Doğuma Hazırlık Hangi marka deterjan?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

incitanem16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
267
0
46
Diğer
Bebek eşyaları için hangi marka deterjan kullanıyorsunuz?
Hangisi doğala yakın?
Dalin ve amway arasında gidip geliyorum, amway çok pahalı
Szler nasıl hazıradınız eşyalarınızı, paylaşırsanız sevinirim
Hepinize sağlıklı doğumlar diliorum:49:

ben şimdiden hacışakir in sabun tozundan üç beş paket stok yaptım :) , bence bebek kıyafetleri için en ideal ve sağlıklı olanı sabun tozu ...

Bende hacı şakirin sabun tozunu ve dalinin bebekler için yumuşatıcısını aldım,ikisini birlikte kullanıp yıkadım bebeğimin kıyafetlerini,sonrada hepsini ütüledim,çantamıza ve dolabımıza yerleştirdim..:nazar:

ben evimde de Ersağın ürünlerini kullanıyorum,bebeğim için de onun bebek yağını,şampuanını kullanacağım.
Bitkisel,içime sinmiyo diğerleri.

dalinin sıvı deterjanını öneririm ben 13 aydır kullanıyorum doktorumuzda onu önermişti şuanda ebebekte indirimde hayırlı doğumlar dilerim

Bende Dalin sıvı deterjanından memnun kaldım şimdilik.
Çok hafif kokan ve kolay durulanan bebek kokulu deterjan.

sabun tozu ile yıkadım, roxy, hatta artık evdeki herşeyi onunla yıkıyorum bebişin olduğu ortamda çok fazla deterjan ve çamaşır suyu vs. ilk 6 ay kullanmayı düşünmüyorum, sonra büyüyünce biraz normale döneriz alışması için, fazla koruyucu olmamak için. sabun tozu çok güzel kalıcı kokusu var, 3 ekstra durulama yapıyorum bebek kıyafetlerimde, ama uzun süreli kullanımda kıyafetlerin rengini solduracagını duydum, dalin sıvıya gecicem nasibse, internetten alışveriş yapıyım diyorum ama tedirginimde.

sabun tozu ile yıkadım, roxy, hatta artık evdeki herşeyi onunla yıkıyorum bebişin olduğu ortamda çok fazla deterjan ve çamaşır suyu vs. ilk 6 ay kullanmayı düşünmüyorum, sonra büyüyünce biraz normale döneriz alışması için, fazla koruyucu olmamak için. sabun tozu çok güzel kalıcı kokusu var, 3 ekstra durulama yapıyorum bebek kıyafetlerimde, ama uzun süreli kullanımda kıyafetlerin rengini solduracagını duydum, dalin sıvıya gecicem nasibse, internetten alışveriş yapıyım diyorum ama tedirginimde.

canım fazla koruyucu olmak değilki bu hani mikrop olayını desen osunu busunu kaynatma olayını desen tamam evet o konularda haklısınız ama deterjan olayını hamilelikden itibaren aza indirgeyin bebek doğdukdan sonrada yerleri bile sabunla silin yada duru suyla çünkü mikrop birşey yapmaz ama kimyasallardan korkun heleki emekleme zamanları gelecek herbulduklarını o elleri ağızlarına sokma zamanları gelecek ben yıllarca doğru düzgün deterjan kullanmadım sayılır temizlikde hep sabunla silindi yerler çamaşır suyu birtek banyo tuvalette kullandım havalandırdım falan falan.Bazen bebeğinin biberonlarını çamaşır suyuna koyanlara bile tanık oldum dehşete düşerek yapmayın kimyasallar kadar zararlı hiç birşey yok

sabun tozu en güzeli yumuşatıcıda kullanmayın bence sonuçda durulama suyuna katılıyor kokusu bile alerjenik yapabilir bebeği ütüledinizmi zaten yumuşuyor çamaşır

meraba kızlar. ben de bir yıldan uzun süredir zaten dalan-roxy toz sabun kullanıyorum(kokusuna bayılıyorum) ve havlular dışında da yumuşatıcı kullanmıyorum. özellikle şimdi iç çamaşırlarıma elma sirkesi koyuyorum yumuşatıcı gözüne, hem dezenfekte ediyor hem de yumuşatıyor. kokusu konusunda endişeniz olmasın, deneyin derim. hacı şakiri denedim ama çok memnun kalmadım. granül olduğu için roxy kadar iyi çözülmediğini gördüm suda. yerlerde de arap sabunu kullanıyorum. çamaşır suyunu sadece banyo, tuvalet ve mutfak tezgahının temizliğinde kullanıyorum.
deterjandan uzaklaşınca bir daha geri dönemiyorsunuz. çamaşırı yıkayıp asınca kokusu çok rahatsız ediyor hatta öksürtüyor. sadece bebek için değil bütün aile için önemli.

dalinin sıvı bebek deterjanı var ve yumuşatıcısı var onları alın misssssssssss gibi kokacak bebeşin kıyafetleri:)

Bebek eşyaları için hangi marka deterjan kullanıyorsunuz?
Hangisi doğala yakın?
Dalin ve amway arasında gidip geliyorum, amway çok pahalı
Szler nasıl hazıradınız eşyalarınızı, paylaşırsanız sevinirim
Hepinize sağlıklı doğumlar diliorum:49:

ben hacışakir granül sabun aldım bir ebe olarak yumuşatıcı tavsiye etmem kansorejen etkiyi esas yumuşatıcılar gösteriyor kıyafetlerini yıkadıktan sonra da mutlaka ütüle

mrb kızlar bende bebeğim için amway sa8 baby toz deterjan kullanıyorum 3 kg olarak satılıyor ama konsantre olduğu için her 1 kg 10 kg'a eşdeğer oluyor. Yani çoook uzun süre kullanabileceğim bir ürün tüm eşyalarını yıkadım çokda memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Hatta bütün losyonlarını şampuanını sabunlarınıda ordan aldım. 1 defa veriyorsunuz ama her seferide bitince almakla uğraşılmıyor hemde çok kaliteli ürünleri :34::34:

Back
X