çok teşekkür ederim kızlar,aventin emziğini ve yenidoğan biberonunuda almıştım çok memnun kaldım o markadan,bi bakayım pompasında.teşekkürler tekrar.
avent pompa derim ben de. kesinlikle. biberonun zaten aventse, pompaya direkt takıp icine de sagabiliyorsun. basliklari birbiri ile uyumlu.
avent pompa gogusleri hiz acitmiyor
cok sessiz calisiyor, bebegin uyurken rahatlıkla sagabiliyorsun yada isyerinde tuvalette sagiyorsan bu buyuk rahatlık. yan tuvaletteki sagim yaptigini anlamıyor.
uzerinde 5 tane yaprak var, bu sut kanallarına masaj yaptigi icin aslinda sutu artiriyor. soyleki:
sen pompaladıkça göğüs başının çevresine masaj yapıyor, bu bebeğin emme hareketini taklit ediyor ve süt salgılama refleksini harekete geçiriyor.
cok yumusak oldugu icin sutu rahatlıkla bosaltabiliyorsun, diger pompalardan daha fazla sagim yapmanın bir sebebi de bu.
manuel pompa ile daha cok sagim yapabildigini soyleyen cok anneye rastladim, bu sanırım psikolojik.
ben elektriklisini tavsiye ederim:
Philips - Tekli elektronik göğüs pompası SCF312/60 - Göğüs pompaları - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı
hızı ayarlayabilmen muthis bir ozellik. sen hangi hızda istiyorsan, basıyorsun bir tusa hafizaya alıyor ve o sekilde sagiyorsun. cok kolay kullanımı.
aynı zamanda sarjla da calisabiliyor. icinden cikan manuel baslikla da manuel pompa olarak kullanabiliyorsun. yani bir pompa alıp hem elektrikli hem de manuel pompa almis oluyorsun.
bence bu piyasadaki en iyi pompa. fiyatı biraz yuksek ama o fiyatı hak ediyor. yine de kendin deneyip karar verebilirsin. e-bebek camlicada denenebiliyordu bir ara.
bence cok onemli bir ozelligi daha var: bir sey daha var. avent'in 10lu saklama kaplarından (bunlar yani:
Philips - Anne Sütü Kapları SCF612/10 - Anne sütü saklama - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı) alırsanız icinden bir adaptor cikiyor. onu takıp sut saklama kaplarına direkt sagabiliyorsunuz. sonra da basina emzik takip biberon olarak verebiliyorsunuz. poste koy ordan biberona aktar olmuyor yani. degerli anne sutunu 0 kayıpla verebiliyorsun bebegine.