- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
didemin anlamı çok güzelmişş... onun yanında hazal da güzel :)
benim eşimde begüm diyor başka bişey dmeiyor çok istekli kendi araştrdı buldu bakalım biizimkide büyük ihtmal begüm olacak tatlım
pelinde güzelmiş canım benim kızımın adı alya cananalya yı ben koydum cananı babası ama pişmanım iki isim koyduğuma alya yaniş tek isim iyi
teşekkür ederim kızlar...Ben tek isimden yanayım.2 isimli çocukların çift karakterli olduğu inancındayım.Öğretmende olduğum için gözlemlerimde bu yönde, iki ismi olsada tek kullanıyorlar genelde.Bilmiyorum sonradan değişirmi ama soyadımızda uzunidili oyladım ama çift isim koymanı tavsiye dedrim çift isim koyarsan nasibide çift olur diyorlar..
benim eşimde begüm diyor başka bişey dmeiyor çok istekli kendi araştrdı buldu bakalım biizimkide büyük ihtmal begüm olacak tatlım
yine yine diyorum ki, Hazal[/QUOTE
bizde şimdilik Hazal diyoruz canım bakalım zaman ne gösterecek
Yeğenin ismi ile yaşasın canım.çok güzelmiş adı. Senin kızına bulduklarında çok hoş ve değişik ve Ahsen nadir bir isim...Adıyla yaşasın bebeğin canımkardeşimin kızı oldu en sevdiğim ismin PELİN olduğunu söyledim ve onlar koydular:)) çok çok çok ama çok tatlı bir isim bence.. naif yumuşak kibar..
şimdi benim de kızım olacak SİMLA AHSEN MISRA ZEYNEP bu isimleri beğeniyorum. nasıl karar vercem bilmiyorummmmmmmmmmmmm :) ama ahsenin anlamı en güzel ve kuranı kerimde 12 kez bu anlamıyla geçiyor. belki ona kayıcamm :)
ece bizimde çok beğendiğimiz bir isim canım ismiyle yaşasın miniğin zeynep zaten tartışılmaz güzel bir isim her daim modernbenim oyum ECEM E kulağa çok hoş geliyo ve anlamıda güzel.bizde kızımıza ZEYNEP ECE ismini koyacağız kısmetse.
Ecrin i ben kuzenime önermiştim onun ismi oldu ECRİN NİDA.eğer Allah nasip ederde bir kızım olursa ismini hep ECRİN koymak istemişimdir.
ama eşim söyleyemediği için bu isim hayal oldu.ECRİN in anlamı Allah ın hediyesi demek.
dün eşimle olmayan bebeğe isim biçerken ELMİRA yı gördüm.ve çok beğendim.
eşim de bu ismi söyleyebildi.değişik ve anlamı güzel.Şafak vakti doğan aşk anlamına geliyor.cuma hutbesinde de geçiyormuş!
Elmirada değişil bir isimmiş canım ilk kez duyuyorum güzelmiş anlamıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?