Hangi ıslak mendil ???

Bende dalin, huggies ve en son johnsons baby kullandım. Önceleri hiç pişik sorunumuz yokken şimdi popomuz kızarıyor ama inanın hiç ıslak mendilden olacağı aklıma gelmemişti. Çok güzel kokuyor diye bugün gittim 4 paket daha aldım üstüne üstlük.
Ama yarın gidip iade edeceğim.
Eeeeee ne alayım ben şimdi.
Huggies e devam edeyim bari, dalin çok kuruydu, beğenmedim.
Pampers de var ama kullananlar memnunmu acaba.
Birde sebamedinkini hiç görmedim ben, bizim oğlanın herşeyi sebamed onuda alabiliriz. Fiyatı ne kadar acaba?

Haa birde ıslak havlu bunlar, mendil değil.
Sebamede baktım netten, 15 lira çok pahalı.
Haftada 1 paket ayda 60 lira olmaz yani bence.
Almanya ya falan gidince bakiim bir orada ne kadar...

huggiesin ıslaklığı çok dengeli ,bazıları çok ıslak bazıları da kuru oluyo ,ayrıca çok ince ve sert olanlar var..yani bebekten önce de evde bulunduruyordum ordan biliyorum..ıslak havluya geçtiğimizden beri huggies kullanıyoruz çok memnunuz..ayrıca bulunduğu çekmecenin altın kalorifer borusu geçiyo o yüzden sıcacık oluyo :))) bu da işimize geliyo tabi..,ha bu arada carrefour ve migroslarda 2 alana 1 bedava 3 lü paket 10 tl..şimdi de şok marketlerde huggies mega paket bez yanında 3 ıslak havlu 20 ytl.ama biz prima kullanıyoruz

niveanın ıslak mendilini kullanıyorum oğluma. çokda memnun kaldım
geçenlerde babası bilemeden dalinin ıslak mendilini almış oda güzel sayılır

biz doğduğunda ılık su + zeytinyağı + pamuk üçlüsünden yararlandık sonra unibaby yenidoğan kullanmaya başladım en son nivea aldım ve her ikisinden de memnun kaldım.. kaka yaptığımızda dışarıda olmadığımız sürece ben mutlaka yıkıyorum ve tülbentle kuruluyorum popişi.

ben 5 paket yenidoğan kullandım sonrada jahsonbaby kullanmaya başladım indirimden almıştım 2.5tl şimdi 1 paketim kaldı yeni fiyatı 5 tl pahalı geliyo bana inş en kısa zamanda indirime girer yine babamız fiyattan kaçmaz gerçi ama ne bilim benim bazen cimriliğim tutuyo aslında 1 hafta dan fazla gidiyo 5 tl de çok değil

seraycim sebamed almanyada üretiliyor orda belki daha ucuzdur..

ben 12 liraya aliyorum,bunun tek dezavantaji eczanelerde olmasi.

herzaman evde stok tutmak lazim.

Pampers yumuşacık Primanım 2 numaralı bezinin yanında hediye veriliyordu.
ben şimdi johnsons Baby kullanıyorum.Migrostan 3lü Dalin paket aldım.Dalinin kokusu biraz daha hoş

Islak mendilleri nasıl ısıtıyorsunuz.Bana kurur gibi geliyor

ben doğduğundan beri ılık su+pamuk kullanıyorum..
her sabah popsunu yıkıyorum..
çok kaka yapıncada yıkıyorum mutlaka..
dışarda uni nin ıslak medilini kullanıyorum..,
memnunum diyebilirim ama ıslak mendille temizlenmiyo gibi geliyo..
en iyisi yıkamak yada pamuk bence..

bende en başından beri ıslak mendil kullandım ilk niveanınkini kullandım baya sonra huggies kampanyasını görünce 3 al 2 öde denemek istedim daha sonrada yine bi kampanya 80 adetlik bezle 3 tane 72 lik kampanya yapınca bezinide aldım ikisinden de memnunum hemde 21 ytl çok uyguna geliyor yani ıslak mendiller bedavaya geliyor bende her kullandığımda ısıtıyorum ve ayrıca pişik kremi sürüp öle kapatıyorum çok şükür şimdiye kadar bir problem olmadı maşallah

Ben marka bakmıyorum hangisi uygunsa onu alıyorum çünkü ben kızımda kullanmadan önce mutlaka sıcak sudan geçiriyorum en iyisindende , en kötüsündende katkı maddesi çıkıyo çünkü....tabi marka bakmıyom derken çok dandik şeylerde almıyo....sadece uygun olanı alıyommmm

ilk 1.5 ay bebeyağı ve su yatağında dinlenmiş olup petek üzerinde ılık tutulan pamuk kullandık:1rolleyes: son 1.5 aydır ise bebedor ve fresh soft kullanıyoruz ikiside çok kaliteli ve hoş kokulu şuana kadar pişik kremi hiç kullanmadık diyebilirim tavsiye olunur bebedorun fiyatı 3.5 tl fresh softun 2.5

bızde hep pamuk kullandık bu aralar ıslak mendıle basladık basta junsın kullanıyordum cok memnundum sımdı huggies kullanıyorum amam jansın daha guzel bence ama bırazcık daha pahalı oda kıslar

ben de nıvea baby kullanıyorum ama baya pahalı 5.30 burda. arada da johnson kullanıyoruz. ikisinden de memnunum... tavsıye ederım

EN BAŞTAN BERİ UNI BABY YENİDOĞAN KULLANDIM.
ŞİMDİ KIZIM 7 AYLIK OLDU.
HALEN ONU KULLANIYORUM.
1-2 KEZ UNI BABY ( Pamuk sütü kullandım )

BİRAZ PAHALI AMA, KESİNLİKLE ALKOL YOK.
SAF SU ve PAMUKTAN OLUŞUYOR.
HATTA KÖTÜ BİR YÖNTEMLE YAKMAYA ÇALIŞARAKTA DENEDİM.
İÇİNDE ALKOL YOK.

Bende oğlum için Johnson's baby kullanıyorum ve gayet memnunum bulamadığım zamanlarda bebedor marka ıslak mendilde kullandım ama benim markam johnson's tavsiye ederim. Bizde yeni doğduğunda pişik olmuştu ama zaten bazı bebeklerde ilk günlerde pişik ne yaparsan yap oluyor artık hiçbir sorunumuz yok

ıslak mendilde johnsons pişik kreminde ise uni baby şiddetle tavsiye ederim:)

bizde başta pamuk ve su ile temisliyorduk.sonra nivea kullandım.şimdi uni baby nin yeni doğan için pamuk ve su mendilini kullanıyoruz ve çok memnun kaldım.birde krem seriside çok ğüzel.mesela gece yatarken veya yolculukta bezin uzun sureli kalacağı zamanlarda kullanmak için pişik kremi var çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…