- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi prometheus
Biz denediğimizden beri hep arbella alıyoz.
Çok güzel.
Çok güzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında markanın o kadar da önemi yok, pişirmenin püf noktalarına dikkat ettiğiniz sürece her makarna güzel oluyor, ben hemen hemen her markayı denedim çünkü....
Makarna yapacaksanız muhakkak teflon tencere kullanın ve kendi suyuyla pişirin kesinlikle... Aynı pilav yapar gibi yanii... Göz kararı su ekleyebilirsiniz. Makarnayı neyli yapmak istiyorsanız da malzemeleri yağı koyduktan sonra ekleyin ve su ile makarnayı da koyun, orta ateşte ateşin ayarıyla oynamadan ve de ağzı yarı açık bir şekilde ara ara karıştırarak pişirin, en lezzetlisi kendi suyuna bu şekilde yapılınca oluyor...
arbella ve filiz makarnaArkadaşlar yaptığım makarnalar bazen çok lezzetli oluyor bazen de çok tatsız oluyor ki malzemesini hep eşit oranda kıpkırmızı domateslerden yapıyorum..Bazen makarnayı haşlarken suyun içine et bulyon da atıyorum ama her zaman tutmuyor işte..Herhalde makarnasından diye düşünüyorum..Mesela Barilla marka makarnalar bana hiç lezzetli gelmiyor..Sizce en lezzetli makarna markası hangisi?