- 26 Şubat 2018
- 865
- 1.810
- 113
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
COk teşekkür ederim cevabınız için. Siz de mi kadife kullanıyorsunuzEvcil hayvanınız varsa kadife o zaman kesinlikle yırtılma ip atması faln yapmıyor tüylerde yapışıyır koltuga havada uçuşma olmuyor pek tüy toplayıcıylarahatlıkla temizleniyor
Hangisi iyidir bilmem ama keten aman aman diyeyim hayattaki en büyük hatamHanimlar çok kararsız kaldım. Keten çok güzel görünüyor ama kullanımı nasıldır bilemiyorum. Kadife modeller de var. Kedim ve köpegim var bu arada. Ne tavsiye edersiniz temizlik ve kullanım açısından? Sizler neler kullanıyorsunuz ?
Evet salon koltugum ve bütün sandalyelerim kadıfe l koltugumuz kumaşını bilmiyorum ama onu tırmaladıgını pek gormedim illa tırmalamıştır tabı ondada bır sıkıntı yok oda uygun herhaldr kedi tırmalamasınaCOk teşekkür ederim cevabınız için. Siz de mi kadife kullanıyorsunuz
Ben de bir koltuk beğendim keten ve gerçekten çok güzel görünüyor ama işte temizliği nasıl olacak hiç bilmiyorum. Siz de aman aman diyorsunuz o zaman ben kaçayım bu ketenden :)) öğrenince yazın lütfen bana öyle bir şey lazım.Hangisi iyidir bilmem ama keten aman aman diyeyim hayattaki en büyük hatamilk evlendigimizde bir l koltuk almıştık spotcu maliydi sonra ev değişince sattık onun kumaşından bir türlü bulamadım neydi acaba adı ıslak mendille bile mesela siliyorsun ya birşey dökülünce koltuk paril paril parlıyordu hiç leke tutmadı çokta güzeldi aldığım yere gidip birgün soracağım
![]()
Teddy kumaşları ben de çok beğeniyorum ama kedi için tırmalama tahtası :))Teddy kumaşlar aşırı güzel ama evcıl hayvana asla kedimi arada anneme goturuyorum gezmeye canı sıkılmasın diyeama koltuguna dokunduğu anda ipi çekiliyor tırnak çıkartmasına gerek bile kalmıyor yanı asla almaa
![]()
Keten çok kötü bir kumaş en kaliteliside deselerde inanmayın aralarındaki kirler çıkmıyor birşey dökülüyor siliyorsunuz o su izi yayılıyor ben aldığıma cok pişmanım ve zamanla tulerme oluyor. Salonum kadife ondada tozdan muzdaribim teddy kumaşta zamanla siniyor şöyle düşünün hani sagi halılar yapışır ya yada peluş halılar zamanla siner aralarına pislik dolar aynı o şekilde bence mikrofiber kumaşlara bakın leke ve temizlik açısından şimdi değiştiriyor olsa kesinlikle o tarz kumaşlara bakarımBen de bir koltuk beğendim keten ve gerçekten çok güzel görünüyor ama işte temizliği nasıl olacak hiç bilmiyorum. Siz de aman aman diyorsunuz o zaman ben kaçayım bu ketenden :)) öğrenince yazın lütfen bana öyle bir şey lazım.
Cook teşekkür ederim cevabınız için. Size bir şey daha sorsam..Keten çok kötü bir kumaş en kaliteliside deselerde inanmayın aralarındaki kirler çıkmıyor birşey dökülüyor siliyorsunuz o su izi yayılıyor ben aldığıma cok pişmanım ve zamanla tulerme oluyor. Salonum kadife ondada tozdan muzdaribim teddy kumaşta zamanla siniyor şöyle düşünün hani sagi halılar yapışır ya yada peluş halılar zamanla siner aralarına pislik dolar aynı o şekilde bence mikrofiber kumaşlara bakın leke ve temizlik açısından şimdi değiştiriyor olsa kesinlikle o tarz kumaşlara bakarım
Kadife evet toz tutuyor ve belli ediyor ama.benim koltuklarım füme ve zümrüt yeşili belki rengi koyu olduğu için göze batmis olabilir açık renkte daha az belli olacaktir diye düşünüyorum. Koltuk kumaşı gerçekten çok önemli ben halen gönlüme göre bulamadımCook teşekkür ederim cevabınız için. Size bir şey daha sorsam..
Kadifeden neden memnun değilsiniz acaba o da çok mu toz topluyor ben de kedi var onun tüyü de yapışır heralde. Mikrofiber hiç görmedim ama soracağım.
Ay bir de bana sorun ya. İstediğim kumaşı bulamıyorumKadife evet toz tutuyor ve belli ediyor ama.benim koltuklarım füme ve zümrüt yeşili belki rengi koyu olduğu için göze batmis olabilir açık renkte daha az belli olacaktir diye düşünüyorum. Koltuk kumaşı gerçekten çok önemli ben halen gönlüme göre bulamadım![]()