Ikili olanimi yoksa teklisinimi kullaniyosunuz.bide temizlik olayi nasil kolaymi cok ivir zivir varmi yikanacakArçelik Telve. fiyatı diğerlerine göre yüksek ama hakkını verir
Peki suyunu sekerini kahvesini oncedenmi koyuyosunuz .makine yapacagi kadarini otomatik olarak aliyo.yoksa her Kahve yapista siz kendinizmi ayarluyosunuzİkili olanı kullanıyorum. Tekli hakkında bilgim yok. Temizliği kolay ıvir ziviri pek yok
Toplam kac kisilik cikiyo ikıli olan makinedesu haznesi var oraya suyunu koyuyorsunuz. cezvesine şekerini ve kahvesini koyuyorsun. orda seçenek var bir kişilik mi yoksa iki kişilik mi yapacağına dair. ona göre seçiyosun oda o kadar su döküp kahveni hazırlıyor. bitince uyarı sesi var
Ayni model olup fiyatlari farkli.siz hangisini kullaniyosunuz internetten resmini cekip veya evinizdekinin resmini koyarmisinizToplamda 4. 2 bir cezve 2 bir cezve
Cevap icin tesekkurler
Arcelik telve modelimi.sizinkinde kac fincan kahve cikiyo teklisindeArçelik teklisini kullanıyor annem memnun
evet canım ikiside kaynadığında taşıyor 5 dakika bile sürmüyor ama hemen oluyor tabiki başında beklemek gerekiyo dediğim gibi taşıyor çünküCevap icin tesekkurlerbu ikiside kaynadigi zaman tasiyomu.ben kahve hazir oldugunda kendiliginden sesli otomatik uyari veren makine ariyorum aslinda.hazir olmasi ne kadar suruyo kahvenin basinda beklemek gerekiyomu bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?