Oglunuzun bu yaslarda size cok ihtiyaci olacak,sizinle buyumek isteyecek. Bence isi birakip cocuklarinizin yaninda olun,anne sevgisinden daha iyi&guzel kim bakabilir onlara? Umarim hayirlisi olur.Kızlar merhaba
Benim kendime göre çokk büyük derdim var
3 yaşında oğlum var Allahım bana bağışlasın
Sürpriz bir şekilde hamile kaldım 5 aylık hamileyim
Oğluma annem ve kayınvalide dönüşümlü baktı annem iki yada üç hafta kayınvalidemde 1 hafta(köyde yaşıyor gelince bizde kalıyor)
Şimdi ikinci bebeğe pek bakmak istemiyorlar bizde eşimle bakıcı tutalım dedik oğlumuzuda kreşe veririz diye düşündük.
Sorunun ilki şu ben 7:30-19:30 cumartesi dahil çalışıyorum tabi eşimde bu şartlarda bakacak kişi ücreti çok yüksek
Şöyle yapsak dedik annem sabah oğlumu kreşe bıraksa akşam alıp bana gitse 18:00 civarı bakıcıyı evine yollasa bende beklese cumartesi de dönüşümlü baksalar dedik...
Fakat şimdi asıl problem şu
ev kredisi+bakıcı+kreş derken çok yüksek rakamlar tutuyo
Benimde fikrim şu ki eşimin arabası var satıp bir kısmıyla krediyi azaltsak bende işten çıkıp çocuklarıma baksam ne bakıcı ne kreş uğraşmasak diye düşünüyorum
Küçük oğlum kreş seviyesine gelince tekrar yeni bir iş bulup çalışabilirim
Sizce bu aşamada işi bırakmak mı mantıklı bakıcı ve kreş mi?
bebeğe bakmak için zaten ara vereceksiniz sanıyorum.Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar
Çalışma saatlerim maalesef standart ve azaltma şansım yok
Özel sektörde çalışıyorum 7 yıldır 3 yıl ara verip yeniden bu şartlarda iş bulabilirim diye düşünüyorum
Büyük oğlumu da mecburen 1,5 erken kreşe yollamak istemiyorum
Ayrıca çalışmazsam kiraya verilebilecek bir evimiz var eşim kirasını bana ödeyecek
İşin içinden çıkamıyorum
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar
Çalışma saatlerim maalesef standart ve azaltma şansım yok
Özel sektörde çalışıyorum 7 yıldır 3 yıl ara verip yeniden bu şartlarda iş bulabilirim diye düşünüyorum
Büyük oğlumu da mecburen 1,5 erken kreşe yollamak istemiyorum
Ayrıca çalışmazsam kiraya verilebilecek bir evimiz var eşim kirasını bana ödeyecek
İşin içinden çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?