Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar internetten alışveriş yapıcaktım iki ürün arasında kaldım biraz fiyat farkı da var tabi sizce hangisini almalıyım
Soldaki Parpali kolye 67 TL diğeri Vav kolye de 79 TL hangisi sizce???:26:
Eki Görüntüle 861867
Eki Görüntüle 861878
Arkadaşlar internetten alışveriş yapıcaktım iki ürün arasında kaldım biraz fiyat farkı da var tabi sizce hangisini almalıyım
Soldaki Parpali kolye 67 TL diğeri Vav kolye de 79 TL hangisi sizce???:26:
Tabiikiii Parpali kolye 67 TL olanı tercih etmeni tavsiye ederim... Diğer kolye de güzel ama ben takı olarak dini konulu şeyleri pek tercih etmediğim içindir. Parpali olan herşeye uyum sağlar.
Evet canım fiyatlar biraz pahalı ama 925 ayar gümüş imiş biraz araştırdım çok dayanıklı olduguna dair söylemler var ama hadi bakalım
sagol canım yorumun içinnn
Tabiikiii Parpali kolye 67 TL olanı tercih etmeni tavsiye ederim... Diğer kolye de güzel ama ben takı olarak dini konulu şeyleri pek tercih etmediğim içindir. Parpali olan herşeye uyum sağlar.