Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bayanlar Aradığım oyuncu ilgi isteyen sürekli hareketli sımaran evi delik deşik eden bizi deli eden bir kuş Internetten arasdirdim muhabbet kusu cennet veya sultan papagani almayı düşünüyorum . Sizce hangisi istediğim özelliktedir
Muhabbet kuşu ya da sultan papağanı derim ben.. Cennetler çok eğitime açık olamayabiliyor.. Kafese elinizi sokun bakın bakalım hangi kuş sıcaklık gösterecek elinize gelecek.. Bu şekilde seçerseniz kuşu kısa zamanda size alışacaktır.. Bir de yavru almaya çalışın ki eğitmek daha kolay olsun..
Muhabbet kuşu alın bence. çok sevimliler cana yakın ve sürekli ilgi beklerler. En fazla 2 aylık ve erkek olmasına dikkat ederseniz size daha çabuk alışacak bir arkadaşınız olur
Erkek bir muhabbet kuşumuz var, çok küçük almıştık bizde 1-1,5 aylık falandı. Çok oyuncu biz onu oynatmaktan bıkıyoruz o ilgiden bıkmıyor. Gelip masanın üstünde zıplıyo etrafımızda dönüyo vurup vurup kaçıyo ilgi görmek için çok tatlı
Bence arastırıp sahiplenin daha öantikli.heryerde barınaklar car artık gidin birinden alın.sarın almak cok kolay.ayrıca yeriniz ve ona ayırıcagınız vaktınız yoksa hiç almayın.benim muhabbetlerim var 4 tane onlarla her sabah oynuyorum konusuyorum akiam üstleride vakıt ayırıyorum yinede ilgilenemiyorum diye üzülüyorum:-(
Bence arastırıp sahiplenin daha öantikli.heryerde barınaklar car artık gidin birinden alın.sarın almak cok kolay.ayrıca yeriniz ve ona ayırıcagınız vaktınız yoksa hiç almayın.benim muhabbetlerim var 4 tane onlarla her sabah oynuyorum konusuyorum akiam üstleride vakıt ayırıyorum yinede ilgilenemiyorum diye üzülüyorum:-(