Anlamı nedeniyle Hazal'ı tamamen eledim.
Bunlar arasında bana en yakın Pelin geldi.
Amin canım inşallahHazali sectim. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insaAllah.
Evet ya Ecem çok şeker...Ecemlerde öyle :) İdil ise ender kullanılıyor köken Yunanca ama gerçi Pelinde Yunanca ama bilmiyorum yaaaEcem ismi çok tatlı geliyor bana canım.Ama idil de çok orjianal
hemde az kullanılan bir isimbegüm ismi çok hoş bence benim de kızıma düşündüğüm isimlerden
Ya Hazal kulağa hoş geliyor ama dediğin gibi canım anlamı benide memnun etmiyor ama eşim taktı bu isme Hazal olsun diyor...Kararsız kaldık valla...Anlamı nedeniyle Hazal'ı tamamen eledim.
Bunlar arasında bana en yakın Pelin geldi.
Sağol canımbende didem le idil i beyendim ikiside hoş bence.
begüm güzel canım ya ne güzel karar vermiş olmanız.Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın..İsmiyle yaşasın kuzunuzCanım ben Begüm, Ecem, İdil 'i seviyorum...
Hatta isim listemizde 3 ü de vardı, ama eşim Begüm diyor başka birşey demiyor.. Bizimkinin adı Begüm olacak..
Begüm koymasaydım, Ecem koyardım..
Hazalin anlami neymis ki :44:
Kuruyup dökülen ağaç yaprakları
hmmm haklısını arkadaşım teşekkürler...hazal bence..bizim jenerasyonda yani 80lerde doğanlarda bu isimlerden bi sürü var zaten,hazal hem kulağa hoş geliyo,hemde daha az duyulmuş,değişik bi isim.
sağolasın cümlemizinkine inşallah Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin
Hm. Yani cok ic acici bir anlam degilmis. Ama olsun en dogru karari siz vereceksinizdir.Güzel bir isim güzel bir hayat diliyorum bebi$inize.
begüm güzel canım ya ne güzel karar vermiş olmanız.Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın..İsmiyle yaşasın kuzunuz
teşekkür ederim aminBen oyumu aysu'ya verdim. Anlamı çok hoşuma gitti.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
hmm sağol canım ya ay çok zor olacak seçmek ya bakalım hayırlısı.İsmiyle gelirmiş bebekler :)anlam bakımından aysu,didem ve begüm güzel..bu isimlerdende aysu ve didem derim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?