Hangi kabanı almalıyım,tercih yapamıyorum!!!!

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
96
40
Manisa
Aslında şuan için kabanım war,ama yıl sonuna kadar idare etmez diyebilirim.biraz eskidi açıkçası.bende internetten baktım.gittigidiyo da buldum bikaç tane.ama karar weremedim açıkçası.sizlere de bi sorayım dedim:)
gri renk olanın sadece kol uçları biraz gözümü tırmaladı,ama onu da anneme düzelttiririm dedim.

Eklentiler

• $JAPON-STYLE-NEFIS-KABAN-HEMEN-TESLIM__21923618_0.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 96
  • $LY-1235_2.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 87
canım bana sorarsan japon ürünlerinden yana tercihini kullanma derim ...
özellikle de mont ve kabanlarından alanlar hiç memnun değil..ceket tarzı gibimiş ve sıcak tutmaz...arkadşım 3 tane birden aldı ama memnun değil...bluz ve gömlekleri tercih edilebilir belki ama kabanlar hyr..
abercrombie yi tavsiye edeim ...eşime de kendime de aldım harika...

teşekkür ederim arkadaşlar,zaten bugun bi mağaza keşfettim.orda da hoşuma giden bi model oldu fiyatı da normaldi.biraz daha araştırayım en iyisi...

valla açıkçası bende beğenmedim.para vereceksin o kadar.bencede piyasadan bak.daha güzellerini bulursun.

ben japon kaban aldım ama gercekten kalındı cok ince bekliyordum..bu japon urunleri kaliteli olmuyor cok ama modellerinide baska yerde bulamıyorsunuz

canımjaon stil mont almaya kalkma inceck bişey geliyo ben iade ettm gerçekten çok kötü mangoda aşırı güzel mantolar var indrm de başladı=)

1.sinin modeli çok hoş ama sıcak tutmaz gibi geliyor bana.kollarını begenmedim ama diğerine göre daha kullanışlı.ikisi arasından seçim yapmamızı istediğine göre 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…