kızlar watsons da indirim var köpük boyalarda özellikle ama hangi köpük boya daha iyi ona karar veremedim haftasonu alacağım.
ben daha önce lorealinkini kullandım ama saçlarımı çok sertleştirdi aynı durumu koleston yada palette nin köpük boyasıyla da yaşamaktan korkuyorum.
sizce koleston mu palette mi almalıyım köpük boya olarak?
hem yumuşaklık hem parlaklık versin hemde çok koyu tutmasın çünkü istediğim kumral tonlarınla
bunu mu alayım istediğim ton da tam bu koyu mu tutar ki ? yoksa kolestona mı bakayım?
bi el atın kızlarrrrrr
kesinlikle koleston alma, kokusundan zehierlenirsin, zift gibi kokuyor..
saçların dibini de feci yakıp kabuklaştırıyor..koyu oluyor, daha ne diyim alma yanii
ben koleston kullandım beklediğimden koyu çıktı ama daha güzel oldu valla hem yumuşacık yaptı, alacağından daha açık bir renk seçersen doğru rengi yakalarsın
Benim de saçlarım su an siyaha yakin .
Herkes cok yakistiyor üstelik, ama cabuk akıyor kopuk boya ile boyandigindan .
Perfect mouse tavsiye etmiyorum bu yüzden .
peki saçı yıpratır mı amonyaksız olduğu yazıyor.
benim amacım parlaklık gelsin saçıma
çok köklü bir renk değişimi olmayacak zaten ama dipleri biraz koyulaştırmak istiyorum 1-2 ton kadar o yüzden aldım
ben perfect mousse açık kahvesiydi sanırım kullanmıştım, hiç zarar vermemişti saçıma güzel bir boya ben memnun kalmıştım 1-2 kez daha boyamak gerekiyor rengin oturması için. ama renk skalası geniş değil, schwarzkopfun sitesine baktım yurtdışında çok güzel renkler var ama buraya getirmemişler sinir oldum
ben de 7.5 i denemek istiyorum güzel bir renge benziyor. şu an saçım açık turuncu kapatır herhalde :) sizin saçınız şu an ne renk, boyalı mıydı yoksa doğal saçınıza mı boyayacaksınız?
Benim de saçlarım su an siyaha yakin .
Herkes cok yakistiyor üstelik, ama cabuk akıyor kopuk boya ile boyandigindan .
Perfect mouse tavsiye etmiyorum bu yüzden .
perfect mousse amonyaksız o nedenle diğer amonyaklı boyalara göre kalıcılığı daha az. ama ben de amonyaklı bir boyanın kahvesine boyamıştım ilkin siyah olmuştu, birkaç ayda tamamen akmıştı. üst üste koyu renge boyanmadığı müddetçe koyu renkler yıkadıkça akıyor
köpük boya kullanacaklara benden tavsıye kızlar,saclarınız yanar bır daha asla ve aslaaaa almam kokusu cok kötu onuda gectım yandı ya catır catır yandı saclarım
köpük boya kullanacaklara benden tavsıye kızlar,saclarınız yanar bır daha asla ve aslaaaa almam kokusu cok kötu onuda gectım yandı ya catır catır yandı saclarım
Amonyaklı boyalar yakıyor. Hele ki 9 numara ve daha açık olanlarda bu risk çok fazla. Bir de oksidan %9 ve üstü olursa yakar. Ayrıca ekstra açıcı renkler oluyor mesela garnier 110, 111, loreal excellence ekstra açık sarı falan bunların da saça zarar verme riski çok yüksek kullandım ve pişman oldum çünkü...
ben de 7.5 i denemek istiyorum güzel bir renge benziyor. şu an saçım açık turuncu kapatır herhalde :) sizin saçınız şu an ne renk, boyalı mıydı yoksa doğal saçınıza mı boyayacaksınız?
perfect mousse amonyaksız o nedenle diğer amonyaklı boyalara göre kalıcılığı daha az. ama ben de amonyaklı bir boyanın kahvesine boyamıştım ilkin siyah olmuştu, birkaç ayda tamamen akmıştı. üst üste koyu renge boyanmadığı müddetçe koyu renkler yıkadıkça akıyor
benimde rengi hoşuma gitti böyle renkleri yiyesim geliyor benimde saçım turunculu-sarılı değişik bir renk çözemedim tam ama uçları daha sarımsı,dipleri küllü açık kumral rengi dengelemek için çikolata karamel aldım
kalıcılığı çok önemli değil benim için zaten çok sık boyuyorum saçlarımı diplerim çıktığı için birde amonyaksız boyanın parlaklığı hoşuma gidiyor loreal casting creme gloss kullandım daha önce ışıl ışıldı umarım bu da öyle olur :26:
Bende koleston 3.0 koyu kahve köpük boya kullandım 2 defa kullanımı cok kolay, saçlarım orda boy ve bir kutu yetiyor artıyor bile beyazları cok iyi kapattığı söylenemez ama yine de kapatıyor loreal ı bir forumda okumuştum hiç beyaz kapatmıyormuş bu hafta Carrefour da saç boyaları %50 indirimdeydi 2 kutu aldım 3.0 koyu kahve yoktu 3/4 koyu kestane aldım bide loreal aldım koleston Şiddetle tavsiye ediyorum