Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar çok kararsız kaldım. Keten çok güzel görünüyor ama kullanımı nasıldır bilemiyorum. Kadife modeller de var. Kedim ve köpegim var bu arada. Ne tavsiye edersiniz temizlik ve kullanım açısından? Sizler neler kullanıyorsunuz ?
Hanimlar çok kararsız kaldım. Keten çok güzel görünüyor ama kullanımı nasıldır bilemiyorum. Kadife modeller de var. Kedim ve köpegim var bu arada. Ne tavsiye edersiniz temizlik ve kullanım açısından? Sizler neler kullanıyorsunuz ?
Hangisi iyidir bilmem ama keten aman aman diyeyim hayattaki en büyük hatam ilk evlendigimizde bir l koltuk almıştık spotcu maliydi sonra ev değişince sattık onun kumaşından bir türlü bulamadım neydi acaba adı ıslak mendille bile mesela siliyorsun ya birşey dökülünce koltuk paril paril parlıyordu hiç leke tutmadı çokta güzeldi aldığım yere gidip birgün soracağım
Evet salon koltugum ve bütün sandalyelerim kadıfe l koltugumuz kumaşını bilmiyorum ama onu tırmaladıgını pek gormedim illa tırmalamıştır tabı ondada bır sıkıntı yok oda uygun herhaldr kedi tırmalamasına
Teddy kumaşlar aşırı güzel ama evcıl hayvana asla kedimi arada anneme goturuyorum gezmeye canı sıkılmasın diye ama koltuguna dokunduğu anda ipi çekiliyor tırnak çıkartmasına gerek bile kalmıyor yanı asla almaa