S Solivagus Türk vatanı bir bütündür, parçalanamaz. Pro Üye Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 6.550 Emoji Skoru 17.923 Puanlar 448 2 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi chelin #21 chelin .!.: Ada ismi mi Alya ismi mi hangisi daha güzel? Alyanın anlamı sema, yüksek yer, gök demek Genişletmek için tıkla... Alya güzel ama telaffuz ederken canını sıkabilirler :) Ada iyidir ikisi arasında kaldıysanız :)
chelin .!.: Ada ismi mi Alya ismi mi hangisi daha güzel? Alyanın anlamı sema, yüksek yer, gök demek Genişletmek için tıkla... Alya güzel ama telaffuz ederken canını sıkabilirler :) Ada iyidir ikisi arasında kaldıysanız :)
Thallosofili Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Ekim 2018 Mesajlar 4.248 Emoji Skoru 7.617 Puanlar 158 2 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi chelin #22 RuhuParisienneOzuTurk .!.: Arttırıyorum Vera favorim bu ara Genişletmek için tıkla... Ben de bir Verda tanımiştım , ilk defa duydum ,hoşuma gitmişti.Anlamini bilmiyorum ama Vera da güzelmiş
RuhuParisienneOzuTurk .!.: Arttırıyorum Vera favorim bu ara Genişletmek için tıkla... Ben de bir Verda tanımiştım , ilk defa duydum ,hoşuma gitmişti.Anlamini bilmiyorum ama Vera da güzelmiş
B bengumm 🌟 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 1.636 Emoji Skoru 1.952 Puanlar 53 2 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi chelin #23 bogakizii .!.: Ada’yı duyunca aklıma direkt Issız Adam filmindeki Ada karakteri gelmesini durduramadığım için ben Alya diyorum Genişletmek için tıkla... Ne kadar hoş bir kızdı ya
bogakizii .!.: Ada’yı duyunca aklıma direkt Issız Adam filmindeki Ada karakteri gelmesini durduramadığım için ben Alya diyorum Genişletmek için tıkla... Ne kadar hoş bir kızdı ya