Doğuma Hazırlık hangi kız ismi???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

en güzeli???

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .

dreamer35

Ece & Ediz
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
1.220
108
163
Kızlar hangisi daha güzel sizce???
Aysu: Su gibi berrak ay
Begüm: Kadın hükümdar, prenses. Doğu Türk hükümdarlarının harem ve kızlarına isim olarak verilirdi
Didem: Gözbebeğim
Ecem: Kraliçem,Birtanem
Hazal:Kuruyup dökülen ağaç yaprakları
İdil:1. Kır hayatını konu edinen yazı veya şiir, aşk hakkında. 2. Küçük ve şairane resim. 3. İçten ve saf aşk.
Pelin:Birleşikgillerden, keskin ve güzel kokulu, bir çeşit bitki

Son düzenleme:
Klasik ama Zeynep ve Elif isimlerini severim.Yanına naz su vs koyabilirsiniz daha modern düşünüyorsanız.

Son düzenleme:
yeni açıyordum konuyu arkadaşlar erken davranmışsınız bravo valla :)) Anket oluştu sanırım oy verebilirsiniz

Anlamı nedeniyle Hazal'ı tamamen eledim.
Bunlar arasında bana en yakın Pelin geldi.

Canım ben Begüm, Ecem, İdil 'i seviyorum...
Hatta isim listemizde 3 ü de vardı, ama eşim Begüm diyor başka birşey demiyor.. Bizimkinin adı Begüm olacak..
Begüm koymasaydım, Ecem koyardım..

Hazali sectim. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insaAllah.
Amin canım inşallah
Ecem ismi çok tatlı geliyor bana canım.Ama idil de çok orjianal
Evet ya Ecem çok şeker...Ecemlerde öyle :) İdil ise ender kullanılıyor köken Yunanca ama gerçi Pelinde Yunanca ama bilmiyorum yaaa
begüm ismi çok hoş bence benim de kızıma düşündüğüm isimlerden
hemde az kullanılan bir isim
Anlamı nedeniyle Hazal'ı tamamen eledim.
Bunlar arasında bana en yakın Pelin geldi.
Ya Hazal kulağa hoş geliyor ama dediğin gibi canım anlamı benide memnun etmiyor ama eşim taktı bu isme Hazal olsun diyor...Kararsız kaldık valla...
bende didem le idil i beyendim ikiside hoş bence.
Sağol canım
Canım ben Begüm, Ecem, İdil 'i seviyorum...
Hatta isim listemizde 3 ü de vardı, ama eşim Begüm diyor başka birşey demiyor.. Bizimkinin adı Begüm olacak..
Begüm koymasaydım, Ecem koyardım..
begüm güzel canım ya ne güzel karar vermiş olmanız.Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın..İsmiyle yaşasın kuzunuz

hazal bence..bizim jenerasyonda yani 80lerde doğanlarda bu isimlerden bi sürü var zaten,hazal hem kulağa hoş geliyo,hemde daha az duyulmuş,değişik bi isim.

hazal bence..bizim jenerasyonda yani 80lerde doğanlarda bu isimlerden bi sürü var zaten,hazal hem kulağa hoş geliyo,hemde daha az duyulmuş,değişik bi isim.
hmmm haklısını arkadaşım teşekkürler...

Hm. Yani cok ic acici bir anlam degilmis. Ama olsun en dogru karari siz vereceksinizdir. Güzel bir isim güzel bir hayat diliyorum bebi$inize.
sağolasın cümlemizinkine inşallah Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin

Ben oyumu aysu'ya verdim. Anlamı çok hoşuma gitti.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
teşekkür ederim amin
anlam bakımından aysu,didem ve begüm güzel..bu isimlerdende aysu ve didem derim ben..
hmm sağol canım ya ay çok zor olacak seçmek ya bakalım hayırlısı.İsmiyle gelirmiş bebekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…