evet benimkide 10gun küvezde kaldı alıstı biberona.. bende nuby marka aldm onu kullanıorum halen 3 aylık old kızım. ama benim sütüm az mamayıda sütüde nubyde verıorum. bende simdi emzik alacakım nuby ninde var ondanmı alsam aventmi alsam diye tereddütte kaldım. ne yapsam acaba :S: ?canım evet öyle oluyor..benimde kızım sarılık olmuştu ve hastahanede yatarken aç kalıyo korkusuyla mama veriyorduk kaşıkla sütüm henüz çok gelmediği için ordaki arkadaş ne uğraşıyosun ver biberonla dedi bizde ona uyduk verdik.baktımki kızım emmemeye başladı :1shok: hemen bıraktık biberonu ki alışmasın diye...sonrada süt geldi gerek kalmadı zaten.ama sütüm çok olduğunda sağıp kaşıkla veriyorum canım hem alışsın kaşıkla yemeğe ek gıdaya geçince zorlanmasın diye..benimkide 4 aylık canım sende deneyebilirsin kaşıkla..ama meme yapısına en çok benzeyen nuby nin doğal dokunuş serisi var canım aynı anne göğsüne benzetmişler sordum 30 tl idi ama çok güzeldi :) istersen onlara bi bakabilirsin..kolay gelsin canım sağlıkla büyüt bebeğini...
Kızlar, dr browors marka bıberonlar nerde satılıyor?
optimum da ,acity de var.Ben kullanıyorumm
Canım cevabın ıcın tesekkür ederım.Fakat Optımumda ve acıtyde hangı magazada satılıyor?Bebek magazalarına bakayım?
Bende optımuma bakacagm. Peki kauçuk uçlu emziklerin ne farkı var. Annem yeni tarz emzıklerı begenmıyor, eski Fatoş marka bi emzık var. Acaba zararlı mıdır?
arkadaşlar ben sütümü sağarak vermek zorundayım.göğüs pompama uyumlu olsun diye nukun 2 tane biberonunu aldım ama biri sızdırıyo.yeni biberon ve emziği almayı düşünüyorum.sizler hangi marka biberon ve biberon emziği kullanıyosunuz.hangisinin emziği anne memesine daha yakın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?