Doğuma Hazırlık hangi marka emzik ve biberon???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çevremde ki kişilerde gördüğüm ve tecrübelerine çok güzevdiğim için emzik konusunda büyük konuşmamak lazım şu marka bu marka diyip 50 kuruşa kauçuk bakkal emziği alan çok arkadaşım oldu :9: ama biberon konusunda kesinlikle Dr.Browns :34:

Ben emzik vermeyi düşünmüyorum.

4 hafta süren yenidoğan bakımı eğitimde üstüne basa basa anlattıkları bir kaç konudan biriydi.Vermek istiyosanızda en azından 40 çıkmasını bekleyın denildi.
Sebebine gelince yenidoğan sarılıgını atlatması için anne sütünden bol bol içmesi gerekiyomuş .biz emzik verince emme refleksine yonelık gücünü emziğe harcıyormuş ve anne sütüne gelince gerekli performansı gösteremıyomus . Bana mantıklı geldi :17:

Biberon Dr.Browns tartismasiz.. Anne gogsune en yakin olani. Gaz onleyici..
Bir aylik bebegim var. Wee ve bebedor emzigi tutamadi.
Aventin emzigini aldim. Cok memnunum. Diger emzik uclarina gore daha kucuk..

Ben emzik vermeyi düşünmüyorum.

4 hafta süren yenidoğan bakımı eğitimde üstüne basa basa anlattıkları bir kaç konudan biriydi.Vermek istiyosanızda en azından 40 çıkmasını bekleyın denildi.
Sebebine gelince yenidoğan sarılıgını atlatması için anne sütünden bol bol içmesi gerekiyomuş .biz emzik verince emme refleksine yonelık gücünü emziğe harcıyormuş ve anne sütüne gelince gerekli performansı gösteremıyomus . Bana mantıklı geldi :17:

Biberon Dr.Browns tartismasiz.. Anne gogsune en yakin olani. Gaz onleyici..
Bir aylik bebegim var. Wee ve bebedor emzigi tutamadi.
Aventin emzigini aldim. Cok memnunum. Diger emzik uclarina gore daha kucuk..

teşekkürler cvp için

her zaman ucuz markalardan kaçan birisi olarak 210 bin TL’lik ‘emzik davası’ - Hürriyet GÜNDEM bu haberden sonra bir kez daha haklı olduğumu anladım. çocuklarımızla ilgili aldığımız ürünlerde kaliteye dikkat etmeliyiz arkadaşlar fiyat ikinci önceliğimiz olmalı bence.ben doğumdan itibaren doktorumun tavsiyesiyle nuk emzik ve biberonlarını kullandım çünkü anne göğsüne en yakın emzikler nukun emzikleriymiş ve biberonlarındada bpa yokmuş.biberon ve emzik için kesinlikle nuk derim.

her zaman ucuz markalardan kaçan birisi olarak 210 bin TL’lik ‘emzik davası’ - Hürriyet GÜNDEM bu haberden sonra bir kez daha haklı olduğumu anladım. çocuklarımızla ilgili aldığımız ürünlerde kaliteye dikkat etmeliyiz arkadaşlar fiyat ikinci önceliğimiz olmalı bence.ben doğumdan itibaren doktorumun tavsiyesiyle nuk emzik ve biberonlarını kullandım çünkü anne göğsüne en yakın emzikler nukun emzikleriymiş ve biberonlarındada bpa yokmuş.biberon ve emzik için kesinlikle nuk derim.

dr browns çok övüldüydü biberonda gaz yapmıyormuş diye.Kafam bi dünya oluyor hangi marka diye.:27:

anti kolik al
marka olarak nuk derim kesinlikle kızım dogunca aldım
21 aylık halen aynı biberonu kullanıyor
çok kaliteli kendisi:27:

iki markayı cocuklar kolay kavrıyor ve sevıyor ben ogluma dogdugunda yalancı emzık tutturamadım bır tek chıcco kabul ettı ınce ve kucuk oldugu ıcın ...

emzıktete bıberondada kesınlıkle tartısmasız nuk yada chıcco avent yenı bır marka ....??ve bence gereksız derece pahalı
dr brown ıcın gaz onleyıcı dıyorlar ama cırt cıktı kendısı boyle herkesın kendı tercıhı tabı
wee ıle bebedor kafa kafaya bıde aynı kalıtede bambino cıkarmıs bunlarda ayrı bır kategorı bebegınız hangısını severse tabı fakat bıberonda ne olursa olsun bpa sızda olsa plastık almayın cam alın emzık konusundada zaten sık degıstırıldıgı ıcın cok farketmıyo :34:

wee baby kesinlikle ben cam olanını kullandım çok güzel avent almıştık onu kullanamadık wee çok iyi camıda çok kaliteli hatta mermer zemine düşmüştü camı kırılmadı emziğinin plastik olan böümü kırıldı

biberon cam nuk biberon aldım ,emzik nuk ve chicco ..artık hangisini alırsa kimi çocuk her emziği almıyor kuzenimin bebeği yalnızca nuk alıyordu

biberon olarak cam nuk, emzik de avent aldık tavsiyeler üzerine.

biz ikisinide awent kullandık. tavsiye ederim. (fikir olsun diye yazdım)

kesinlikle avent anne memesine en yakın olan o kızım agzına almıyordu dıgerlerını sımdı rahatım.

Back
X