Hangi ıslak mendil ???

ben hep jansın kullanıyordum huggıs alayım dedım deneyım dıye ama oglusumun her yerı kıpkırmızı oldu cok kotu pişik oldu yıne jansın aldım kıslar

bende ilk bir ay ılık su ve pamukla temizledim ama hep pişik oldu.biraz geç dank etti pamuğun pişik yaptıgı daha sonra uni ıslak havlu yeni dogan bebekler için olanı kullandım çok memnun kaldım şimdi uni pure kullanıyorum.ama şunu söylemeliyim ilk hangi marka kullandıysanız sürekli ona devam edin bezdede aynı hangisine alışırsa bebekler onda rahat ediyolar yoksa pişik sorunuyla karşılaşırsınız

Ben önce, Uni kullandım, arkasından Hobby Cammomile şimdide Fresh'n Soft kullanıyorum, çok şükür alerji falan olmadı...

Hanımlar, Islak mendil içinde bildiğiniz deterjan içeriyor. Bebeğinizin saçını yıkayıp durulamamak gibi bir şey bu. Losyonu da oda sıcaklığında bozulmaması için dünya kadar koruyucu ve parfüm. Evde bile çıkarmadık leke bırakmıyor. Bebek poposuna neler yapmaz o? İlk anda vücut tepki vermiyor çünkü içerdiği maddeler Sinsi bir şekilde Vücutta toksin birikmesine ve alerjiye yatkınlık oluşturuyor bayanlar. Bebeğime Doğduğu günden beri pamuk ve soğuk sıkım susam yağı kullanıyorum. Bebek cildinin pH I ve Hücre yenilenmesi için e vitamini başta olmak üzere bir Sürü doğal aktif madde içeriyor. Hem de hepimizin bulabileceği şartlarda ve fiyatı makul. Oğlum alerjen genler taşımasına rağmen hiiiç sorun yaşamadık. Her alt değişmede ılık su ve pamuktan sonra Güzelce susam yağı sürdük. Mis gibi. Islak mendilleri bebeğimize değdirmeyelim. Hepinize tavsiye ediyorum. Selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…