Doğuma Hazırlık hangi isim daha güzel??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangi isim daha güsel??

• SARPER

OY: 22 40,7%
  • TAYLAN

OY: 32 59,3%

• Ankete Katılan
    54
Merhabalar..Anlamlarını bılıyor musunuz?
Sarper ın soylenısı zor bence cok sempatık gelmıyor bana
Taylan nıspeten daha ıyı canım..Anlamı da guzel..Ince ve kıbar kımse..
Bıldıgım kadarıyla..
Ama bu ıkı ısımde takılı kalmayın derım nacızane fıkrım bu..
Cok daha guzel ısımler var becnce..Rabbımm kolay ve hayırlı dogum nasıp etsın SAGLIK ve MUTLULUK dılerımŞeniz

Son düzenleme:
ay kızlar bilmiyorumki sarper vardı baştan beri ama bende emin değilim hiç bir ismi beğenmiyorum ne koyacaz bu çocuğa isim yaaa isimsiz kaldı çocuk :))

Ayrica Sarper isminide ilk defa duydum ve ben cocuklara cok duyulmamis isim verilmesinden yana degilim.Bu benim nacizane fikrim!!!!

ben oglum icin taylan adını ilk basta dusunmustum ama eşim pek yanasmadı. okuldayken taylan adındaki arkadasını beygirlan diye çagırırlarmıs.bizim ki bunu yasamasın bari dedi.hani kulagımıza hoş geliyor ama ileride cocugumuzun cevresinde ona takılabilecek isimleride düşünüyor insan..

yaaa evet sarper için de karper derler diyolar delikafadulden kızlar çok teşekkürler başka fikirleriniz varsa onlarıda alabilirim eşim nasuh diyo ama bana da ağır gelir gibi geliyo sizce o nasıl?

alkana da morkan falan derler yaa:)) alkım cok hoss baak. bu isimde tanidigim yakisikli bir doktor vardii.bir erkege gercekten yakısıyorr isimm.

başka isim bulmanı tavsiye ederim.ama illa bunlar hoşuna gidiyorsa arkadaşlarında dediği gibi taylan nispeten biraz daha iyi ama başka güzel isimleri de düşün.sende ben gibi kararsız kalmışın :D doğduktan 1 hafta sonraya kadar kafamda hiç bi isim yoktu aslında vardı ama kararsızdım diline söyleyiş bakımından hangisi hitap ediyosa kolay geliyosa onda tercih etmelisin bence

Back
X