Doğuma Hazırlık hangi kız ismi???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

en güzeli???

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
benim eşimde begüm diyor başka bişey dmeiyor çok istekli kendi araştrdı buldu bakalım biizimkide büyük ihtmal begüm olacak tatlım

didemin anlamı çok güzelmişş... onun yanında hazal da güzel :)

pelinde güzelmiş canım benim kızımın adı alya canan alya yı ben koydum cananı babası ama pişmanım iki isim koyduğuma alya yaniş tek isim iyi

pelinde güzelmiş canım benim kızımın adı alya canan alya yı ben koydum cananı babası ama pişmanım iki isim koyduğuma alya yaniş tek isim iyi

idili oyladım ama çift isim koymanı tavsiye dedrim çift isim koyarsan nasibide çift olur diyorlar..
teşekkür ederim kızlar...Ben tek isimden yanayım.2 isimli çocukların çift karakterli olduğu inancındayım.Öğretmende olduğum için gözlemlerimde bu yönde, iki ismi olsada tek kullanıyorlar genelde.Bilmiyorum sonradan değişirmi ama soyadımızda uzun

KIZLAR BİRDE KUANTUM İSİM ANALİZİNE BAKTIM BÖYLE YAZIYOR. İDİL İLE HAZAL ARASINDA GİDİYORUZ BİZ BAKALIM NE OLACAK SON KARARIMIZ...

İDİL: Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur.

HAZALışarıdan farklı görünsen de kendi içinde sakin ve durağan bir yapıya sahipsin. İsminin ilk harfi H bunda büyük rol oynuyor. Algılama yeteneğin oldukça yüksek. Mantığın gayet iyi ve yerinde kullanabiliyorsun. Mantığını dinlemen doğru bir seçim. Okumayı çok seviyorsun ve bilime ilgin var. Akademik kariyer yapabilirsin. L harfi sana sanatsal yetenekler konusunda ön plana çıkma yolunu açmış. Bu yolu yeterince kullanırsan başarı seni bekliyor.

BEGÜM: Önsezilerin oldukça kuvvetli. Sezgilerini daha fazla ön plana çıkarmalı ve içsel sesini daha fazla dinlemelisin. Bu sayede doğru kararlar verebilirsin. Hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşamakta senin üzerine yok. Gülerken birden ağlayabiliyor ya da ağlarken gülebiliyorsun. Çok inatçı bir kişiliğin var. Bu hayatında gerginliğe ve strese yol açıyor. İsminin ilk harfinin bunda etkisi büyük. Özellikle gereksiz strese ve öfkeye dikkat. Yaşamında bir şeyler başarmana rağmen engellerle karşılaşmaktan şikayetçisin. İsmin ilk harfine özellikle dikkat. Ü harfi etkisi var. Ticarete oldukça yatkınsın. Eğer ticaret yapıyorsan başarı seni bekliyor. Ticarete atılmakta tereddütün varsa adımlar atmanda fayda var.

AYSU: Algılama yeteneğin oldukça yüksek. Mantığın gayet iyi ve yerinde kullanabiliyorsun. Mantığını dinlemen doğru bir seçim. Sürekli geçmişte yaşamak geçmiş için üzüntü duymak ve anı yaşayamamak. Y harfinin yaşamında böyle bir etkisi var. Yaşamından bu duyguyu çıkardığında her şey senin için çok daha güzel olacak. Aşırı hayalperest hayal kuran bir kişiliğin var. Durgunluk ve ağır hareket etmek daha çok U harfinin etkisi. Bunun bilincinde olmalı buna göre kararlarını verirken daha hızlı hareket etmelisin.

PELİN: Kendinden emin ve güvenli olmanın bir nedeni de isminin ilk harfi olan P. Bu harf sana bu konuda avantaj sağlıyor. Hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşamakta senin üzerine yok. Gülerken birden ağlayabiliyor ya da ağlarken gülebiliyorsun. L harfi sana sanatsal yetenekler konusunda ön plana çıkma yolunu açmış. Bu yolu yeterince kullanırsan başarı seni bekliyor. Oldukça kırılgan bir yapın var. İsminde yer alan özel İ harfi bu kırılgan yapını arttırıyor. İsminin son harfi N çok çok iyi enerji yayıyor ve sana üstün güçler sağlıyor. Bu nadir harflerden birisidir bu enerjiyi iyi kullanmalısın.

DİDEM:İsminin ilk harfi yani D harfi senin için gerçekten büyük şans. Bir çok kişiye göre üstün özelliklerin var bunları mutlaka değerlendirmelisin. Oldukça kırılgan bir yapın var. İsminde yer alan özel İ harfi bu kırılgan yapını arttırıyor. Hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşamakta senin üzerine yok. Gülerken birden ağlayabiliyor ya da ağlarken gülebiliyorsun. Ticarete oldukça yatkınsın. Eğer ticaret yapıyorsan başarı seni bekliyor. Ticarete atılmakta tereddütün varsa adımlar atmanda fayda var.

ECEM: Hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşamakta senin üzerine yok. Gülerken birden ağlayabiliyor ya da ağlarken gülebiliyorsun. Güzel sanatlara yeteneğin oldukça fazla. Bu konu ile ilgili bir şeyler yapmalısın. Duygusal yönün ağır basıyor. Ticarete oldukça yatkınsın. Eğer ticaret yapıyorsan başarı seni bekliyor. Ticarete atılmakta tereddütün varsa adımlar atmanda fayda var.

Son düzenleme:
kardeşimin kızı oldu en sevdiğim ismin PELİN olduğunu söyledim ve onlar koydular:)) çok çok çok ama çok tatlı bir isim bence.. naif yumuşak kibar..

şimdi benim de kızım olacak SİMLA AHSEN MISRA ZEYNEP bu isimleri beğeniyorum. nasıl karar vercem bilmiyorummmmmmmmmmmmm :) ama ahsenin anlamı en güzel ve kuranı kerimde 12 kez bu anlamıyla geçiyor. belki ona kayıcamm :)

benim oyum ECEM E kulağa çok hoş geliyo ve anlamıda güzel.bizde kızımıza ZEYNEP ECE ismini koyacağız kısmetse.

eğer Allah nasip ederde bir kızım olursa ismini hep ECRİN koymak istemişimdir.
ama eşim söyleyemediği için bu isim hayal oldu.ECRİN in anlamı Allah ın hediyesi demek.
dün eşimle olmayan bebeğe isim biçerken ELMİRA yı gördüm.ve çok beğendim.
eşim de bu ismi söyleyebildi.değişik ve anlamı güzel.Şafak vakti doğan aşk anlamına geliyor.cuma hutbesinde de geçiyormuş!

kızlar HAZAL içime sinmiyor ya ne bileyim ince sesli harfler olanlar daha hoşuma gidiyor soyadımızda "e" dolu.hazal soğuk geliyor bana sevemedim bir türlü sanırım değiştircem fikrimi ECEM e taktım bu ara ama tamam bu olsun diyemiyorum ki yinede:26:

Pelin adını çok severim ama İdil daha çok hoşuma gitti idiilll kızııımmm derken veya byüdüğünde idil hanım olduğunda bayıldım bu ada buarada ismiyle büyüsün sanada kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim

ben hicbirini bgenmedim ama yinede sorarsan en guzeli begum derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…