Hangi Marka Makarna Daha Lezzetli

Biz denediğimizden beri hep arbella alıyoz.
Çok güzel.

Aslında markanın o kadar da önemi yok, pişirmenin püf noktalarına dikkat ettiğiniz sürece her makarna güzel oluyor, ben hemen hemen her markayı denedim çünkü....

Makarna yapacaksanız muhakkak teflon tencere kullanın ve kendi suyuyla pişirin kesinlikle... Aynı pilav yapar gibi yanii... Göz kararı su ekleyebilirsiniz. Makarnayı neyli yapmak istiyorsanız da malzemeleri yağı koyduktan sonra ekleyin ve su ile makarnayı da koyun, orta ateşte ateşin ayarıyla oynamadan ve de ağzı yarı açık bir şekilde ara ara karıştırarak pişirin, en lezzetlisi kendi suyuna bu şekilde yapılınca oluyor...

pişirmede önemlidir tabii ki ama bence kesinlikle markadan markaya tadı değişiyo makarnanın

Pastavilla kesinlikle :128: makarnayı nasıl haşladıgınızda önemli kaynayan suyun içine tuzunu ekledikten sonra biraz sıvıyağ koyun makarnaların daha lezzetli olmasını sağlıyor iyice haşlanan makarnaları süzdükten sonra yağmala sırasında biraz tereyağ çok lezzetli olmasını sağlıyor.domates salça soslu yapıyorsanız bir diş sarımsak ekleyin biraz pulbiber karabiber farkı anlıycaksınız et,tavuk bulyon ekliyormuşsunuz zaten tekrar eklemeye gerek yok sanırım :56::24:

Arkadaşlar yaptığım makarnalar bazen çok lezzetli oluyor bazen de çok tatsız oluyor ki malzemesini hep eşit oranda kıpkırmızı domateslerden yapıyorum..Bazen makarnayı haşlarken suyun içine et bulyon da atıyorum ama her zaman tutmuyor işte..Herhalde makarnasından diye düşünüyorum..Mesela Barilla marka makarnalar bana hiç lezzetli gelmiyor..Sizce en lezzetli makarna markası hangisi?
arbella ve filiz makarna

Ben de ev makarnasını çok seviyorum, norml makarnada ise tercihim parilla. Çok fazla pişirmezseniz hamur olmuyor. Farklı farklı makarna sosları ile denerim her seferinde yaratıcı bir tarif çıkabiliyor :) Internetten farklı sos tariflerini karıştırmaya ayrıca bayılıyorum :)

Back
X