HANGİ MARKA GÖĞÜS POMPASI ?

HANGİ MARKA ELEKTRİKLİ GÖĞÜS POMPASI ?

• LANSİNOH

OY: 4 23,5%
  • AVENT

OY: 7 41,2%
  • AMEDA

OY: 3 17,6%
  • MEDELA

OY: 3 17,6%

• Ankete Katılan
    17

srp16

Çok şükür bin şükür sizi bana verene
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
986
21
318
Bursa
Merhaba, Bebeğim 4 aylık oldu ve ne yaptıysam emmiyo, sütümde azaldı, bende elektrikli göğüs pompası almaya karar verdim, hangi markayı önerirsiniz ve neden ?

Medela derim ben. Hastanede ilk gece sütüm gelmeyince pompa verdiler medela hastane Tipi. Hiç canım acimadi. Daha sonra kanallar tıkalı diye tekrar gittim süt sagdik yine aynı pompayla yine canım acimadi. Ben de evde medela mini aldım. Gayet güzel

Sutu arttirma amacli kullanacaksaniz hastane tipi ameda vaya medela kiralayin bence daha etkili olur

Bir ay önce kızım emmek istemeyince sütüm kesilmesin diye elektrikli pompa aldım Philips avent bir kere denedim ama sütümün gelmediğini gördüm pompayı kaldırdım. Pompanın bir çok parçası hiç kullanılmadı kullanılan parçalar ise dediğim gibi bir kere. 2 yıl garantisi var faturasıyla satacağım. İlgilenenler iletişime geçebilir ayrıca elimde hiç kullanılmayan Lactamil 3 lü paket süt artırıcı içecek, humana still tee, lansinoh 40 gr'lık göğüs kremi, phillips avent göğüs pedi, chicco göğüs ucu çıkartıcı var. Hepsini satacağım, hepsi sıfır.

Bende ameda hastane tipi kiraladim satilan pompalardan daha iyi vakumlama gucune sahip hastane tipi pompalar. Zaten 2 ay sonra ek gidaya geciceksin.

çocuğunu hiç emzirememiş sütünü ilk günden beri sağarak vermiş bir anne olarak, ameda nın çift göğüs pompasını öneriyorum.

Ben ilk günden beri medela hastane tipi pompa kullanıyorum ve hiç süt sorunum olmadı,satın alınanlar çok çabuk bozuluyor,kiralamak en iyisi:)

Back
X