Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
üç kez göğüs pompası değiştirmiş biri olarak söylüyorum, kesinlikle avent! son damlaya kadar acısız sağıyor. chicco ve medela denedim aslında medela en başta iyiydi ama iki ayda çekiş gücü azaldı. avent daha pahalı ama inanın değer!
üç kez göğüs pompası değiştirmiş biri olarak söylüyorum, kesinlikle avent! son damlaya kadar acısız sağıyor. chicco ve medela denedim aslında medela en başta iyiydi ama iki ayda çekiş gücü azaldı. avent daha pahalı ama inanın değer!
baska anneler de sormustu bu soruyu daha once
ben de avent alip cok memnun kalanlardanim
pompa en onemli alisveris kalemi, yoklugunuzda sutunuzu bebeginize tasiyacak ve sizi de mastit olmaktan kurtaracak bir arac
avent sessiz calisiyor, gogusleri acitmiyor, sut kanallarına masaj yapıyor, o yuzden cok sut sagabiliyorsunuz
biberonunuz veya kaplarınız da aventse, direkt icine sagim yapabiliyorsunuz
yani anne sutunun en degerli olan yagli kısmı posetlere sıvanıp kalmıyor ve direkt bebişin midesine gidiyor
niye daha pahalı kullanınca kesinlikle anlıyorsunuz
Oğlum emmek istemeyince yoğun araştırmalar sonucunda avent elektrikli aldım. 3 gündür kullanıyorum ve canım sıkılıyor. Ya ben beceremiyorum sağmayı ya da bu pompa böyle ya da sütüm azaldı. 15 dk boyunca sağıyorum sadece 20-40 cc çıkıyor. Oğlum emerken doyuyordu. Birde diyafram kısmına süt doluyor.İç kısmına dolsa yine iyi dicem ama dış kısmına doluyor. Bu pompa böyle mi? Sizinde oluyor muydu böyle? Ben mi yanlış yapıyorum? Kullananlar lütfenn yardımmmm....
10 günlük anneyim ilk 4 gün çok eziyet çektik hatta bebeğim aç kalmasın diye mama bile verdik aventin pompasını aldım ve çok çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim silikon ağız sayesinde hiç acı yapmadan sağıyorum sütümü şimdi emzirerek doymadı anlarda sağıp veriyorum sütümü ve çoğaltıyor bilginize elektrikli olanından aldım