- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Bana göre hiçbiri. Ama illa almam lazım diyorsan garanti alma da ne alırsan al. Haybeye ödediğimiz paraların haddi hesabı yok. Bir bakmışım kartıma sigorta yapılmış otomatik ödemeye bağlanmış ve bilmem kaç ay sonra haberim oldu. Hem de iki kere! Bir bakıyorum bilmemne yatırım zımbırtısına kaydolmuşum hesaptan kafasına göre para çekiyor. Faizi kafasına göre koyuyor.
Yani hesabını kitabını biliyorsanız garanti size sürekli sürprizler yapacaktır.
Bana göre hiçbiri. Ama illa almam lazım diyorsan garanti alma da ne alırsan al. Haybeye ödediğimiz paraların haddi hesabı yok. Bir bakmışım kartıma sigorta yapılmış otomatik ödemeye bağlanmış ve bilmem kaç ay sonra haberim oldu. Hem de iki kere! Bir bakıyorum bilmemne yatırım zımbırtısına kaydolmuşum hesaptan kafasına göre para çekiyor. Faizi kafasına göre koyuyor.
Yani hesabını kitabını biliyorsanız garanti size sürekli sürprizler yapacaktır.
Ben de bunlardan korkuyorum :26: Garantiden de uzak duracağım anlaşıldı
World'e başvuru mesajı attım, yanıtlanır mı emin değilim :26:Bunlara ek olarak, en ufak bir ödeme gecikmesinde kara listeye düşürüyorlar dangalaklar
Word kullanıyorum, çok rahatım.
Aylardır hiç ödemediğim oluyor, sadece arayıp "en azından asgarisini yatırın" diyorlar. Çok kibarlar vesselam
Alıştılar bana
En iyisi iş bankası diyorsunuz yani..ben maksimum kullanıyorum iş bankası çoğu yerde geçiyor artı taksit yada erteleme kampanyaları oluyor ,
ayrıca kredi kartına elektrik su internet vs ödeme talimatı bağlarsan kart aidatı almıyorlar
kredi kartı deyınce tuylerım dıken dıken oluyor hiç birini alma hiç bulaşma dıcem ama gerçektende artık nakıt geçerli olmıycak hiç bi yerde okadar çok kullanılıyor bazı yerde ödeme yapıcamız zaman kaç taksıt olsun dıyorlar nakıt deyınce şaşırıyorlar ben 2 yıl önce kapattırdım boşu boşuna ıvır zıvıra para ödemekten bıktım hatta hacız gelirdu az daha harcama yapmadığımız halde borçlu olmuşuz karışık bı sebepten garantı vardı maksımum 2 yıldır hala kartınızı açtırmak istermısınız dıye arayıp msj atıyorlar hatta en son kartınızı açarsanız geri 100 lıra koycalarmış hesabımıza binlirada koysanız açmam dedim iş bankası daha ıyı gıbı kötünün iyisi
World'e başvuru mesajı attım, yanıtlanır mı emin değilim :26:
Canımcım bankaya bizzat gidip başvuru yaparsan daha iyi.
Bu arada, maximum da iyidir evet.
Yapı kredi World tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?