son düzenleme:
Yakın yer olması önemli yol işten daha çok yoruyor zamanını satıyorsun zaten uzak yere satmazdım ben o zamanı..

1250 fark için o kadar yol değmez. Yakın olanı tercih edip, tecrübe edinin sonrasında değiştirirsiniz daha iyisini bulduğunuzda.
Ya aslında detaylı anlatmadım.yeni mezun eczacıyım. 7 bin lira olan eczane. Ben de kurumsal bir hastanede başlayayım çalışmaya dedşm. Önüm daha çok açılır diye

Haklısınız. Ancak oturduğum yer her yere uzak. Ben de kurumsal bir yer olduğu için tercih etmek istiyoeum ama yol da çabası of
Kurumsalsa bence orayı tercih etmelisiniz. Kurumsal firmalar her zaman iyidir.
İlk iş deneyimi de her zaman onemlidir

Merhaba herkesee
İş bakarken nelere dikkat edersiniz arada kaldım. Daha yeni mezunum. İstanbulda beylikdüzünde oturuyorum haliyle uzak kalıyor çoğu yer bana.
Birincisi konumu size yakın 30 dk uzaklıkta 7bin maaş
İkincisi servisi var ancak 1.5 saat uzaklıkta 8250 maaş.
Yol çok yorucu geliyoe gözümü korkutuyor. Siz ne yapardınız, sizin iş ev mesafesi yakın mı.
Benim ilk isyerime yuruyere 8dakikalik uzaklikta bir ev tutmustum. Sirket 2 ay sonra otobusle 2 saat uzaklikta biryere tasinmisti. Bu da boyle bir bahtsizligimdir. Kissadan hisse.

Ya aslında detaylı anlatmadım.yeni mezun eczacıyım. 7 bin lira olan eczane. Ben de kurumsal bir hastanede başlayayım çalışmaya dedşm. Önüm daha çok açılır diye
Önünün daha çok açılacağı kesinse bu süreçte biraz yıpranmayı göze alacaksın o zaman. Hem servisinde olacakmış bir tık daha rahat olursun.

Yakini tercih ederdim. Gunde 3 saat yol gercekten cok bezdirici oluyor. He cok harika bir kariyer firastiysa ve cok sevdiysem de bir noktada tasinirdim. Ki bunu yaptim.

8250yi alır serviste uyurdum. Çok yıprandığım noktada işten memnunsam eve çıkar, değilsem kurumsaldaki tecrübem doğrultusunda yeni iş bakardım. Çok benzerini yaptım daha önce.

Back
X