• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hangi marka hangi model park yatak ve bebek arabası almalıyım yardımcı olun bayanlar,.

ilk-nur

Oglum ile yeniden dogdum..
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
308
139
83
33
artık almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum hangisi iyi hangisi kullanıslı çok kararsızım alamadım gittii fikir verirmisiniz lütfen bana:)

Joie den park yatak aldik set halinde icinde ana kucagida var titrsimli her ikisi de gazli bebekler icin onerdiler,bizimki henuz gelmedi bugun yarina kullaniriz ins,:nazar:sadece ana kucagi 200 kusurdu zaten 589 a aldik.bebek arabasi ni joie aldik yinee e bebekten rahat suruluyor tekerlekleri buyuk fiyatlarda cok ucuk degil 1100 liraya geldi bebis icin guvenli ve konforlu.arabaya takilan koltuk markasi nuna oto koltugu ve anakucagi oluyor

Joie den park yatak aldik set halinde icinde ana kucagida var titrsimli her ikisi de gazli bebekler icin onerdiler,bizimki henuz gelmedi bugun yarina kullaniriz ins,:nazar:sadece ana kucagi 200 kusurdu zaten 589 a aldik.bebek arabasi ni joie aldik yinee e bebekten rahat suruluyor tekerlekleri buyuk fiyatlarda cok ucuk degil 1100 liraya geldi bebis icin guvenli ve konforlu.arabaya takilan koltuk markasi nuna oto koltugu ve anakucagi oluyor
çok teşekkür ederimm verdiğin bilgiler içinnn bi araştırayım görmüştüm modellerini gayet güzel ve şık duruyo :)

5,5 aylık kızım var biz Quinny zapp kullanıyoruz. Ana kucağı maxi cosi. İkisindende çok memnunuz. 3 tekerlekli katlanınca çok küçük oluyor. Yedek tekerleklerinide aldık evde ve dışarda ayrı teker takıyoruz. Sürüşü çok rahat manevra kabiliyeti çok iyi. Ben evdede kullandığım için tekerlerin kolayca çıkıp takılması çok işime yaradı. Alırken 3 tekerlekli olması nedeniyle denge problemi yaşarmıyız diye endişe etmiştik hiçbir problem yaşamadık aksine sürüşte 3 teker olması manevra için kolaylık sağladı. Tabi bizim gezdiğimiz yerler ev alışveriş merkezi park. Çok taşlı yollarda kullanmadık

biz bebek arabası inglesina triology aldık aradığımız tüm özellikler mevcut (hem baston tipi hem travel sistem, tek elle kolay kapanma, az yer kaplama, hafif, puset ana kucağı ayrı takılma, rengi, tekerleri orta büyüklükte ve 2 tekeri çıkıyor, çift taraflı kullanım, ön barı var) bu modelde ama araştırdığım diğer modeller özelliklerine göre şöyle idi:

chico urban: çift taraflı kullanım, kolay kapanma, ana kucagı puset ayrı takılması, tekerlekleri büyük ve sağlam, ana kucağı hafif, tek dezavantajı iskeletinin agır olması

Graco evo: çift taraflı kullanım, kolay kapanma, ana kucagı puset ayrı takılması, tekerlekleri büyük ve sağlam, dezavantajı ana kucağı ve iskeletinin agır olması

Britax römer: orta ağırlıkta, büyük tekerli, ana kucagı puset ayrı takılması,kolay kapanma, çift taraflı kullanılmıyor.

maxi cosinin bir modeli hem baston tipi hem de ana kucağı takılabiliyordu, ben onu da çok beğendim, çok hafif, tek elle kapanma, az yer kaplaması, ancak tekerlekleri küçük ve çift taraflı kullanılmıyor.

Back
X